Şimdi Ara

Opel Astra CD, COMFORT, ENJOY, GL, GLS, GLX farkı nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
83.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merabalar. Arkadaşlar 2000 model civarı opel astra almayı düşünüyorum. Ama bu modeller kafamı karıştırıyor. CD, COMFORT, ENJOY, GL, GLS, GLX??? Bunlar arasındaki farklar nedir acaba, önemli farklar varmıdır?
    CD modeli diğerlerinden çok daha iyi diyorlar. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz ve neden???? Yorumlar için teşekkürler...

• 2000 model olduğu için hangi donanım paketi olduğuna değil aracın temizliğine bakarım ama ben size astra classic2 tavsiye ederim mümkünse 1.6 olanı tabi
  • Bildiğim kadarıyla 2002 model ve sonrası Comfort,Njoy ve Elegance diye donanımsızdan donanımlıya doğru sıralanıyor.Ondan önce 2000 ve 2001 Edition'lar var Bunlar 98-2002 arasında GL,CD(yine donanımsızdan donanımlıya)'den daha donanımlıdır.Özel üretimler Cd normalde fulldür fakat editionlar'da birkaç ek özellik daha mevcuttur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyrtocaramoorii

Bildiğim kadarıyla 2002 model ve sonrası Comfort,Njoy ve Elegance diye donanımsızdan donanımlıya doğru sıralanıyor.Ondan önce 2000 ve 2001 Edition'lar var Bunlar 98-2002 arasında GL,CD(yine donanımsızdan donanımlıya)'den daha donanımlıdır.Özel üretimler Cd normalde fulldür fakat editionlar'da birkaç ek özellik daha mevcuttur...

He ayrıca GLS 98 öncesi(Donanım seviyesi hakkında bir bilgim yok ama onlarda da gl ve gls var diye biliyorum bu yüzden gls de full olmalı),Glx diye birşey duymadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dinamit_

Merabalar. Arkadaşlar 2000 model civarı opel astra almayı düşünüyorum. Ama bu modeller kafamı karıştırıyor. CD, COMFORT, ENJOY, GL, GLS, GLX??? Bunlar arasındaki farklar nedir acaba, önemli farklar varmıdır?
    CD modeli diğerlerinden çok daha iyi diyorlar. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz ve neden???? Yorumlar için teşekkürler...

Cd G kasanın en yüksek modeli Bizdede cd modeli vardı sisfarı 15lik jant süet döşemeleri arka kol dayama 8 hoperlörü var
  • quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

Merabalar. Arkadaşlar 2000 model civarı opel astra almayı düşünüyorum. Ama bu modeller kafamı karıştırıyor. CD, COMFORT, ENJOY, GL, GLS, GLX??? Bunlar arasındaki farklar nedir acaba, önemli farklar varmıdır?

Cd G kasanın en yüksek modeli Bizdede cd modeli vardı sisfarı 15lik jant süet döşemeleri arka kol dayama 8 hoperlörü var

Cd en yüksek modeli değildir.

Avrupada CDX astralar vardı

Ayrıca türkiye içinde konuşacak olursa cdden donanımlı editionlar vardı

SUNROOF , spor koltuklar farklı model alaşım jantlar vs vardı ..

• quote:

Orjinalden alıntı: desiya

quote:

quote:

birde sportiveler vardı sadece 3 kapılı ve 2.0 136 ps motorla üretildi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Evet edition vardı onu unutmuşum

• bende 2002 comfort iki hava yastağı var + deri direksiyon deri vites topuzu+ dört cam oto. + arka kol dayama mevcut + sis farı + abs + imbo. + klima + dreksiyon kumandalı teyp+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.unal -- 23 Eylül 2008; 20:00:49 >
  • arkadaşım sana tavsiyem classic çünkü modeli yüksek ve çapına göre fiyatı uygun yani 2000-02 model astra için istenilen paraya alabilirsin. classic'te 2 h.yastığı klima abs fren uzaktan merkezi kilit standart (1.4), hem 2005ten sonraki classiclerde tvinport adında modern ve ekonomik motor var. eski modellerde bir iki donanım fazla diye eski arabayla uğraşmayın derim.
  • quote:

quote:

quote:

elegance'ler full modelller bildiğim kadarıyla.abs, sis farları, elektirikli ve ısıtmalı yan aynalar, direksiyondan kumandalı cd çalar ve cd changer, dijital klima, yağmur sensörü, 8 hava yastığı, deri döşeme standarttı.

bende de 2004 model njoy var.
    -abs,
    -klima
    -2 hava yastığı,
    -direksiyondan kumandalı cd çalar,
    -ön ve arka sis farı,
    -arka kol dayama,
    -4 cam elektrikli,
    -elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar,
    -yol bilgisayarı
    -immobilizer
    -gövde renginde aynalar ve yan çıtalar
    -karartılmış farlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratt45 -- 24 Eylül 2008; 14:16:04 >

• gayretlerinize teşekkür ederim ama herkes birşey söylemiş ortak birşey çıkaramadım
  • Kısacası şöyle diyeyim:
    Hepsinde donanımlar farklı.Bazı ortak noktaları da var tabiki.Eski modellerde gl,gls,glx vardı sonrakilerde cd daha sonra da comfort,elegance,njoy ve nihayetinde cosmo çıktı.En fulü cosmo eski modeller için elegance daha öncekilerde ise cd dir.Njoy daha spor modelidir (2004 Astra G Njoy Hb i 3 yıl kullandım) Unutmadan bir de özel üretim olan design edition modelleri de var ara donanım olarak.
    Hangisini alırsanız şimdiden hayırlı olsun ...
  • 2001 Astra Hb Comfort umuz vardı.

gövde rengi tamponlar, yan aynalar
    elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar
    4 cam otomatik
    uzaktan kumandalı merkezi kilit
    dijital bilgi ekranı (sıcaklık, müzik bilgileri)
    sürücü ve yolcu hava yastığı
    abs
    klima
    krom kaplı kapı kolları
    deri vites topuzu
    kumaş koltuklar
    direksiyondan kumandalı phlips radyo kaset çalar
    arka kol dayama

eskiden GLS ve CD donanım paketi vardı G kasalarda. Daha sonra 2001 model yılı ile birlikte Club, Comfort ve Elegance olarak üç grup araç üretildi. Club'ın comforttan tek farkı döşeme rengi ve abs olmayışı. Elegance de eski CD ye karşılık geliyor. Daha sonradan Enjoy donanım paketi üretilmeye başlandı. Ayrıca Opelin belirli yıl dönümlerine özel olarak Edition modeller de üretildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cell-im -- 28 Eylül 2008; 18:47:42 >
  • cell-im kullanıcısına yanıt
    Yani comfort alınır diyosun öyle mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opel'in saçma sapan donanım isimleri işte. CDX en fullü gibi gözükse de Enjoy da dolu vs vs
  • kimisinde yol bilgisayarı yok bir de bunların, herhalde elegancelerda vardır.
    ayrıca glx isimli donanım yok.
  • cell-im kullanıcısına yanıt

Kardeşim hepsinde abs hava yastığı var bizdede club var elektrikli ısıtmalı aynalar,sıkışma sensörlü ön camlar, imo, abs, çift hava yastığı ,Philips car400 ve direksiyon kumandalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş astra g de çift hava yastığı ile abs standa K kullanıcısına yanıt
    Vereceğin cevabı nickname yerine mi yazdın, ne yaptın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zwartevis kullanıcısına yanıt

Her gün enteresan bir insan form'a geliyor yeminle 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.