|
Komik adamsın vesselam, çok sevdiğiniz passatın bile üretimi kalktı artık |
|

1 Mobil
|
Komik adamsın vesselam, çok sevdiğiniz passatın bile üretimi kalktı artık |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fall Blau -- 10 Nisan 2022; 13:56:40 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
1 yıldır 2017 insignia 1.6 cdti kullanıcısı olarak arkadaş çok güzel özetlemiş.a5 3kasa bmw bütçeye yetmiyorsa, insignia alınabilir. bozuk yola kesinlikle gelmiyor.ama uzun yolda ve virajlarda keyifli sürüşü var. |
|
burda tuhaf adamlar var, 10 kişi gelip "insigne passattan şöyle iyi" "astra varken golf alan davardır" falan yazar hiçbir sorun yok biz gelip doğruları yazınca tüm avrupada da böyle kabul edildiğini yazınca "vw tapar vw fanı" bilmem ne oluyoruz :)) komiksiniz :) istedğiniz kadar kendinizi kandırın, gerçek hayatta karşılığı yok , bunun herkes farkında |
|
|
İki aracıda kullandım. Eski modellerini bilmiyorum ama Passat B8 ve Insignia B arasında dağlar kadar fark yok. Çok fark var diyen, iki arabayı da kullanmamıştır. O yüzden sadece farkları yazacağım. İkisinin de birbirine göre üstünlükleri mevcut. Göze hitap edip etmemesi tamamen göreceli olmakla birlikte, dokunulduğunda verdiği hissiyat olarak malzeme kaliteleri çok benzer. Passat daha klasik, Insignia daha sportif. (Insignia'nın sert plastik tercih ettiği sadece 1 veya 2 küçük yerde Passat hafif yumuşak bir plastik tercih etmiş) Passat yalıtım ve konfor anlamında 1 adım önde, Insignia ise sürüş dinamiklerinde ve direksiyon tepkilerinde 1 adım önde. Passat'da daha konforlu hissederken, viraj limiti ve arkadan koparma toleransı daha yüksek olan Insignia'da ise daha güvenli hissediyorsunuz. Ancak tüm bu saydığım farklar uçurum değil, dediğim gibi benzer araçlar. @The Division Bell 'e genel olarak katılıyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratdinc1 -- 10 Nisan 2022; 14:55:52 > |
|
mesele aslında tümden vw araç sahiplerinin saçmalamalarında. eğer ki tek rakibimiz thy tarzı bizim rakiplerimiz premiumlardır diğerleri bize rakip olamaz şeklinde saçmalamasalar kimse de karşılarına saçmalayarak çıkmaz. adam dese ki ben passatta rahat stressiz yolculuk yapıyorum, insignianın/ mondeonun yol tutuşuna ihtiyacım yok kim karşı çıkacak. yada ben golfü komple paket olarak seviyorum dese ne diyebiliriz ki? ama inatla rakiplerine çöp muamelesi yaptıklarından bu kez kendilerine gelen -yer yer abartılı- eleştirilere de vw düşmanlığı gözü ile bakıyorlar. mesela arteon. çok hoşuma giden bir model, karşısa geç tablo gibi izle. ama içi, caddy ile aynı konsept. aynı buzdolabı çekiciliği. yani iyi yanı var kötü yanı var. S serisi, sınıfının en konforlusu ama en güzel gözükeni mi? asla. hiçbir zaman olmadı muhtemelen de olmayacak çünkü öyle bir ihtiyaçları yok. |
|
Opel otomatik vites farkını fazla almıyor fiyatının düşük olma sebebi bu. |
|
Hocam boşuna kendinizi yormayın buradakiler anlamıyor , burada ki yorumlara kalsa mazda 3 şuan c sınıfında kraldı puahaha , bir zamanlar forumda herkes mazda öneriyordu satış adeti açıklanıyordu 100 adet zor satmış < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fall Blau -- 10 Nisan 2022; 22:36:32 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |