Şimdi Ara

Önünüzde hiç kaza oldumu veya kaza yapan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başımıza gelen olayları anlatalım arkadaşlar lütfen cıvıtmayın...
    Benim çok motordan arkadaşlarım kaza yaptı.Biri şuan hala sakat sag bacagı diger bacagından 2 cm kısa hala sekerek yürür diğeride kafasına dikiş attılar hala akıllanmadı köpek gibi sürüyolar
    Arabayla 1 kere babam yaptı kaza ama kötü bişey olmadı allaha şükür.

Bir sürü arkadaşlarım var hala deli gibi motor sürüyolar adamlara bişey olmuyo hayret ediyorum ya

Başınıza gelen olayları anlatın dinleyelım

Apple kullanıcısı
  • Boyle olaylar hic etkilemiyor beni. Hatta gulebiliyorum istemsiz. Psikolog çozer mi bu isi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: azizerkan07

Boyle olaylar hic etkilemiyor beni. Hatta gulebiliyorum istemsiz. Psikolog çozer mi bu isi

doktora görün
  • Bugun onumde aniden duran arabaya arkadan vurdum. İlk defa kaza yaptim. Benim arabada cok sukur birsey yok ama adamin arabasinin arka tamponunun kosesi kirildi. Adama yaptirayim dedim gerek yok ben hallederim dedi bindi gitti :)

Not: benim arac peugeot 407. Adamin arac Ford focus.

Orijinalden alıntı: loveboy85

Bugun onumde aniden duran arabaya arkadan vurdum. İlk defa kaza yaptim. Benim arabada cok sukur birsey yok ama adamin arabasinin arka tamponunun kosesi kirildi. Adama yaptirayim dedim gerek yok ben hallederim dedi bindi gitti :)

allah korumuş valla
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Malesef salak bir arkadaşimin şahinine binmek gibi bir hata yapmiştim. Kazayla sonuçlandi tabi. Duran arabaya çarpti hemde Şahinin kaput-çamurluk gitti. Çarptiğimiz auristi sanirim, tamponla stop lambasi kirilmişti. Şükür ki 2 dakika önce emniyet kemerimi taktim yoksa kesin kafami vururdum

Orijinalden alıntı: SejanRuby

Malesef salak bir arkadaşimin şahinine binmek gibi bir hata yapmiştim. Kazayla sonuçlandi tabi. Duran arabaya çarpti hemde Şahinin kaput-çamurluk gitti. Çarptiğimiz auristi sanirim, tamponla stop lambasi kirilmişti. Şükür ki 2 dakika önce emniyet kemerimi taktim yoksa kesin kafami vururdum

şahin sakat ya yolda giderken dökülüyo araba

• motorla takla atmıştım. yer ıslaktı ve arkası kaydı bende gaza yüklenince havada taklalar atmaya başladım ama hiçbirşey olmadı kaskta yoktu.
    Arabalarla da birçok kaza geçirdim ama ufak tefek onlar anlatmaya deymez..
    İnci akü 82 amper -- Boss 3,5 farad kapasitör -- 2x 4 AWG Power cable -- Pionner DEH-X7550SD -- M acoustic msx 465 -- M Acoustic MSX 1000.1 Mono -- Kicker Comp 38 -- Pioneer TS-A 6995 S -- Pionner ts s20 --JBL GTO 6508C 16cm Mid
  • quote:

Orijinalden alıntı: StareStyl

quote:

Bugun onumde aniden duran arabaya arkadan vurdum. İlk defa kaza yaptim. Benim arabada cok sukur birsey yok ama adamin arabasinin arka tamponunun kosesi kirildi. Adama yaptirayim dedim gerek yok ben hallederim dedi bindi gitti :)

allah korumuş valla

Vallahi Allah korudu. En ondeki baayan soforun anlamsizca bos yolda frene asilmasi yuzune ben onumdekine o onun onundekine vurdu o da baayana vursaydi tam olcakti ama baayan sofor kazaya sebebiyet verip kendisine vuran olmadigi icin uzadi hemen ordan :)) Alllahtan vurdugum adam anlayisli cikti gencsin skma canini o da nazari olsun dedi kirilan tamponuna :)

