Şimdi Ara

Opel İnsignia Neden Ucuz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
101
Cevap
1
Favori
29.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Opel tabiki Alman
    Üst kuruluş sahip vs değişebilir bunlar başka konu
    Fabrikaları ve geçmişi var
    1862 de rüsselsheim de kurulmuş
    1929 dan beri GM zaten Opel markasının sahibi

GM Amerikan fakat Opel Alman bilinir …
    Son dönemde duyduğum marka veya ticaret ile alakalı en komik cümlelerden

Koç ailesi parayı basıp Volvo yu satın alsa
    Volvo Türk malımı olacak ?

Şimdi izleyin buna cevap verilmeye çalışılacak 😀😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evet yazmasan ben opelin alman markası olarak kurulduğunu ve Almanya'da merkezi olduğunu bilemeyecektim:) ciddi ciddi bu ülkede okuduğunu anlama sorunu var. Belki anlarsın diye tek cümle olarak yazayım. GM bünyesinde Opel ne kadar alman kalabildi. Birde demagoji yapmışsın koç falan. Allah'tan Okullar yarın açılıyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2022 Honda Civic Eco Executive
  • boraycan kullanıcısına yanıt
    Bi bak bakalım ne ne yazmışsın

Alman kalabilmek?
    Alman bilinir ?

Hadi abi hadi …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fall Blau -- 17 Nisan 2022; 21:39:50 >
  • Şunu da ekleyelim ;
    Alman bilinir demek

“Alman değil ama Alman sanılır / bilinir”
    demektir.

Okuduğunu anlamamakla itham etmeye çalışırken
    Daha ne yazdığını bilmemek 😀😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fall Blau -- 17 Nisan 2022; 21:42:9 >
  • Koç ailesinin volvoyu satın almasıyla GM nin opeli satın almasını düz mantık düşünerek bir tutan birisinden yazı bütünlüğünü anlamasını beklemek saçma olur. Bir paragraf yazı içinden cımbızla bir kelimeyi alıp alaycı bir üslupla cevap yazıyorsun:) yazdığımı okuyan birisi ne demek istediğimi gayet iyi anlar (pardon bu forumda kendin gibi 100 tane adam bulursun). Bilirsin kelimesinde anlam kayması olduğunu sanılmak kelimesinin tam olarak mevcut durumu karşılamadığını... Aman off gerek yok ne anlarsan anla. Neyse ben seninle daha fazla muhatap olmak istemiyorum. Seviyen belli. Profil gizli. 5 senede 2 bin küsür mesaj! Üslup zaten magirus:) tamam Opel harika mükemmel bir alman otomobili:) umarım mutlu olursun beni madara ettin:)

• Neyse Ramazan Ramazan günaha girmeyelim
    Blok uza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fall Blau -- 17 Nisan 2022; 22:35:15 >
  • içi çok vasat, d segmenti bir aracın yapması gerektiği gibi insanı iyi hissettirmiyor.

dış tasarımı da iddiasız ve arkası orantısız, yüksek, kötü

öyle olunca da gider en azından piyasası daha iyi, dışı daha orantılı, içi daha geniş olan modeli alırım der insan doğal olarak.

passat izolasyon ve sürüş rafineliği olarak bana göre iyi bir c segmenti ayarında bile değil ama yine de onu seçerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 17 Nisan 2022; 23:5:38 >
  • Guzel araba. Passatcilara bakma. Gemi gibi araba hemde ozellik dolu. Gidisi virajida guzel. Opel sonucta . Sadece motorlari verjmsiz o yuzden fiyat dusuk

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam motorlarının neresi verimsiz ,1.6CDTI 136hp güç üretiyor, ekonomi isteyenler içinde 1.3 CDTI yakıtı kokluyor , verimsiz dediğiniz tek motor astra k daki 1.4 ve 1.6 atmosferik benzinli motorlar onları Turbolu olanı da var 1.4t ve 1.6t onlarda gayet yeterli.

Opel in çok güçlü 2.0 biturbo gibi motorları da var ama malum bizim ülkenin de acımasız mtv ve ötv si var, adamlarda bir yerde haklı getirmemekte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt

Ne gibi bir ahkâm...

Merak ettim neyi yanlış biliyor muşum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boraycan -- 19 Nisan 2022; 12:28:45 >

GM in satın alması bisey degistirmez. Opel mühendisleri tamamen bağımsızdır. Tüm araçlar Opel Technical Development Center da bizzat alman Opel muhendisleri tarafindan tasarlanip geliştirilir.

Gm den sadece otomatik şanzıman ve bazi niş modellerde sıralı 6 ile v8 corvette motorları temin edilmiştir hepsi bu.

Hatta GM altındaki bazı markalar için ortak platform/şasi gelistirme, sıfirdan motor tasarlayip üretme görevi de bizzat Opel A.G tarafindan Almanya da yürütülmekteydi. Opel in birçok modeli ve motoru Chevrolet markası altında dunyanın birçok ülkesinde senelerce satılmıştır. Vectra a-b, astra f-g-h zafira vs daha bircok model Gm tarafindan Chevrolet olarak dünyanın bircok ulkesinde pazarlanmıştır.

