Şimdi Ara

Opel kaliteli bir marka mıdır ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
144
Cevap
1
Favori
19.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Opel hiçbir zaman kalitesiz bir otomobil üretmedi.

Torpidosu sanayide sökülüp bir baytar tarafından tüm tırnakları kırılarak geri toplanmamış bir Opelden hiçbir şekilde trim sesi gelmez, süspansiyonu yan sanayi amortisör takılmamışsa serte değil yumuşağa daha yakın ayardadır, alt takımından kesinlikle ses gelmez ve kolay bozulmaz, Opellerin tamamı sınıfına göre iyi yol tutar, izolasyonları da burada bazılarının yazdığı gibi kesinlikle zayıf değildir.

Sağlamlığa gelirsek ortalıkta hala 1990 başlarında üretimiş 30 yaşında astralar vectralar geziyor ama ben o modelde bir tane PSA göremiyorum nasıl kalitesiz oluyormuş bu Opel anlamak güç. Aksine en sağlam otomobillerden biridir Opel.

2022 yılında segmentinde geyik testi birincisi Astra oldu ve testin içinde mercedes bmw audi vw dahil tüm avrupa otomobilleri ve japonlardan honda toyota ve nissan da vardı sözüm ona Astra ile aynı karosere sahip Peugeot bu testte ancak ortalarda yer alabildi bu ilginç durumun otomobilin tekerlek camber ve caster açıları ve arka torsiyon ile amortisör uyumunun Opel mühendisleri tarafından Peugeot'tan farklı değerlerde seçildiği için bu şekilde oluştuğu açıklandı.

Opel neye göre kötüymüş ?

Farlarından tut, elektrik açma kapama düğmelerine, debriyaj balatalarından tut amortisörlerine, enjeksiyon kontrol sisteminden tut fren hortumlarına ve diğer fabrika harici üretilen ürünlerini dünyanın en kaliteli bilinen ki Mercedes Audi BMW ve VW de aynı tedarikçilerinden ürün temin ediyorken Opel nasıl kalitesiz oluyor ?

Opel tarihinde her zaman belli bir kalitenin üzerinde otomobiller üretmiştir, ve başarısız bir otomobil olduğu için değil GM in üretimini ABD ile sınırlama kararı alması nedeniyle GM e dahil birçok diğer marka ile birlikte satılmıştır.

Buick, Chevrolet ve Saturn gibi birçok ABD modeline avrupa merkezli arge çalışması yapmış onlara onlarca model vermiş bir firmadır Opel

• Opel alman araçlarının içinde halka en yakın olan marka sırf bu yüzden ve uygun fiyatlı araç sattıkları için bu markayı daha çok seviyorum, bence hiçbir zaman premium segmentde zirveye oynayamadı o hep halk otomobili üretti opeli severiz opel kalitelidir ama aynı zamanda narindir incitmeye gelmez.

• Değildir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1 sene Vectra, 2,5 sene Insignia A ve şu anki aracım İnsignia B grand sport olmak üzere 3 tane Opel kullanma tecrübem oldu. Hepsinde de çok memnun kaldım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.