Şimdi Ara

Opel kaliteli bir marka mıdır ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
144
Cevap
1
Favori
19.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Insignia ile 24 saat testi yapmıştım. Arabadan kalite akıyor, ne kalitesizi. sürüş zevki de mükemmeldi.

1.6 cdti motor insanı bazen "bu motor gerçekten 1.6 mı" diye düşündürüyor.

Bir dönem 2012 model mercedes c180 1.6 amg aracım vardı. İnsignia motor hariç c180'den daha keyifli gelmişti bana. D segmentinde bu kadar spor ve zevkli bir sürüşü her marka sunamaz.

Bizde 2 hafta önce satın aldık.Test sürüşünde çok tatmin etmemişti ancak kendim binip,sürdükten sonra hayran kaldım.Gaza yüklendiğinde 1.6 136 beygiri kasanın ağırlığına rağmen iyi çekiyor.Bence fiyatına göre piyasada ki güzel araçlardan birisi.Octavia olmuş 109 lira ben sport+stil aldım 114 e.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bozkırın Tezenesi

Opel nedir ya 2017 yılına geldik yıllardır bitmeyen elektronik arızalar,her zaman iğrendiğim bir marka olmuştur.

Vw>Ford>Honda>Toyota opel de seat skoda ile yarışan vasat bir marka.

Az ötede nefes al bozkırın tenekesi
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Fanımız dayanamamış hakaret etmiş,senin seviyene inemem kusura bakma.
    Senin hakaret etmen opelin vasat bir marka olduğu gerçeğinide değiştirmiyor.
  • Aracı fiyatına göre değerlendirme yetisini bir türlü kazanamadı forum ahalisi. Biri 100 bine golf alır diğeri 50 bine duster alır.

Golfcü sonra duster a para verilir mi der. Yav adam senin verdiğinin yarısını vermiş ona göre değerlendirsene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Aracı fiyatına göre değerlendirme yetisini bir türlü kazanamadı forum ahalisi. Biri 100 bine golf alır diğeri 50 bine duster alır.

Golfcü sonra duster a para verilir mi der. Yav adam senin verdiğinin yarısını vermiş ona göre değerlendirsene.

yine de bu golf'ün yüksek fiyatına rağmen avrupa çapında astra'nın 2,5 katı satmasını açıklamıyor:

http://focus2move.com/europe-best-selling-cars-2/

tek mesele fiyat değil. golf yüksek fiyatına rağmen astra'dan çok çok daha fazla satıyorsa kalite/fiyat dengesi golf lehine demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Aracı fiyatına göre değerlendirme yetisini bir türlü kazanamadı forum ahalisi. Biri 100 bine golf alır diğeri 50 bine duster alır.

yine de bu golf'ün yüksek fiyatına rağmen avrupa çapında astra'nın 2,5 katı satmasını açıklamıyor:

http://focus2move.com/europe-best-selling-cars-2/

tek mesele fiyat değil. golf yüksek fiyatına rağmen astra'dan çok çok daha fazla satıyorsa kalite/fiyat dengesi golf lehine demektir.

Söylediklerin doğru olabilir fakat aracın daha fazla satmasından bu veriler çıkarılamaz. Tamamen sallamasyon olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Golf her konuda optimum özellikleri bünyesinde iyi harmanladığı için, genel kalite seviyesi iyi olduğu için değerli ve de değerini koruyor, zaten sınıfının ilk modeli değerli bir miras yani.

Eğer araçları biraz karakteri, sürüşü, tasarımı vs vs ile "duygusal" açıdan seviyorsanız bu kez Golf muhtemelen Astra ya da Focus a nazaran biraz soğuk biraz sürücü ile mesafeli gelebiliyor.
  • Opel den aradılar ..cahil cüheladan nefret ettiğimizi söyle dediler..elçiye zeval olmaz.. üzerimde kalmasın selamları
  • Opel astra kullanıcısıyım. Daha önce vw' de kullandım. İki markaya da bağlanmadım. Markalara ilişkin kullanıcı yorumlarının da %90' ı gerçek dışı. Biri diyor ki opel' in yol tutuşu süper, diğeri diyor ben takla atacaktım. Yol durumu, lastik durumu, hava durumundan, kullanıcı faktöründen bahseden yok. Çoğunluk futbol takımı tutar gibi araba tutuyor. Otomotiv sektöründe safkanlık durumu da yok. Biri renault motoru kullanabiliyor, öbürü peugeot, biri fiat bu böyle uzar gider. Açın şikayet sayfalarına, araba almazsınız.

Ancak opel' in dijital klimalarının 4000 liralık masrafı garanti. K modelini bilmiyorum ancak, bundan öncekilerin emin olun o masrafı garanti. Dijital klima sisteminde tamiri mümkün olmayan, büyük bir mühendislik hatası var. Açın bakın opel forumlarını, klima yönlendirme ve sıcak soğuk ayar probleminin kronik olduğu görülecektir. Motor-şanzıman masrafı kadar bir masrafın kronik olması sıkıntı.

• stasi kullanıcısına yanıt
    Önceki aracım Astra J de havalandırma kanalları arasında yönlendirme yaparken bir anlığına hafif bir gıcırtı gelirdi ama pek sorun etmezdim bazen de hiç gelmezdi.

Ondan önceki Corsa ve şuanki Insignia da böyle bir sorun yaşamadım ama ortak parça kullanımı ise olabilir de, misal Corsa da da, Astra da da şuanki Insignia da da kemer yükseklik butonu dişli asfaltta cızırtı sesine neden oluyor(du)

Diğer aracımız Golf 7 de trim sesi daha az ama onda da yol kusurlarında yürüyen aksam sesi var, bu sesler Opel lerde yoktu mesela, Insignia özellikle bu konuda çok iyiyken arkadaşımın geçen haftalarda aldığı yeni Passat bu konuda Golf ten de beter, lokur lokur sesler var alt takımda.
  • Almanlar biliyor bu işi... model yılı önemli ...
  • stasi kullanıcısına yanıt
    Yok olur mu öyle şey yapmayın,alman harikası opel de böyle sorunlar çıkamaz.Çıksada burda dile getirmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozkırın Tezenesi

Yok olur mu öyle şey yapmayın,alman harikası opel de böyle sorunlar çıkamaz.Çıksada burda dile getirmeyin.

İstediğin kadar aynı şeyleri yazmaya devam et. Opel ya da hiçbir alman markası vw ile sorun konusunda yarışamazlar.
  • komşu opel aldı galiba
  • General motors batarmı kardeşim alfa romeo batar gm batmaz
  • 2007 yılında 40.000 km de aldığım opel aracım ile çok sorun yaşadım, ondan sonra geçici kullanmak için 1999 model polo aldım , polonun start stop teknolojisi çok ileri seviyede olduğu için adapte olamadım sattım. Şu an dizel megane kullanıyorum sorunsuz değil ama idare eder. Araçlar karşılaştırılırken fayda maliyet analizi yapmak daha uygun olur, yoksa bana göre en pahalı olan arabalar en iyileridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stasi

Opel astra kullanıcısıyım. Daha önce vw' de kullandım. İki markaya da bağlanmadım. Markalara ilişkin kullanıcı yorumlarının da %90' ı gerçek dışı. Biri diyor ki opel' in yol tutuşu süper, diğeri diyor ben takla atacaktım. Yol durumu, lastik durumu, hava durumundan, kullanıcı faktöründen bahseden yok. Çoğunluk futbol takımı tutar gibi araba tutuyor. Otomotiv sektöründe safkanlık durumu da yok. Biri renault motoru kullanabiliyor, öbürü peugeot, biri fiat bu böyle uzar gider. Açın şikayet sayfalarına, araba almazsınız.

Ancak opel' in dijital klimalarının 4000 liralık masrafı garanti. K modelini bilmiyorum ancak, bundan öncekilerin emin olun o masrafı garanti. Dijital klima sisteminde tamiri mümkün olmayan, büyük bir mühendislik hatası var. Açın bakın opel forumlarını, klima yönlendirme ve sıcak soğuk ayar probleminin kronik olduğu görülecektir. Motor-şanzıman masrafı kadar bir masrafın kronik olması sıkıntı.

K kasa forumunda böyle bir sorunla karşılaşan yok.Bazı arkadaşlarda ıslık sesi varmış ama.

• caglarozy kullanıcısına yanıt
    Ne zaman aldınız ? ÖTV öncesi mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • opel kötü demektir boş bir laf. ama almanlarda ondan daha iyileri var.
  • Opel iyidir severim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.