Şimdi Ara

oyun oynarken acaip sinirlenenler var mı benim gibi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • atıyorum fifa da kariyer modunda gol yediğim zaman deli gibi sinirleniyorum böyle acaip küfrediyorum bir şeyler kırıyorum var mı böyle olan

( acaip ofansif küfürler ediyorum beyler acaip hem de yani böyle normal küfür değil çok acaip ofansif küfürler insanlığınızdan utanırsınız )

• Sinirleniyorum da en fazla mikerim böyle oyunu diyip alt f4 çekiyorum. Oyun için birşeyleri kırmak filan pek sağlıklı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: T0uch

Sinirleniyorum da en fazla mikerim böyle oyunu diyip alt f4 çekiyorum. Oyun için birşeyleri kırmak filan pek sağlıklı değil
    hocam küfür etme değil benim ki normal küfür kesmiyor sinirimi böyle çok sakıncalı şeylere küfür edeceğim ki baya ofansif olacak sinirim anca öyle geçiyor ya da bir şeyler kırarak sanırım çocukluktan beri içinde biriktirdiğim stresli durumun bir etkisi bu ne kadar mutlu ve huzurlu hayatım olsa da bundan sonra 12-19 yaş arasında yaşadıklarım hiçbir zaman peşimi bırakmayacak hep bu sinir içimde olacak
  • eskiden ps de fifa ultimate team atıyordum 90 lık adam momentum ile 45 liğe dönüşünce deliriyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

eskiden ps de fifa ultimate team atıyordum 90 lık adam momentum ile 45 liğe dönüşünce deliriyordum.
    o momentum single player kariyer modunda bile var feneri gs yi yeniyorum 3-4 lük yapıyorum sonra kasımpaşa bana 4 atıyor bu deli ediyor beni işte
  • rasputin in alive kullanıcısına yanıt
    insan olan sinirlenir zaten o kadar garip bir durum ki modric dibine pas atamıyor necip uysala dönüşüyor. karşıda 60 pace si olan adam 90 koşmaya başlıyor omuz atıyorsun oyuncun yere düşüyor insanın saçını beyazlatır o kadar sinir ediyor.
    Pes rezalet fifa güzel ama bu momentum çok sinir bozucu.
  • Küçüklükten beri var bende de bu durum. Söve söve atari kolu kırmayla başladı, laptopun hard diskiyle ekranını kırmaya kadar gitti. Dualshock 4 sağlam yapılmış neyse ki duruyor daha şimdilik. Sırf sinirlenmeyim diye oyunları zor modda açmıyorum ya kolay ya ortada oynuyorum yoksa sıkıntı. Fifa ultimate team zaten ayrı bi bataklık. Şutu 95, kendisi 92 overall oyuncunun vuruşlarını bi görseniz...neyse sinirlenicem yine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kariyeri fln gec ultimate team oynarsan omrun kisalir. Beni arkadaslar biliyor forumlardan futbol ve fifa, evime kac kere polis geldi ne kadar esya kirdim oyunlar yuzunden ozellikle fifa son 15 yilda 10-15 bin euro maddi zarara girmisimdir polise verdigim rusvetlerle birlikte.
  • Sinirlenmiyorum diyen lol oynamamıştır
  • lol oynarken ayağımı kırıyordum sinirden :D ayağıma vuruyordum gerçekten insan deliriyor
  • Lol oynarken sinirden ciddi anlamda çıldırdığım zamanlar oluyordu. Sağı solu kırma aşamasına geçiyordum ve dedim ki yeter artık bu oyun oynanmaz. Yıllardan haziran 2015, erken görmüşüm ve 2.yılın sonunda bırakmışım çok şükür.
    Şimdi ayda bir arkadaşlarla normal oyun veya aram giriyorum sadece. Tek başıma oynayacak olursam bile asla ama asla ranked girmiyorum. Oynadığım oyun zaten bambaşka bir oyunmuş gibi geliyor. Zamanında asla olmaz öyle şey oyunun dengesi kalmaz denilen her şeyi oyuna getirmişler en basitinden s4te nidalee'nin tek atan mızraklarını bilen bilir dengesiz dediler herkes ağlıyordu kaldırdılar ama zoe diye bir saçmalık gelmiş ebesinin nikahından 1k dmg atabiliyor. Sürekli oynamadığım için fazla ctleyemiyorum eski yeteneklerimi kaybettim kabul ama neden yani, bence dengesiz fazlasıyla. Birde yeni herolar neden çizgi filmlerden çıkıp gelmiş gibi duruyor? Oyun sanki çocuklar için baştan tasarlanıyor gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Kariyeri fln gec ultimate team oynarsan omrun kisalir. Beni arkadaslar biliyor forumlardan futbol ve fifa, evime kac kere polis geldi ne kadar esya kirdim oyunlar yuzunden ozellikle fifa son 15 yilda 10-15 bin euro maddi zarara girmisimdir polise verdigim rusvetlerle birlikte.
    Eve polis niye geldi eşya kırıyon diye mi

Avrupa da olduğun için şanslısın o zaman bi kol 30 birim felandır orda ps 4 bile 300 birim şahsen ben kırsam bile bana çok koymaz ama TR de bi kol 300 lira ps 4 2500 lira PC 6000 bin lira kendi kolumu kırarım daha iyi fiyatlara bak
  • Team Fortress 2 oynarken çok gülüyorum, olmadık yerde kafama füze atıyorlar falan çok eğleniyorum, neden sinirleneyim ki? Sorun bence sende.
  • Öfkeyle kalkan zararla oturuyor oyun oynarken acaip sinirlenenler var mı benim gibi ?
  • Eskiden ben de (de ayrı) kırardım.Ama artık budist oldum, anlayışla karşılıyorum.Alt tarafı bir oyun.

