Şimdi Ara

Opel İnsignia Neden Ucuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
1
Favori
29.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Komik adamsın vesselam, çok sevdiğiniz passatın bile üretimi kalktı artık  Hala possat diyorsunuz 

Sen bi sor bakalım 3 yıl filo kiralamada passat mı insignia mı daha ucuz
    Anlayamazsınız

Bu arada ekleme yapmak gerek
    Sanki kedi ciğer işi biraz daha passat için geçerli değilmi senin ima etmeye çalıştığın şekliyle

Aman 2. Elde para etsin hemen satılsın
    Keyif falan ağzımızın tadı kaçmasın 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fall Blau -- 10 Nisan 2022; 13:56:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İnsignia gergin ve sert arabadır lakin tepkileri jilet gibidir nettir. Sürücü odaklı arabadır. Bu hususta Bmw3 ün ardından gelecek niteliktedir. Lakin bozuk yola gelmez. Tangır tungur ilerlersiniz.

Pamuklara sarılı gibi yumuşak ve sükunetli bir yolculuk isteniyorsa doğru adres değil maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

İnsignia gergin ve sert arabadır lakin tepkileri jilet gibidir nettir. Sürücü odaklı arabadır. Bu hususta Bmw3 ün ardından gelecek niteliktedir. Lakin bozuk yola gelmez. Tangır tungur ilerlersiniz.

Pamuklara sarılı gibi yumuşak ve sükunetli bir yolculuk isteniyorsa doğru adres değil maalesef.

1 yıldır 2017 insignia 1.6 cdti kullanıcısı olarak arkadaş çok güzel özetlemiş.a5 3kasa bmw bütçeye yetmiyorsa, insignia alınabilir. bozuk yola kesinlikle gelmiyor.ama uzun yolda ve virajlarda keyifli sürüşü var.

biz gelip doğruları yazınca tüm avrupada da böyle kabul edildiğini yazınca "vw tapar vw fanı" bilmem ne oluyoruz :))

komiksiniz :) istedğiniz kadar kendinizi kandırın, gerçek hayatta karşılığı yok , bunun herkes farkında

• Birkac sene once 24 saat test surusu kampanyasinda flexride şasili insignia ile 800 km yol yapmistik. Tadi damagimda kalmisti. Gercekten cok oturakli arac. Motor biraz aracin agirligi altinda eziliyor biraz da tuketimi yuksek ama alinir mi alinir.

• Passat daha iyi ama alırken f//p olarak bakarım 400 e iyi bir aynı yaşta insignia alabiliyorken passat 550-600 ise insignia tercih ederim ama yakın fiyatlarsa passat

Eski modellerini bilmiyorum ama Passat B8 ve Insignia B arasında dağlar kadar fark yok. Çok fark var diyen, iki arabayı da kullanmamıştır. O yüzden sadece farkları yazacağım.

İkisinin de birbirine göre üstünlükleri mevcut.

Göze hitap edip etmemesi tamamen göreceli olmakla birlikte, dokunulduğunda verdiği hissiyat olarak malzeme kaliteleri çok benzer. Passat daha klasik, Insignia daha sportif. (Insignia'nın sert plastik tercih ettiği sadece 1 veya 2 küçük yerde Passat hafif yumuşak bir plastik tercih etmiş)

Passat yalıtım ve konfor anlamında 1 adım önde, Insignia ise sürüş dinamiklerinde ve direksiyon tepkilerinde 1 adım önde. Passat'da daha konforlu hissederken, viraj limiti ve arkadan koparma toleransı daha yüksek olan Insignia'da ise daha güvenli hissediyorsunuz.

Ancak tüm bu saydığım farklar uçurum değil, dediğim gibi benzer araçlar.

@The Division Bell 'e genel olarak katılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratdinc1 -- 10 Nisan 2022; 14:55:52 >

• Passati mercedesle kıyaslayan insanlar var hatta daha iyi diyenler var ramazan vakti bosverin sagliginiza yazık üzmeyin tatlı canınızı
    Şahsen vosvos bu ülkede almadan satmayı dusunenlerin aracıdır bir Avrupa bir amerikada yaşıyor olsaydık visvosun esamesi okunmazdi baksana 508 Insignia Mondeo gibi neler neler varken kim ne etsin ruhsuz buzdolaplarıni ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

mesele aslında tümden vw araç sahiplerinin saçmalamalarında. eğer ki tek rakibimiz thy tarzı bizim rakiplerimiz premiumlardır diğerleri bize rakip olamaz şeklinde saçmalamasalar kimse de karşılarına saçmalayarak çıkmaz. adam dese ki ben passatta rahat stressiz yolculuk yapıyorum, insignianın/ mondeonun yol tutuşuna ihtiyacım yok kim karşı çıkacak. yada ben golfü komple paket olarak seviyorum dese ne diyebiliriz ki? ama inatla rakiplerine çöp muamelesi yaptıklarından bu kez kendilerine gelen -yer yer abartılı- eleştirilere de vw düşmanlığı gözü ile bakıyorlar. mesela arteon. çok hoşuma giden bir model, karşısa geç tablo gibi izle. ama içi, caddy ile aynı konsept. aynı buzdolabı çekiciliği. yani iyi yanı var kötü yanı var. S serisi, sınıfının en konforlusu ama en güzel gözükeni mi? asla. hiçbir zaman olmadı muhtemelen de olmayacak çünkü öyle bir ihtiyaçları yok.

• muratdinc1 M kullanıcısına yanıt
    İç mekanda iki aracın da full ü icin konusacak olursak passat ıçeride 1 tık daha kaliteli hakkını yemeyelim. Plastik aksamlarda daha ince montaj işçiliğine sahip, alcantara koltuklari daha kaliteli, eşya gözlerinin tümü istisnasız velur halı kaplı vs.

Lakin dış karoser işçiliği ve alt takım/yürüyende de insignia 1 adım önde. Baştan sona daha tok ve sıkı bir araç. Gülle gibi yekpare bir otomobil kısaca. Passat b8 gibi götü başı oynamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)
  • Opel otomatik vites farkını fazla almıyor fiyatının düşük olma sebebi bu.

• İnsignia B kasa da Astra K kasa da PSA satın alımında ortaya çıkmış modeller. Bana kalırsa bu yüzden gerek iç mekan tasarımı gerek iç mekan malzeme kaliteleri VWe kafa tutamadı. Markanın sahibi PSA ama model GM altyapısında olunca makyajlı halleri de istenilen atılımı yapamadı. İki cami arası beynamaz kaldılar.

Hocam boşuna kendinizi yormayın buradakiler anlamıyor , burada ki yorumlara kalsa mazda 3 şuan c sınıfında kraldı puahaha , bir zamanlar forumda herkes mazda öneriyordu satış adeti açıklanıyordu 100 adet zor satmış    

Şu araç bugün km'sine yılına ve özelliklerine göre bedava değil mi? Piyasadan ben mi çok uzak kaldım anlamadım

2. El kaygısı , hızlı satma kaygısı , L kasa gelecek vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fall Blau -- 10 Nisan 2022; 22:36:32 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.