Şimdi Ara

★★★★★ Opel Mokka Kulübü ★★★★★ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
798
Cevap
50
Favori
155.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aracım cosmo paket 2012 model bana 2015 lerde var bu özellik dediler siz yanlış hatırlıyosunuz dediler acaba fark eder mi model yılında zannetmiyorum ama bi sorayım dedim
  • Arkadaşlar merhaba,

    2016 Mokka CDTI AT 136 bg Enjoy paket aracım 60000 km.'de. Araç 15000 km.'den sonra 3. vitesten 4. vitese geçerken sanki ara gaz veriyormuş gibi kavrama boşluğu yapmaya başladı. Hani manuel viteslerde vites değiştirirken debriyaja bastıktan 1 saniye sonra çekersiniz ya gazdan ayağınızı, o arada motor bağırır azcık, aynı onun gibi. Umarım tarif edebilmişimdir. Böyle bir sorun yaşayan ya da duyan var mıdır aranızda? Kaynağı ne olabilir. Yazılım güncellemesi çözer mi durumu, yoksa kurcalamamak mı lazım?

    Yardımcı olursanız sevinirim.
  • umut167 U kullanıcısına yanıt
    yemin ediyorum aynısı bendede var.. acaba arızamı..bende bunu araştırıyordum sizi buldum valla :D....son gaz yapınca yapıypor bunu ama şanzıman arızalarına baktım arıza olsaydı selanoid arıza lambası yakardı.bugüne kadar hiç arıza lambası bile yakmamış bi araç 100 bin de benimkide. dizel
  • cemilkocan kullanıcısına yanıt
    100 km sabitleyip gittiğimde 4.9 lt geçmedi..dizel otomati
    k
  • Bilmiyorum bir faydasi olur mu ama yasadigim ulkede 60bin kmde bir otomatik vites yagini degistirip belirli araliklarla vites adaptasyonu yapiyorlar Mokkalarda. Bende 60binde yag degistirmistim, bazen hafif titreme yapinca da adaptasyon yaptirmistim, belki isinize yarar.
  • tataristan T kullanıcısına yanıt
    Adaptasyon ne demek
  • Tam Turkcesini bilemiyorum, burada otomatik vitesli araclarda yag degisimi sonrasinda maksimum verimi almak icin adapte ediliyor otomatik vites sistemi. Tam emin olmamakla beraber bilgisayar yardimi ile buyuk ihtimal (OBD baglantisi kullanilarak) cihazin beyni uzerinden yapiliyor. Dedigim gibi ben yaptirdim ama nasil yapildigi ile ilgili bir bilgim yok. Buyuk ihtimal motora chip taktirma ile benzer bir yontem uygulaniyordur.
  • haribo21 kullanıcısına yanıt
    Donanim haberde soyle bir yazi gordum, belki isinize yarar

    https://forum.donanimhaber.com/mcp-auto6r-sanzimanlara-sanziman-alistirmasi-kalibrasyonu-yapilmasi-enjektor-kalibrasyonu--83224912#83224912
  • umut167 U kullanıcısına yanıt
    araştırdım ve kavramanın değişceğini düşünüyorum tamirciye şimdilik gitmeyin. boşuna erkenden değişmesin ortalana 150 bin km de anca değişir kavrama balata vs tork konvertörü vs masraf çıkarır bu şekilde devam edin yada satın....
  • umut167 U kullanıcısına yanıt
    Bugün Opel servisine gittim
    2 den 3 e geçerken boşluk var hafif dedim . En ufak sorunların hepsini söyledim a dan zye 3 saat kontrolden geçti test edildi bilgisayar bağlandı vs (camdan izliyordum 😁) kırmızı ışıkta dururken Araç titriyor gitmek istiyor hissi veriyor vs dedim . Sabah marş çalışırken vızz diye ses çıkıyor vs dedim ne varsa dedim işte . Hiçbir sorun yok dediler hepsini tek tek anlattılar içim rahatladı araç gayet normalmiş . Ve hiçbir ücret almadılar . Telefonla aradığımda pc ye bağlanma ücreti en az 150-400 arası alacaklarını söylemişlerdi para vermeden çıktım
  • Gozunuz aydin, sukur bir sorun cikmamis ve ucretsiz checkup yapmislar araca. Kazasiz belasiz yolculuklar.
  • Merhaba bugun bir mokka 2012 1.4 4*4 almak için satıcıyla Expertiz firmasina gittik. Aracı dyno testine soktuk. Motor yüzde 60 cikti. Expertiz gorevlisi esp yi kapatamadigimiz icin bu sonuc hatali surerek kontrol edeceğim dedi. Araci kullandi ve performansinda sorun yok dedi. Bu olağan bir durum mudur?
  • MehmetTuran001 M kullanıcısına yanıt
    Olabilir başka zaman sonradan tekrar deneyin
  • 2015 cosmo 1.6 136 HP kullanıcısıyım,bir ses sorunu yaşıyorum, bugun tribün söküldü ve kavrama ekipmanlarının bulunduğu yerdeki pim lerde gevseklik olduğu tespit edildi.insallah ses kesilir ..Yarın aksam üstü çıkacak arac inşallah.
  • Opel mokka 1.6 otomatik vites dizel araç için dezos 1 yağ olur mu?, liqui moly marka yağ aldım ama dexos2 yağ olmalı dediler