• Duble şerit yolda sağdaki transit birden sola kırdı. Bizim arkadaş da hemen sola kırdı. Yandaki demirliklere giriyorduk fakat arkadaş araba konusunda deneyimli olduğu için hemen düzeltti. Arabanın yan tarafı içeri girmiş. Arkadaş çıktı adama sövmeye başladı ; " Ulan sen ne yapıyosun ?! Biz burda can taşıyoruz ! " ( Küfürler havada uçuştu da o buraya yazılmaz )derken arkadaş adamın üstüne doğru yürümeye başladı, zar zor tuttuk. Trafik de baya kilitlenince sağa çektik, hesaplaştık. Kimseye bi şey olmadı

• Audi a3le doç mu ne deniyorsa onunla kafa kafaya girdim 18 yaşındayım 3 yıl önce 15 yaşındayken ehliyetsiz sürerken sabah akyurttan geliyorum ankaradayım bilen vardır bi ara yol çalışmaları için gidiş geliş aynı şeritteydi olayı özetleyim ;

60 Km hızla gidiyordum doç model bi kamyon arkasından şahin vuruyor buda arkasına dönüp bakarken benim önüme geldi ben direksiyonu kırdım yanıma boş olan yere vurdu araç perte çıktı adam suçlu fakat ben ehliyetsizdim babam halletmişti sadece arabayı yoldan çekmediğimiz için baya bi ceza ödemiştik

2) bu sene fatih köprüsünün altında 30-35 yaşında bi kadına çarptım ( sadece dokundu ) yere düştü inip baktım hastaneye götüreyim dedim kusura bakmayın benim hatam falan dedi onuda öyle hallettik :D

quote:

Orijinalden alıntı: StareStyl

quote:

allah korumuş valla

Vallahi Allah korudu. En ondeki baayan soforun anlamsizca bos yolda frene asilmasi yuzune ben onumdekine o onun onundekine vurdu o da baayana vursaydi tam olcakti ama baayan sofor kazaya sebebiyet verip kendisine vuran olmadigi icin uzadi hemen ordan :)) Alllahtan vurdugum adam anlayisli cikti gencsin skma canini o da nazari olsun dedi kirilan tamponuna :)

kadına araba verilmez ya panik atak var hepsinde

• Önümde olmadı ama arkamda oldu kaza.

Dün gece akrabayı anahtarını alması için kızının bulunduğu eve getirdim bir tane transporter vardı allahtan arkasına park etseydim bana geçircekdi Ford Taunus, ama transportere yandan geçirdi .

Orijinalden alıntı: AteistTarlaFaresi

Audi a3le doç mu ne deniyorsa onunla kafa kafaya girdim 18 yaşındayım 3 yıl önce 15 yaşındayken ehliyetsiz sürerken sabah akyurttan geliyorum ankaradayım bilen vardır bi ara yol çalışmaları için gidiş geliş aynı şeritteydi olayı özetleyim ;

60 Km hızla gidiyordum doç model bi kamyon arkasından şahin vuruyor buda arkasına dönüp bakarken benim önüme geldi ben direksiyonu kırdım yanıma boş olan yere vurdu araç perte çıktı adam suçlu fakat ben ehliyetsizdim babam halletmişti sadece arabayı yoldan çekmediğimiz için baya bi ceza ödemiştik

2) bu sene fatih köprüsünün altında 30-35 yaşında bi kadına çarptım ( sadece dokundu ) yere düştü inip baktım hastaneye götüreyim dedim kusura bakmayın benim hatam falan dedi onuda öyle hallettik :D

iyi şanslıymıssın

• quote:

Orijinalden alıntı: cefe34

sahil yolundan samatya hastanesinin önünden yukaru araçla giderken arkadaşla karşı şeritden küçük otobüsün lastiği gümledi yana devrildi neredeyse üstümüze çıkacaktı neyseki otobüs boş..

bizde arabayla giderken kamyonun tekeri patladı allahtan arkasında degildik,arkasında olsa kesin etkilenirdik
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.