Şimdi Ara

Online oyunlar sizi de sinirlendiriyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Online oyunlar sizi de sinirlendiriyor mu?

(En Son Oy Tarihi: 1.12.2014)
Giriş
  • Ocak ayında ekran kartı orta halli olan (amd 6650) laptopumda online bf3 oynuyordum. Ekran kartımda pek iyi değil haliyle fps düşüyor ayrıntılar net gözükmüyor. Ne kadar yıllardır fps oynasamda proluk bir yere kadar, detay gözden kaçtımı vuruluyosun, ego ağır basıyor yenilmek istemiyor insan. Yine oynadığım bir gün en olmadık en absürt bir yerde vuruldum, bu da bardağı taşıran son damla oldu, sonra sinirden laptopu kıracak seviyeye geldim neyseki kendime mukayet oldum tabi küfürler falan oyunun dvd'sini elime aldığım gibi parçaladım. Laptopu sattım oyunu kırdım ama şimdiler de canım yine bf3 çekmiyor değil hani

• Oyun oynarken sinirlenen (sık sık, gereksiz durumlarda da) kişileri anlayamıyorum ya da takım oyunlarında (moba oyunlar özellikle) takım arkadaşlarına sürekli laf atanları. Pozitif olunması gerekiyo biraz.
  • Ben zarar vermeden sinirlenirim genelde Yani mikrofondan veya yazılı küfür etmem. Öyle ekrana doğru ederim
  • öyle delirmiyorum allaha şükür ama mmorpglerde özellikle stres oluyorum arada üffff yapıyorum. Beni strese sokacak oyunu niye oyniyim.

Online modu olan oyunlarda genelde level atlama gibi olaylar olmayan oyunları seçiyorum artık dövüş oyunları gibi
  • Evet benim de bir arkadaşım fifa da birkaç gamepad kırmışlığı vardır.
  • kninght online oynadığım yıllar geldi aklıma ulan ya
  • En fazla Alt+F4 yaparım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu oyun ne zaman biter ? (gta 4)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • neler yapmadım ki en son nfs world de 1.olacakken adice yarişan elamanlar neyse
  • Sinirlendirse de online oyun candır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben internet kafe de goruyorum.Adam oyun oynamaya degil savasmaya gelmis sanki bir adami oldurcem diye klavye-fare ye yapmadigi iskence kalmiyor.Sonra internet kafenin sahibi gelip atincada niye atiyon parayla degil mi diyorlar.Kulakligi koparan gordum ya daha ne diyim ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Raven

Ocak ayında ekran kartı orta halli olan (amd 6650) laptopumda online bf3 oynuyordum. Ekran kartımda pek iyi değil haliyle fps düşüyor ayrıntılar net gözükmüyor. Ne kadar yıllardır fps oynasamda proluk bir yere kadar, detay gözden kaçtımı vuruluyosun, ego ağır basıyor yenilmek istemiyor insan. Yine oynadığım bir gün en olmadık en absürt bir yerde vuruldum, bu da bardağı taşıran son damla oldu, sonra sinirden laptopu kıracak seviyeye geldim neyseki kendime mukayet oldum tabi küfürler falan oyunun dvd'sini elime aldığım gibi parçaladım. Laptopu sattım oyunu kırdım ama şimdiler de canım yine bf3 çekmiyor değil hani

Bf3ü bir de ps3 üzerinde oyna. Sonra görürsün delirtmeyi....
    Bf3 cok dengesiz bir oyun. Adamla karsı karşıya kalınca ilk kursunu kim sıkarsa o öldürüyor.(elimde spas-12 var adama 4-5 mermi boşaltıyorum kan çıkıyor olmuyor ve ben oluyorum