Tesislerden birtanesi

Dudenhofen tesisleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 19 Nisan 2022; 15:24:2 >

• Almanya'daki merkezi biliyordum hattabunu 1990 lı yıllardan beri biliyorum. Keşke bilmediğim birşey yazsaydın. Motorlar konusunda yanlış bilgilerle ahkâm kesiyorsun:) 1.4 ve 1.6 motorlar da Almanya'daki merkezin katkısı çok az. O motorlar ABD'de geliştirildi. Zaten şirket içinde şunu bu yaptı bunu bu yaptı diye kesin bir çizgi çizilmez ama motorların geliştiren ABD deki merkez.

Mevzu aslında bu da değil. Ben opelin sağlam olmadığını (güvenlik anlamında yazmadım) ama konforlu olduğunu o yazının merkezine koymuşken neden teferruat olan kısma takıldınız. Hadi takıldınız alaycı ve irite (ahkâm kesiyorsun) edici üslup nedir? Hadi ben %100 yanlış birşey yazdım cevap bu şekilde mi olmalıydı (werneke ve sen) hoşunuza gitmeyen katılmadığınız görüşe bu şekilde cevap vermek neyin nesi? Opeli satın mı aldınız da yazdıklarım sizi bu kadar rahatsız etti. Opel ve vw araba satın aldım ama sadece arabayı verdiler sanırım size şirketi de vermişler.

Duyarıniz sadece alman markalara! japon ve koreliler hakkında yüzlerce yalan yanlış şey yazılırken ortalıkta olmuyorsunuz. Bu da ilk yazimda eleştirdigim alman hayranlığını doğruluyor. Geçenlerde 1.4 turbo benzinli motorda kronik arızalar var dedim diye yine üzerime cullanildi. Siz grup falan mısınız? Yine yazıyorum konforuna birşey diyemem ama elektronik aksam ve motorları kronik arızalarla dolu. İşin ilginç tarafı o kronik arızalarla dolu motorların siz alman yapımı olduğunu söylüyorsunuz. 4-5 modelini kullandığım markayı eleştirdim diye birtek giyotine vurmadiginiz kaldı! Sakinnn sakinnn hayat kısa. Otomobil özünde teneke parçasından başka birşey değil. Hayatta ciddiye alınacak çok daha güzel şeyler var...

Arkadaşım ben zaten koyu bir Alman ekolü sevicisiyimdir. Bunu da her yerde dile getiriyorum zaten inkar edecek değilim.

Werneke ile de herhangi bir bağım yok. Sadece adamın uzerine yanlış bilgilerle gidildiği için müdahalede bulundum hepsi bu. Alman otomotiv endüstrisi ve firmalari uzmanlık alanıma girdiği için hatayı düzeltmem gerekti.

hatta hala cadillaclarda ve camarolarda opel sinyal/silecek kolu kullanıyorlar, dediklerine katılıyorum.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-cadillac-baran-motors-2017-cadillac-cts-2.0-awd-headup-sogutma-boyasiz-1012066394/detay

Orijinalden alıntı: boraycan

Koç ailesinin volvoyu satın almasıyla GM nin opeli satın almasını düz mantık düşünerek bir tutan birisinden yazı bütünlüğünü anlamasını beklemek saçma olur. Bir paragraf yazı içinden cımbızla bir kelimeyi alıp alaycı bir üslupla cevap yazıyorsun:) yazdığımı okuyan birisi ne demek istediğimi gayet iyi anlar (pardon bu forumda kendin gibi 100 tane adam bulursun). Bilirsin kelimesinde anlam kayması olduğunu sanılmak kelimesinin tam olarak mevcut durumu karşılamadığını... Aman off gerek yok ne anlarsan anla. Neyse ben seninle daha fazla muhatap olmak istemiyorum. Seviyen belli. Profil gizli. 5 senede 2 bin küsür mesaj! Üslup zaten magirus:) tamam Opel harika mükemmel bir alman otomobili:) umarım mutlu olursun beni madara ettin:)

Hocam sen bilgili birine benziyorsun ben birşeyi çok merak ediyorum yanlış hatırlamıyorsam koskoca opel 4-5 milyar dolar gibi bir paraya satıldı
    Mesela Koç Sabancı Doğuş vs gibi büyük bir grup neden satın almadı ? bizim görmediğimiz kısmı nedir ?

• texjrwillerjr kullanıcısına yanıt
    O değil de bu araba felaket bişeymiş aga yav o nasil bir heybet ve ihtişamdır.

Alsak parçasını bulabilirmiyiz bunun acaba

• babajoe99 kullanıcısına yanıt
    4-5 milyar dolar sadece 4-5 milyar dolar yapmaz Opel gibi markayı satın alırken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fall Blau -- 20 Nisan 2022; 9:28:27 >

valla sen bulursun aga 

Bunlar maliyetli işler

Pejo nun arabalarının içine oturulduğunda görünen albeni başka bir konu , aracın görünmeyen alt kısımları başka bir konu

Farklı bir konuda wiki den örnek vermiştim

Pejo 307 platformunu utanmasa 3-5 sene önceye kadar kullanacaktı
    Açıp bakılabilir kaç model kaç sene kullanıldığı
    Opel ise astra için her seferinde geliştirerek platform üretmiş
    Günün sonunda arabanın kozmetiğine çalışan üretici diğerinden daha fazla kar etti , diğeri yani Opel ise GM tarafından psa ya stellantis e satıldı

İş mahalle ağzıyla konuşmaya gelince kralını yaparım ve … Opel’in getir götürünü yapar derim ne yapayım
    Kalın kafalılar anlamıyor ne demek istediğimizi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.