|
12 yıldır iç ve dış dizaynı pekte değişmemiş Passat hala satılıyorken rakipleri farklı farklı kasalarla aynı satış rakamlarına ulaşamıyorsa o araç iyidir. |
|

1 Mobil
|
12 yıldır iç ve dış dizaynı pekte değişmemiş Passat hala satılıyorken rakipleri farklı farklı kasalarla aynı satış rakamlarına ulaşamıyorsa o araç iyidir. |
|
İNSİGNİA nın dolu pakti excellence ile başlar; o pakett kazasız-temiz-düşük km. lerde olanlar da 600 bin bandında ..600 bin ne zaman ucuz gelmeye başladı . milletçe fiyat algımız kaydboldu. 500 bine LAmborghini satıldığı günleri hatırlıyorum. |
|
insignia'ya takoz denmis.... degisik bir yorum. vaktinde insignia vardi, vakti doldu sattik passat aldik. annemler hala diyor keske opel dursaydi diye. ben de 330i, 525d vsdan sonra kesinlikle insignia diyorum. passat gereksiz bir araba bence. hic bir albenisi yok, surus olarak da insignia cok daha iyiydi. vw'nin tek iyi yani insignia'ya gore infotainment sistemi. tabi bir iDrive degil ama idare eder bir sisteme sahip vw'ler. eski nesil audi mmi ve comand yaninda Discover Media falan cok saglam kaliyor :)
ki sunu da ekleyim: gecen patron geldi dedi su kadar butcem var suv bakalim. once rav4 girdim sonra piyasaya baktim volvo xc60 aldi ayni fiyat bandina, cok daha mutlu. ucuz olmasi tutulmamasindan olsa bile daha kaliteli araba almaya deger bence :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamblerbarbo -- 15 Nisan 2022; 4:59:59 > |
|
AMD Ryzen 7 5800x | Asrock B550M-ITX/ac | RTX3060Ti FE | Vengeance LPX 32GB 3200MHz | WD Black SN750 1TB | NZXT Kraken X63 | Corsair SF600 | CM NR200P Apple Macbook Pro 16" (2019, Silver) | Apple iPad Air 64GB (Green) | Apple iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue Razer Basilisk X Hyperspeed | Logitech G613 | Bose Companion 20 | Asus VQ34VQL1B | 2021 BMW 330i xDrive
|
|
ona bakarsan 50 yıldır dış görünüşü bir halta benzemeyen corolla herkesten fazla satıyor |
|
Volkswagen'in Beetle (Kaplumbağa) gibi araçları hala yollarda olduğu ve aynı zamanda çok iyi reklamlar yaptığı için marka algısı yüksek aynı Apple gibi. Sağlam bir araç üreticisi imajı var ama şahsi düşüncem bunu ID serisi ile bitirmek üzereler Opel'in ise kıymeti pek bilinmez, gerçi şimdikileri es geçiyorum ama GM olanlar hem Amerikan hem de Alman mühendisliğinin ortak ürünü. Sağlamlık ve konfor bir arada. Sektöre yön veren markadır, misal bir çok firmanın C yi geçtim D segmentinde bile o zamanlar opsiyon olarak dahi sunmadığı AFL viraj aydınlatma, renkli ekranlı yol bilgisayarı gibi özellikleri 2007 yılında B segmenti Corsa'ya opsiyon olarak da olsa eklemişlerdi. Klimasız olarak VW Golf 6 satarken Opel'in o dönemdeki Astra'larında baz paket dışında tüm donanım seviyesinde "DİJİTAL" klima standarttı. |
|
Corolla 10 yılda 3 defa değişime uğradı. Dikkat et! Corolla ya laf söylemeye gelmez. Linç ederler adamı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teteni -- 15 Nisan 2022; 11:7:39 > |
|
Aynen hocam, otomotiv dünyasının Samsung'u diyebiliriz :) Zaten büyük otoriteler tarafından kabul edilmiş çevredeki diğer araç, yaya ve hayvanları etkilemeden en iyi görüşü sağlayan far sistemi de Opel'de. |
|
zararı yok, vakti zamanın eski toyota sahibi olarak hem toyotacorollatr forumunda hem da buradaki corolla başlığında çok linç ettiler, corolla sahiplerinin söylediklerini (birkaçı hariç) ciddiye almanın gereği yok |
|
aynısı vectrada da vardı, bunlar sportif araç. sportif araçlarda tam daire devir saati lazım böyle emekli maaşı gibi yarım değil |
|
bildiğim kadarıyla bu omega cadillac markası altında başka bir model ismi ile de satılmıştı. şükür yatay gösterge yapmamışlar |
|
|
|
Yok hocam arabalar %17 tekrar arttı daha 2 3 gün once.. Reis 2.el araçtaki KDV yi %1 den %18 e yüksellti < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA876DFFE -- 17 Nisan 2022; 16:47:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|