Şimdi Ara

★★★★★ Opel Mokka Kulübü ★★★★★ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: aalpan Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
894
Cevap
52
Favori
172.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3.sorunun cevabı; farlar açıkken silecek suyunu fışkırtırsan farlar da yıkanacaktır :)
  • managerzz M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hayırlı olsun aracınız. Malesef kapılar kilitlenince aynalar katlanmıyor. Bunun için modüller varmış ama ben gerek duymadım.

Far yıkama için ayrı ayar yok camlara su atınca bazen farları da yıkıyor.
  • Merhaba arkadaşlar, Opel Mokka almaya niyetlendim. Fakat aklıma takılan sorunlar var. 1.4 veya 1.6 benzinli modellere bakıyorum. Bu modellerin LPG uyumu nasıldır. 1.4 ve 1.6 arasında artılar ve eskiler nelerdir. Son olarak lpg takılınca araçta çalışmayan her hangi bir elektronik ya da mekanik aksam (Yol bilgisayarı ya da start stop gibi ) var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaussfr

Merhaba arkadaşlar, Opel Mokka almaya niyetlendim. Fakat aklıma takılan sorunlar var. 1.4 veya 1.6 benzinli modellere bakıyorum. Bu modellerin LPG uyumu nasıldır. 1.4 ve 1.6 arasında artılar ve eskiler nelerdir. Son olarak lpg takılınca araçta çalışmayan her hangi bir elektronik ya da mekanik aksam (Yol bilgisayarı ya da start stop gibi ) var mıdır?
    Belli km sonra subaplar eriyebilir, onunda maliyeti max 2bin lira.

1.6 atmosferik yazın klima acınca ölüyor, 1.4 alın
  • Arkadaşlar selam,

Tam otomatik (vites geçişlerini hissettirmeyen) ufak bir suv düşünüyorum. Model olarak 2015 ve üstü dizel olabilir. Mokka bu anlamda dikkatimi çekti.
    Alırken ne gibi konulara dikkat etmem gerekir?
    Aracın ağır bakım parça ve aralıkları nelerdir?
    Kronik sorunları mevcut mudur?
    Fiyat ve donanım olarak fikir ve düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Şuan kullandığım araç 2011 model pejo 5008. Daha önce 2008 model corsa enjoy sahibiydim. Çok memnundum motor olarak 1.3 idi.

Selamlar.
  • İHTİYACI OLAN ARKADAŞLAR GÖZ ATABİLİR,

SATILIK MOKKA ORJINAL LASTİK BASINÇ SENSÖRÜ

★★★★★  Opel Mokka Kulübü ★★★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROBINHOOD -- 18 Ekim 2018; 16:21:36 >

• Arkadaşlar herkese merhaba 1.4 turbo mokka alacağım kullanıcıların yorumları neler olur cevaplarsanız sevinirim.
  • Bizde bugün itibariyle Mokka ailesine katılmış olduk.

Hadi hayırlısı...
  • Forum çok aktif değil sanırım. Halbuki donanimhaber forumdan çok şey ogrendim farklı konularda.
  • Merhaba Arkadaslar.

Konu pek aktif degil gibi gorunuyor. Yeniden canlandiralim, kullanicilar yorumlarini yazarsa yeniden aktif gunlere doneriz diye dusunuyorum.
  • Merhabalar

Sorunum oldukça basit,

ikinci el bir mokka aldım ve üstünde bu multimedya sisteminden var fakat, model ve markasını bilemediğimden harita güncelemesi yapamıyorum. Bilgisi olan var mıdır?

• Verdiginiz link detaylarinda Navteq Turkiye haritasi ve omur boyu guncelleme diyor. Buyuk ihtimal Navteq sitesindeki haritalari veya Navteq'in destekledigi haritalari internetten sd veya flash karta indirerek yukleyeceksiniz. Bende CD600 sistemi oldugu icin cok emin degilim ama buyuk ihtimal yazidigim sekildedir guncelleme.
  • merhaba 2. el mokka x almayı düşünüyoruz. excellence modellerin hepsinde kör nokta uyarı sistemi var mı acaba?
    geçmişe dönük teknik özellik broşürlerini bulamadım bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayafu

