Şimdi Ara

Opel kaliteli bir marka mıdır ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
144
Cevap
1
Favori
19.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaliteli değil çünkü arabaların direksiyonu ucuz. Ticari araç gibi konsolu var. 2018 model için böyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006 öncesi vw ayarındaydı kaliteliydi

2006 sonrası reno ayarına düştü

şuan zort

• yerli üretim kaliteli araçlar var, toyota honda reno
  • Bizim 2 adet opelimiz oldu biri vectra 96 biri astra f 97 maşallah sürekli tamircideyiz yeniykende bu durum böyle idi
    astra hala duruyor imkanım olsa satar gözü kapalı toyota,honda,mitsubishi alırım
  • Bir kere sen tarafsız değilsin. Bizden nasıl beklersin tarafsız yorum yapmamızı.
  • opel = alman renosu ( tabi artık almanlığıda pek kalmadı )
  • 5ay kullandım çook sıcak fırsat olmadan bir daha almam ve kullanmam

• esmerce kullanıcısına yanıt
    Benim zaten Passatın o yürüyen aksam nasıl onay alıp o kadar testten geçip yola çıktığını aklım almıyor. Passatın süspansiyon lokurtusu takırtısı Symbolde yok. İnip janta lastiğe bakası geliyor insanın 20inç üzerinde mi yürüyoruz diye, bakıyorsun 16 inç, bir karış yanaklarla yapıyor bu sesi.

Astra K'da bence kötü bu konuda, hadi neyse C sınıf Hb falan deyip çok takmıyorsun, Passatta akıl alacak iş değil.
  • Kaliteli otomonbil markalar; Renault ve Mercedes. Diğerleri arıza yapar
  • Opel çok önemli değil ama ınsignia 10 numara bi araba

• Opel orta sınıf arabaların kaliteli üç markasından biridir. (diğer ikisi VW ve Ford ) Premium markalar dışında bu üç markanın arabaları diğerlerine göre her zaman üstün araçlar üretirler. VW yan sanayi markalarını sürenler ve Fransız veya Japon sürenler bu başlıkta ne kadar kötülemeye çalışsa da bu gerçek değişmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: regodulaz

Opel orta sınıf arabaların kaliteli üç markasından biridir. (diğer ikisi VW ve Ford ) Premium markalar dışında bu üç markanın arabaları diğerlerine göre her zaman üstün araçlar üretirler. VW yan sanayi markalarını sürenler ve Fransız veya Japon sürenler bu başlıkta ne kadar kötülemeye çalışsa da bu gerçek değişmez.

+1
  • regodulaz kullanıcısına yanıt
    Paraya göre kalite vardır. Aynı sınıfta benzer fiyatlara satılan araçlar arasında bariz kalite farkı var demek kendini kandırmaktır. Yada gereksiz yere daha fazla para verenlerin kendini avutma metodudur.

• Alman eliyle ve kafasıyla yapılmış opel araçlar iyidir Gerisi chevroletdir daewoodur fiattır buickdir vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-548F160EC -- 4 Mart 2018; 15:25:23 >
  • bi aracin kaliteli olup olmadigi uzun sure kullanim sonunda anlasilir, 2 3 yil 10 yasinda bi opele bindigim icin birseyler yazma hakkim vardir die dusunuyorum. 10 yasinda 200 bindeki bi arac icin konusuruyorum, yari deri koltuklarin derisinde 2 3 cmlik bir deforme vardi, vites topuzunun derisi ve korugu deforme olmustu. onun disinda ne teypte ne far dugmesinde ne goguste ne gostergelerde herhangi bir deforme falan yoktu, oyle abartilacak bir trim veya ruzgar sesi de yoktu aracta. kaportada paslanma vs. zaten yoktu sadece tavanda boyasi solmaya baslamisti. opel kalitesizdir demek sinifinda ki diger araclari dusununce opele haksizlik olur. bendeki vectra c yi en buyuk rakibi passatla karsilastirinca ki ayni model (2006) passatta var suan bizde, vites korugunun yaninda far, teyp, el freni tusu gibi tum tuslarin boyasi kalkti passatta, arka klima izgarasi zaten daginik klasik wv, motor arizasi falan sadece benzinde kullanilmasina ragmen opelden eksik kalmiyo. yani biri digerinden fersah fersah kalitelidir demek mumkun degil. opelin cogu araci piyasasi dusunulunce fiyatinin karsiligini veren sinif standardinda kaliteli araclardir bence.

• regodulaz kullanıcısına yanıt
    Bence bu üçlü değil 4 lü opel vw skoda ford dur.

• zincirkıran Z kullanıcısına yanıt
    2007 yılında 2003 model vecra c araç aldım, görünüş , albenisi güzel, kırmızı renkti herkesi cezbediyordu. Araba ağır ve çekiş problemi vardı, sonra lpg taktırdım daha beter oldu. O zamanki şartlara göre teknolojisi iyiydi 8-10 hava yastığı, lbs falan vardı. Sanayideki özel opel servisinde çalışanlar ile dost olmuştum , her ay bir kaç kez uğrardım.
  • opel bana hep sempatik gelmiştir nedense alman arabaları içinde tamamen hissi olarak.iyi bir araba olduğuna inanırım,kullanmasamda.zamanında bayern münih in göğüs reklamından dolayı da sempatiyle bakardım.
  • Isınamadıgım marka

• bakimsizi denk geldimi arizasinin ardi arkasi kesilmez hocam, cunku her yere bi sensor koymuslar, elektronik kismi fazlaydi. bakimlilari cok bas agritmaz. motor olarakta ayni model 115 lik fsi passatla basa bas gidiyodu lpgde. tabiki devirli kullanimda :) bilmiyom da bana kaliteli geliyolar opeller

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.