• zevk için bazen dota nın tr serverlarına giriyorum (rgc aralarında en iyisi dediler ona baktım) dakka 2-3 gibi sövmeye basladım içimden fazla bişi yapmadan şunu et bunu yap diye bişiler söylüyorum ama tınlıyan nerde hepsi 2 cs aldım oyuncuyum modunda creep keserken ne minimap e bakıyo nede başka birşeye dakka 8 e kadar felan tek başıma oynuyorum hissi yaşadım 2 kişiye karşı 5-1 dim o ara neyse dolanmaya başladım orda biraz yardıma geldiler ama amaçları kill parasıydı farkettim toplu combatlar başlayınca en önden gereksiz girenmi dersin uyumsuz oynamaya çalışanmı dersin o an sövmeye başladm onlarda cevap karşılık verince orda anladım aradaki farkı tövbe ettim bidaha zaten apm farkı bile herşeyi açığa koyuyor (200 e yaklaşan görmedim bile ) kısacası türkiyede oynuyosan sövmeye hazır olmalıymışsın onu anladım
  • Gecen sene lol oynuyorken asiri sinirliydim.

• Sinirlenecek bir durum yok genelde ııaahahhahahah rivenç! modundayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRoGKaTa -- 10 Ekim 2012; 7:38:00 >
  • lolün tr sunucusunda mide 4 kişi gidiyorduk

• 3. süne yanıtladım ama birraz saçma degilmi soru bi anlatırmısın bana
  • Avcılardan fatihe giderken yağmur bastırdı ve trafik oldu. Normalde saat 18:00 evde olmam gerekirken 18:35 te evde oldum. Oynadığım oyunda filolarım 18:30 da geri dönecek şekilde ayarlamıştım.

2,5 yıllık emeğim 5 dakikalık gecikme sonucu yok oldu. Geri dönüş saatime kilit atmış oyuncunun biri.

O game evren 3 zamanları 980.000 komuta gemisi 12 milyon avcı ve 3 milyona yakın karmaşık gemi kaybettim o saldırıda.

O saldırıda bile sinirlenmedim. arkadaşlarım yuh artık ben olsam bilgisayarı parçalarım demişti.. Foruma girdim filomu vuran arkadaşı tebrik ettim.

Oyunda filo sıralamasında 3. sırada idim sonlara düştüm Neyseki bina ve araştırma sıralamasında ilk sırada olduğum için pek gerilere düşmedim genelde ama yinede uzun zaman almş bir çalışmayı kaybetmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

Orijinalden alıntı: Raven

Ocak ayında ekran kartı orta halli olan (amd 6650) laptopumda online bf3 oynuyordum. Ekran kartımda pek iyi değil haliyle fps düşüyor ayrıntılar net gözükmüyor. Ne kadar yıllardır fps oynasamda proluk bir yere kadar, detay gözden kaçtımı vuruluyosun, ego ağır basıyor yenilmek istemiyor insan. Yine oynadığım bir gün en olmadık en absürt bir yerde vuruldum, bu da bardağı taşıran son damla oldu, sonra sinirden laptopu kıracak seviyeye geldim neyseki kendime mukayet oldum tabi küfürler falan oyunun dvd'sini elime aldığım gibi parçaladım. Laptopu sattım oyunu kırdım ama şimdiler de canım yine bf3 çekmiyor değil hani

Bf3ü bir de ps3 üzerinde oyna. Sonra görürsün delirtmeyi....
    Bf3 cok dengesiz bir oyun. Adamla karsı karşıya kalınca ilk kursunu kim sıkarsa o öldürüyor.(elimde spas-12 var adama 4-5 mermi boşaltıyorum kan çıkıyor olmuyor ve ben oluyorum

Ping yüzünden olmasın? Malum adamların internet hızı çok daha yüksek ve stabil

• Oyunda küfür edenlere çok sinir oluyorum savaşıyoruz ben öldürünce illaki bir küfür edecek kaldıramıyorum bunu.
  • Lolde bos yere laf atanlara çok sinirleniyorum. Bi gun kafa göz giricem monitöre.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.