En son sekiro'ya sinirlendim."Seni oyun diye yapanın, yayıncılığını üstlenenin, yılın oyunu seçenin taa ...." deyip sildim oyunu.Bu arada bu oyunu oynayıp bitirebilen adamlara sonsuz saygım var.

Şimdi war thunder tank savaşları yapıyorum, cs go'dan daha zevkliymiş.Şu tankı açmaya uğraşıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

Lol oynarken sinirden ciddi anlamda çıldırdığım zamanlar oluyordu. Sağı solu kırma aşamasına geçiyordum ve dedim ki yeter artık bu oyun oynanmaz. Yıllardan haziran 2015, erken görmüşüm ve 2.yılın sonunda bırakmışım çok şükür.
    Şimdi ayda bir arkadaşlarla normal oyun veya aram giriyorum sadece. Tek başıma oynayacak olursam bile asla ama asla ranked girmiyorum. Oynadığım oyun zaten bambaşka bir oyunmuş gibi geliyor. Zamanında asla olmaz öyle şey oyunun dengesi kalmaz denilen her şeyi oyuna getirmişler en basitinden s4te nidalee'nin tek atan mızraklarını bilen bilir dengesiz dediler herkes ağlıyordu kaldırdılar ama zoe diye bir saçmalık gelmiş ebesinin nikahından 1k dmg atabiliyor. Sürekli oynamadığım için fazla ctleyemiyorum eski yeteneklerimi kaybettim kabul ama neden yani, bence dengesiz fazlasıyla. Birde yeni herolar neden çizgi filmlerden çıkıp gelmiş gibi duruyor? Oyun sanki çocuklar için baştan tasarlanıyor gibi.
    Dediklerin gibi bir durum zaten var. Eğer LoL hakkındaki düşüncelerini dök deseler senin yazdığını Kopyala-Yapıştır bile yaparım. Çünkü cidden oynanmaz bir hale geldi. Onun yerine PUBG oynuyorum üç beş kafam daha rahat oluyor. Birde Single Player oyunlara takılıyorum. (Tomb Raider, Assassin's Creed vb.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 28 Ocak 2020; 22:25:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Göz-

Dediklerin gibi bir durum zaten var. Eğer LoL hakkındaki düşüncelerini dök deseler senin yazdığını Kopyala-Yapıştır bile yaparım. Çünkü cidden oynanmaz bir hale geldi. Onun yerine PUBG oynuyorum üç beş kafam daha rahat oluyor. Birde Single Player oyunlara takılıyorum. (Tomb Raider, Assassin's Creed vb.)

Alıntıları Göster
    Daha bir sürü şey sayabilirim bunun gibi. Oyuna çok yazık ettiler gerçekten. Bi profesyonel arena diye tutturdular aldı başını gitti. Faker, xpeke şov yapıcak diye 2 3 heroyu ilah yapıyordular her lcs dönemi, bizim gibi normal oyuncuların oyun zevkini kaçırıyordular bu dediğim olay s4te başladı s5te tavan yaptı. Oyunun dengesini profesyonel oyuncular için ayarlamaya başladıklarından beri kan kaybetmeye başladı oyun. Oyunun %99unu bizim gibi sıradan oyuncular oluştururken para lcste olduğu için bütün oyunun dengesini oraya kaydırdılar. Oyunu seviyorum ama oynamaktan nefret ediyorum.
    Bide eskiden saçma sapan troll pickler ve buildler ile eğlenerek oyun kazanabiliyorduk veya kaybediyorduk ama eğleniyoduk.
    Şimdi troll pick ve troll build direk kaybettiriyor hemde ezici bir şekilde. Meta denen saçmalığa uymak zorundasın illa ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 28 Ocak 2020; 22:55:19 >

• Hangi oyun bu hocam
  • bf1de vurulunca klavyeye yumrugu indiriyorum,bayagıdır oynamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-72F89107A

Eskiden ben de (de ayrı) kırardım.Ama artık budist oldum, anlayışla karşılıyorum.Alt tarafı bir oyun.

En son sekiro'ya sinirlendim."Seni oyun diye yapanın, yayıncılığını üstlenenin, yılın oyunu seçenin taa ...." deyip sildim oyunu.Bu arada bu oyunu oynayıp bitirebilen adamlara sonsuz saygım var.

Şimdi war thunder tank savaşları yapıyorum, cs go'dan daha zevkliymiş.Şu tankı açmaya uğraşıyorum.

Ben mig-15'i açmakla uğraşıyordum bı aralar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.