merhaba 2. el mokka x almayı düşünüyoruz. excellence modellerin hepsinde kör nokta uyarı sistemi var mı acaba?
    geçmişe dönük teknik özellik broşürlerini bulamadım bir türlü.
    Hayır yok. 2017-2018 lerde standart değil. sanırım ilk makyajlandığında şerit takip, otomatik fren yapan sistem ile alanlar var. Sonrasında opsiyonel. Hatta şu anda opsiyon olarak bile yok.
  • Arkadaşlar 2015 Opel Mokka Dizel otomatik aracım var, 0 KM aldım, aracımın sarı arıza lambası yandı, bende soluğu yetkili serviste aldım, bilgisayara takıldı, Enteresan şekilde maalesef daha önce duymadığım, meşhur EGR arızası sorunu olduğunu öğrendim, Kötü yakıt aldığımı bununda kurum oluşturabileceğini söylediler, Tabii benim moralim bozuldu, zira araç henüz 4 yasında ve km 40.000 bile değil, ne zaman arıza yaptı bu egr anlamadım... Açıp temizlenmesini teklif ettim, servis kesinlikle reddetti, bana 6.000,00 TL fiyat çıkardı ve değişmesi gerektiğini motora çok ağır zararlar vereceğini söyledi, benden bir miktar kapora istedi ve parçayı sipariş vereceğini belirtti!!! hani 500,1000,1500 TL teklif edilse, gözü kapalı değiştirin diyeceğim , ama 6.000,00 TL nedir ya?

Ben teklifi kabul etmeyince bu sefer 50,00 TL kontrol ücreti para istedi,

Yetkili servislerde, bu egr' nin Fiyatı ile ilgili bilgisi olan varsa cevap yazarsa memnun olurum! Ayrıca bunu gerçekten değiştirmesem araca ağır zararlar verir mi?

• Captane C kullanıcısına yanıt
    Birde özel servise sor bakalım ne derler sonucu da paylaşın lütfen
  • Öncelikle herkese merhaba ben de Kia Rio aracımı yeni saatım ve eşimin de kullanabileceği bir SUV araç bakıyorum TRAX ve Mokka bana hem çok çekici hem de çok kompak bir araç geldi. Size sormak istediğim 3 soru var ;

1- ) MOkka otomatik versiyonunu almayı düşünüyorum lpg uyumu var mı ?

2- ) Lpg takılmadan fabrika verileri değil kullanıcı verileri ile benzin yakışı nedir ?

3- ) Sizce bu araç mı alınmalı yoksa Trax Mı ?

ve bana hangi modeli tavsiye edersiniz mokka da ? 95 bin tl bütçem var !!
  • Bende 1.4 Turbo otomatik 2014 model arac var. LPG yasadigim ulkede taktiran gormedim duymadim bilemiyorum uyumunu. 95 oktan benzin ile ilk aldigim gunden bugune kadar (81500km'de) ortalama yakit tuketimim 8.4 litre. Bunun %90'i sehir ici trafikte, dur kalk seklinde. Trax yanlis bilmiyorsam Chevrolet'in araci, yasadigim ulkede yok ama ikisinin ayni arac oldugunu duydum. Ayni sekilde Buick Encore'da Amerika icin uretilmis hali ve ayni arac.

Eger Turkiye'de de ayni Essential, Enjoy ve Cosmo donanim secenekleri var Mokka'da. Cosmo en ust, Enjoy orta, Essential en dusuk donanima sahip. Imkan varsa Cosmo, yoksa Enjoy dusunmenizi tavsiye ederim.

Daha yeni modellerle ilgili diger kullanicilar sanirim yorum yapacaklardir.
  • Öncelikle herkese merhaba size bi sorum olucak aracınızda geri geri yanaşırken yol bilgisayarında ne kadar yaklaştığınızın mesafesi gözüküyor mu aracımın arka tamponu değişti o günden sonra arka tarafın yakınlığını yol bilgisayarından göstermemeye başladı ön tarafı gösteriyo fakat arkayı göstermiyo herkeste mi böyle yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu 9745

Öncelikle herkese merhaba size bi sorum olucak aracınızda geri geri yanaşırken yol bilgisayarında ne kadar yaklaştığınızın mesafesi gözüküyor mu aracımın arka tamponu değişti o günden sonra arka tarafın yakınlığını yol bilgisayarından göstermemeye başladı ön tarafı gösteriyo fakat arkayı göstermiyo herkeste mi böyle yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum yardımcı olursanız sevinirim
    Bahsettiginiz eger kilometre sayacinin ortasinda bulunan geri yanasma esnasindaki 4'er cizgiden olusan cizgilerse evet, bende geri geri yanasirken eger arka tarafta bir cisim varsa mesafesini 4 cubuk ile gosteriyor. Eger geri gorus kamerasindan bahsediyorsaniz sadece bir ucgen icerisinde ! isareti mesafeye gore sari veya kirmizi olarak gorunuyor.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.