< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

3 Mobil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Evet yazmasan ben opelin alman markası olarak kurulduğunu ve Almanya'da merkezi olduğunu bilemeyecektim:) ciddi ciddi bu ülkede okuduğunu anlama sorunu var. Belki anlarsın diye tek cümle olarak yazayım. GM bünyesinde Opel ne kadar alman kalabildi. Birde demagoji yapmışsın koç falan. Allah'tan Okullar yarın açılıyor... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fall Blau -- 17 Nisan 2022; 21:39:50 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fall Blau -- 17 Nisan 2022; 21:42:9 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Koç ailesinin volvoyu satın almasıyla GM nin opeli satın almasını düz mantık düşünerek bir tutan birisinden yazı bütünlüğünü anlamasını beklemek saçma olur. Bir paragraf yazı içinden cımbızla bir kelimeyi alıp alaycı bir üslupla cevap yazıyorsun:) yazdığımı okuyan birisi ne demek istediğimi gayet iyi anlar (pardon bu forumda kendin gibi 100 tane adam bulursun). Bilirsin kelimesinde anlam kayması olduğunu sanılmak kelimesinin tam olarak mevcut durumu karşılamadığını... Aman off gerek yok ne anlarsan anla. Neyse ben seninle daha fazla muhatap olmak istemiyorum. Seviyen belli. Profil gizli. 5 senede 2 bin küsür mesaj! Üslup zaten magirus:) tamam Opel harika mükemmel bir alman otomobili:) umarım mutlu olursun beni madara ettin:) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fall Blau -- 17 Nisan 2022; 22:35:15 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
içi çok vasat, d segmenti bir aracın yapması gerektiği gibi insanı iyi hissettirmiyor. dış tasarımı da iddiasız ve arkası orantısız, yüksek, kötü öyle olunca da gider en azından piyasası daha iyi, dışı daha orantılı, içi daha geniş olan modeli alırım der insan doğal olarak. passat izolasyon ve sürüş rafineliği olarak bana göre iyi bir c segmenti ayarında bile değil ama yine de onu seçerim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 17 Nisan 2022; 23:5:38 > |
|
|
Hocam motorlarının neresi verimsiz ,1.6CDTI 136hp güç üretiyor, ekonomi isteyenler içinde 1.3 CDTI yakıtı kokluyor , verimsiz dediğiniz tek motor astra k daki 1.4 ve 1.6 atmosferik benzinli motorlar onları Turbolu olanı da var 1.4t ve 1.6t onlarda gayet yeterli. Opel in çok güçlü 2.0 biturbo gibi motorları da var ama malum bizim ülkenin de acımasız mtv ve ötv si var, adamlarda bir yerde haklı getirmemekte |
|
Ne gibi bir ahkâm... Merak ettim neyi yanlış biliyor muşum? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boraycan -- 19 Nisan 2022; 12:28:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 19 Nisan 2022; 15:24:2 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
hatta hala cadillaclarda ve camarolarda opel sinyal/silecek kolu kullanıyorlar, dediklerine katılıyorum. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-cadillac-baran-motors-2017-cadillac-cts-2.0-awd-headup-sogutma-boyasiz-1012066394/detay |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fall Blau -- 20 Nisan 2022; 9:28:27 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
valla sen bulursun aga |
|