Şimdi Ara

Opel Ascona

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
7.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-meraklisina-temiz-alman-ascona-57910055/detay/

fiyat görüldüğü gibi.

öğrenciyim kredi çekip falan alacağım

kullanılırlığı yada parça konusunda bilgisi tecrübesi duyumu olan varsa yardımları bekliyorum

• 1995 yılında üniversite öğrencisiyken bu arabanın lacivert otomatik viteslisini almaya niyetlenmiştim. Hey gidi günler.

Güzel araba, alınır binilir ama zor satılır.
  • biraz daha pazarlık yapıp fiyatı düşürtebilirsem niyetim kesin
  • parça sıkıntısı çekersiniz boşuna sıkıntı yaşarsınız. arabanın eski olmasına bakmayın sonuçta opel parça fiyatlarını ve bulunmamasını göz önünde bulundurun bence. bende 93 model astra var oradan biliyorum
    amaç getirsin götürsün fazla masraf çıkartmasın çıkartsada beni üzmesin diyorsan renault 12 veya 124 -131 filan alın .
  • aracı aslında şekli içinde çok istiyorum reno yada murata bineceğime buna binmek. zaten spor-klasik merağım var
  • Lada'da düşünebilirsiniz
  • Dostum al bir tane 124 murat, emin ol araç düzgünse ve apaçilerin elinden değilse ciddi anlamda ilgi çekici olursun. Diğer yandan parça, bakım vs hiç mi hiç sorun olmaz.

Bende 2006 model hb araba var, ama arkadaşın 124 murat kadar ilgi görmüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault kango
    15 yıl önce açıldı
    honda crv -toyota rav4
    14 yıl önce açıldı
    Opel Vectra C1 Vs Ford Mondeo Mk3
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AssistForte

Dostum al bir tane 124 murat, emin ol araç düzgünse ve apaçilerin elinden değilse ciddi anlamda ilgi çekici olursun. Diğer yandan parça, bakım vs hiç mi hiç sorun olmaz.

yav şimdi bi murat 124 e binmek var bide şu klasik arabaya binmek var. Sevda gibi biraz, tabi masraf çıkartmaması önemli ama 124 te

• Dizel motorlusu olsaydı iyice baktır al derdim ama bunun için birşey diyemem.Neticede yaşlı bir araba.
  • içimi karartmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: omaTR

quote:

Orijinalden alıntı: AssistForte

Dostum al bir tane 124 murat, emin ol araç düzgünse ve apaçilerin elinden değilse ciddi anlamda ilgi çekici olursun. Diğer yandan parça, bakım vs hiç mi hiç sorun olmaz.

yav şimdi bi murat 124 e binmek var bide şu klasik arabaya binmek var. Sevda gibi biraz, tabi masraf çıkartmaması önemli ama 124 te

Dostum şu klasik araç diyorsun ama, bu ücrete alacağın klasik diye tabir ettiğin aracı bakamazsın. Kusura bakma ama durum böyle maalesef. Dersin ki gerçekten param var, alacağım bunu, hoşuma gidiyor vs. Kim ne diyebilir :)

Forumdan bilen arkadaşlar vardır, ben aracımı satıp 1.6 coupe taunus yada capri alacaktım, 1977 model gibi, üstüne üstlük +7-8 bin TL yükleyecektim araca fakat arkadaşlar vazgeçirdiler. İyi kide vazgeçmişim diyorum şimdi. Bu sevda, bu yaşlarda paran varsa tamam ama yoksa bulaşılmaması gereken bir sevda bence :)

• haha biz bunun aynısıyla balığa gitmiştik bir kere o aklıma geldi

arabanın kapı lastikleri yoktu ama gidiyordu bir ara 140 a çıkmıştı yokuş aşağı kapılardan esen rüzgardan donmuştuk donmamak için yavaşlatmıştık şöförü araba yokuş çıkamıyordu adam da gözden çıkarmış öyle zorluyorduki motoru yanarsa kaçın diyordu sürekli

edit: konu sahibi kusura bakma içini karatmak için yazmadım o gün çok eğlenceliydi bizim için aklıma geldi yazdım öylesine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 17 Kasım 2011; 23:32:10 >

• konuyu açarken dedim zevk için binecek herhalde parçadan falan bahsetmişsin hiç bulaşma
  •  Opel Ascona
  • Hocam o paraya cok temiz 4kapili anadol a2 de bulursun ve tadindan yenmez. Hem parcasi ucuz hem de parca bulmasi asconaya gore daha kolay. Ve de temizse kendisine cok baktirir emin ol:)
  • Arabayı görmeye gideceğim, bakalım çekişi kullanışı vs nasıl eğer beğenirsem sanayiye çeker göstertirim nedir ne değildir diye.

Beğenmezsem başka marka model bakacağız artık
  • Az daha cikip Lada Samara bakin. Bunun artik parcasini, ustasini kolay kolay bulamazsiniz. Atsan atilmaz, satsan satilmaz. "Klasik" bir arac degil bu. Sadece eski.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.