Şimdi Ara

Opel Astra j kasa jant ısınma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2015 Opel Astra j kasa aracımın sağ arka teker (jant) ısınıyor. Merkezi değiştirdim ama yine ısınma var, fakat balata kokusu yok. Ustaya gittim yeni merkez bir süre böyle ısınma yapabilir dedi birkaç gün bin bakalım dedi. Normal mi bu konu bilmiyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Aynen öyleymiş kardeş. Bir yıl önce Silifke'de arka balataları değiştirtmiştim. O tarihten itibaren ara ara sağ arka tekerde aşırı ısınma oluyor, sonra normale dönüyor,ama bir süre sonra tekrar ısınma oluyordu. En son çok fazla ısınma olunca Kayseri'de frenciye gittim. Orjinal Kalper'in bozuk olduğunu, değişmesi gerektiğini söyledi ve fason üretim bir kaliper taktı (1800tl). Ama ısınma devam etti. Ertesi günü Niğde'de gittiğim özel(Niğde Opel Servisi), sağ arka tekere balataların yanlış takıldığını tespit etti ve düzeltti. Eski Kaliperin sorunu olmadığını söyledi ve onu tekrar taktı. Şu anda hiç bir sorun kalmadı. Opel Astra j kasa jant ısınma sorunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford Fiesta Fan Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    İ30 2011 Teyp sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.