Şimdi Ara

Onur Belgesi ( Lise) ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
13.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar anadolu öğretmen lisesine gidiyorum , 5 gün raporluyum son hafta olduğundan , yurtta kalan birkız söyledi sınıftan 2 kişi onur belgesi almış biri de benmişim.
    Ortalamam 82 , Onur belgesi kimlere verilir neye göre verilir?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Onur Belgesi (Lise)

Lisede onur belgesi, akademik başarıları takdir etmek için verilen bir ödüldür. Okullara göre onur belgesi verme kriterleri değişmekle birlikte, genellikle genel not ortalaması veya seçilmiş derslerdeki başarı gibi faktörler dikkate alınır.

Onur Belgesi Kaç Kişiye Verilir?

Lisede onur belgesi almaya hak kazanan kişi sayısı okula ve onur belgesinin türüne göre değişiklik gösterebilir. Genellikle onur belgesi, en iyi öğrencilerin belirli bir yüzdesine verilir. Örneğin, bazı okullarda en iyi %10'luk dilime giren öğrencilere onur belgesi verilebilir.

Lisede Onur Belgesi Kaç Kişiye Verilir?

Lisede onur belgesi almaya hak kazanan öğrenci sayısı, okulun büyüklüğüne ve onur belgesinin türüne bağlıdır. Küçük okullarda, onur belgesi alan öğrenci sayısı genellikle daha az olurken, büyük okullarda daha fazla öğrenci onur belgesi alabilir. Ayrıca, bazı okullar genel onur belgesinin yanı sıra belirli alanlarda başarı gösteren öğrencilere de onur belgesi verebilir. Bu tür onur belgeleri için almaya hak kazanan kişi sayısı, ilgili alandaki öğrenci sayısına göre değişebilir.

Onur belgeleri, öğrencilerin akademik başarılarını tanır ve gelecekteki eğitim veya kariyer fırsatları için rekabet avantajı sağlayabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Davranışları düzgün olana hatırladığım kadarıyla
  • Ortalamam 83,60
  • seçilmiş kişilere
  • önceki sene düşük alıp diğer sene coşarsan
  • genelde asosyal kişilere veriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omq

birkız

onur belgesi ne olursa olsun sana verilmemeli
  • Devamsızlığı olmayana veriyorlar sanırım. Okula ne zaman gitsem gördüğüm tipler aldı da bu belgeyi. Çok saçma bir şey, nerede boş adam var bununla eğlendiriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omq

Arkadaşlar anadolu öğretmen lisesine gidiyorum , 5 gün raporluyum son hafta olduğundan , yurtta kalan birkız söyledi sınıftan 2 kişi onur belgesi almış biri de benmişim.
    Ortalamam 82 , Onur belgesi kimlere verilir neye göre verilir?

sınıf öğretmeni 2-3 kişi seçio kafasına göre
  • Arkadasim 14 gun devamsizlik,8 kirik dersle aldi onur belgesini. Takma kafani o kadar bu belgeye
  • Onu hoca belirler. Mesela bizim sınıfta takdir alan sadece 1 kişi vardı. Ama bi arkadaşın da annesi o ay vefat ettiğinden ona verilmişti onur belgesi.
  • Bizde devamsızlığı 1 veya 1 den daha az olana veriliyor.
  • Pek de önemli bir şey değil.Bana soracak olursan aldın mı diye.Evet aldım.
  • SINIFTA ONUR KURULU ÜYESİ OLAN ARKADAŞLA ARANI YAKIN TUT ALIRSIN

capslock açık kalmış
  • Hocaya kim yalakalık yaparsa ona veriyorlar. Ya da hocanın gizliden gizliye sevdiği kişilere.
  • kafalarına göre veriyo çoğu hoca. veya spor veya müzik faaliyetlerinde görev alırsan.
    genelde hakedene verilmiyo anlıycağın
  • Bana da üniversitede verdiler, hava atmak gibi olmasın
  • Ben 19.5 günde onur belgesi aldıgımı biliyorum devamsızlıga göre verilmiyor hal hareket ve davranışa
  • devamsızlığı 0 olanlara benim hala 0 :) Hocanın yalakalarına ben değilim ama bana verecek :)
    Ortalama 90 olması gerekirken karnede yazan 75
  • Devamsızlık yapmayana, derslerinde başarılı olup disiplinli ve hocanın söylediklerinden dışarı çıkmayana sorumluluğunu bilene verilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.