  • Merhaba, bir hafta önce mokka turbo 2015 model enjoy aldım, aşağıdaki konularda bilgisi olan arkadaşların yorumunu rica ediyorum.
    1-el freni düğmesi eksik, internette satıldığını gördüm, alıp bu sorunu çözen oldu mu,
    2-sol arka kapım anahtara iki defa basınca açılıyor, yine 2 defa basınca kapanıyor. Diğer kapılar tek seferde. Bu arıza için kilit motorunu mu değiştirmeliyim
    3-Arka ve ön tampon koruma demiri istiyorum. Muayeneden geçiyor mu, ne gibi olumsuzlukları var,
    4-multimedya ekran taktırınca navigasyon ve geri kamera özelliğinden memmun kalıyor musunuz
    5-ön tarafa da kamera taktıran var mı
    6-mevcut park sensörü sadece ötüyor, bir mesafe çizgisi simülasyon gibi bir şey gösterse bilgi ekranında baya kullanışlı olmaz mıydı.
    Teşekkürler yorumcu arkadaşlara
  • 2017'den beri kullanıyorum 65km idi aldığımda şuanda 101 oldum :) bakımlarını hep zamanında yaptırdım henüz bir sorun olmadı :)

  • kadir0134 K kullanıcısına yanıt

    Ayarlardan kapılar kitlenince bütün kapıları kitle seçeneği var onu aktif ettiniz mi? Mesela kapıları kitleyince sadece şöför kapısını kilitle diye bir seçenek vardı belki o yüzden olabilir.

  • cemilkocan kullanıcısına yanıt

    denedim malesef olmadı. kumanda düğmesine basınca arka kapı sanki takılıyor, kapanmaya tereddüt ediyor gibi, bazen de yarıya kadar mandal iniyor. tekrar basınca tam iniyor. servis kapı kilidi değişecek dedi. 2. basışında hırsızlık kilidi devreye giriyor o yüzden kapanıyor dedi ve iskonto yapıp 1.030 TL istedi. içime sinmedi almadım. çıkmasını 500 tl ye buldum, son çare onu alacağım.

  • kadir0134 K kullanıcısına yanıt

    Bende 2014 uretim 2015 trafik cikisli enjoy + ekstra donanim var. Ben de 6 madde de bahsettiginiz arka ve on park sensorleri ottugunde on panelde (km paneli) araba siliueti ve nerede tehlike oldugu cubuklar halinde gorunuyor. Arabayi haftasonu kullanacagim kullanirken ceker fotosunu atarim.


    Yasagidim ulkede android mutlimedya taktiranlar ve memnun olanalar var biliyorum. Cok mesakkatli is oldugu icin (dokunmatik ekran takilmasi, baglantilar vs) ben fabrika cikisli CD600 ile devam ediyorum. Navigasyon yok ama geri gorus kamerasi bana fabrikadan ek donanimda gelmisti.

  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.