Şimdi Ara

!!!ÖNERİ!!! IPHONE 1.1.2 BOOTLOADER 4.6 STEALTH SIM ÇÖZÜMÜ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
4
Favori
36.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: excimert

quote:

Orjinalden alıntı: legeandra

bu kartlarin her ikisinde de sim kartimizi kesiyoruz degil mi?
    bu kulaga kotu gelse de -ilerde baska bir cep telefonu kullanma ihtimali veya software olarak cozum cikmasi durumu- su anda baska bir sansimiz yok yani?

KARTIN SADECE UCUNU KESİYORSUN (VIDEOLARDA SEYREDEBİLİRSİN) BU YÜZDEN BAŞKA TELEFONA TAKTIĞINDA BİR SORUN TEŞKİL ETMEYECEKTİR

Bu Stealth SIM için geçerli, diğer çözümlerde kartı baya kesiyorsun.
  • bız stealth sım ıcın konu actık dıger kartlarda dedıgın gıbı epey kesılıor sadece cıp kalıyor ustunde onda ne yapabılırsın oda tartısılır demekkı o hattı sadece ıphone ıcın kullanıcaksın bunda sadece ustte kullanılmayan bır parca kesıyorsun sorun cıkmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: prot

Merhaba arkadaşlar,
    Size bir olay anlatacağım; dün akşama doğru tanıdığım bir telefoncu arkadaşımı arayıp "tanıdığın iphone kıran eleman biliyor musun?" diye sorunca Kızılay/Ankara'da bir yer tarif etti,telefonunu verdi.Bende o kişiyi aradım,durumumu izah ettim, 4. ve 5. rakamın 45'den yüksek olduğunu v1.1.2 olduğunu kırıp kıramayacağını sordum. Eleman bana "eğer telefonu hiç kurcalamadıysam yarın sabah(bu sabah) hazır olur" dedi, emin misin diye sordum,bütün dünya bunun kırılmasını beklıyor sen nasıl oluyorda kırıyorsun dedim,eleman bana "ben kırmıyorum,abd'den apple firmasında çalışan bir eleman var,60$ hesabına geçiyorum, o benim pc'ye bağlanıp itunes üzerinden kırıyor,şimdiye kadar 7-8 tane kırdık bu yöntemle" dedi. İyi o zaman telefonu sana getiriyorum ama işi bitirmeden para vermem ve makinaya herhangi birşey olursa seni sorumlu tutarım dedim, ok dedi. Makineyi götürmeden aleti merakımdan itunes'a taktım,bana upgrade sayfası açtı, hiç tecrübem olmadığı için "ok" dedim,baktım birşey olmuyor aleti çıkarttım elemana götürdüm.
    Bu sabah elemanı aradım "naptın halledebildin mi?" diye sorunca"hani kurcalanmamıştı bu alet" dedi, dedim ki "dün böyle böyle oldu,birşey yapmadım" diyince "modemin versiyonunu yükseltmişsin,şimdi bunu eski haline getirmem lazım ama 30 ytl'ni daha alırım, ama %100 olur diyemiyorum" dedi. İyi ok o zaman hallet yarın sabah alırım dedim.
    Bakalım yarın sabah eleman ne diyecek çok merak ediyorum

slm arkadaşlar,
    eleman modemin versiyonu yükselttiğim için olmuyor dedi,chipini filan değiştirmem gerektiriyor dedi bende bırak yapma dedim, pekte anlamadığım için adam bana 100€ giydirmeye çalıştı anlayacağınız. şimdilik telefonla nette geziniyorum o kadar

• prot sende de ne guzel sans varmıs adam senı gormus 100 euro gormus gıbı olmus desene :D:D
  • Arkadaşlar selam,

prot arkadaşıma gerçekten çok üzüldüm ama şöyle bir gerçek varki SOFWARE olarak kırldığı zaman zaten ilk DONANIMHABER userlarının haberleri olacaktır (yurtdışındaki web sitelerinden herkes çok yakından takip ediyor ) ve genel olrak Doğubank piayasası olarak adlandırdığımız kesimde buralardan gerekli bilgileri alıp, satıyorlar

BU YÜZDEN kesinklike ben yapıyorum ben ediyorum diyen arkadaşlara İNANMAMANIZ, şuan için hardware müdahale dışında çözüm yok
  • mert acaba sımler elıne ulastımı bu arada ne kadar gonderecegımız hakkında maıl atıcaktın hala bana gelmedı maıl acele ıse seytan karısır derler ama acele etmemekte elde degıl ıphone yatıyor orada
  • quote:

Orjinalden alıntı: AbSari

mert acaba sımler elıne ulastımı bu arada ne kadar gonderecegımız hakkında maıl atıcaktın hala bana gelmedı maıl acele ıse seytan karısır derler ama acele etmemekte elde degıl ıphone yatıyor orada

evet mert sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • Arkadaşlar size katılıyorum. Mert sabırsızlıkla bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dryman72 -- 24 Aralık 2007; 20:38:08 >
  • ARKADAŞLAR SELAM ,

YORUMSUZZZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sipariş veren herkesin mail adresine ne kadar yatırmaları gerektiğini bildiren maiileri birazdan atmaya başlıyorum,

ÖNEMLİ NOT: STEALHSIMI TAKARKEN MÜMKÜN OLDUĞUNCA DİKKAT EDİN VE MUTLAKA INSTALLER PROGRAMINDAN "IWORLD" PROGRAMANI YÜKLEYİP TURKEY SEÇENEĞİNİ SEÇİN VE TELEFON RESTART ATICAK KENDİ KENDİNE ONDAN SONRA SEVDİKLERİNİZİ ARAYAİBLİRSİNİZ

!!!ÖNERİ!!! IPHONE 1.1.2 BOOTLOADER 4.6 STEALTH SIM ÇÖZÜMÜ

• Hadi hayırlı olsun darısı bizim başımıza
    The others
  • hayırlı olsun herkese

the others

darısı başımıza

bu arada stealth satan bir arkadaş (buraya da yazmıştık eski sayfalarda) bana şöyle bir email gönderdi, biraz tırsmadım değil, yorumunuza bırakıyorum, bu işin tekniğinden anlayan arkadaş varsa yorum yapabilir:

"Bildigimiz gibi, SIM proxy islemlerinde, klonlama yapilacak kartin bazi bilgileri gerekiyor. Bunlar IMSI ve ICCID numaralarindan olusuyor. StealthSIM marka kartlarda, bu islemi uretici firma, ellerindeki sabit bir AT&T kart uzerinden kopyalayip StealthSIM uzerindeki Chip'e yerlestirmelerinden oturu, satilan butun StealthSIM urunlerinde AYNI IMSI ve ICCID numaralari bulunmakta. Su asamada bu herhangi bir sorun teskil etmiyor gozuksede, tum dunya genelinde ayni AT&T karta sahip onbinlerce telefon var olacagida kacinilmaz. Bu baglamda, biz kartlari iade etmekle ugrasiyoruz. Lutfen kart icin beklemeyin."

• hadiiiii bu nasıl iş yaw
  • Hayırlı olsun arkadaşlar hepinize , inşallah birkaç güne bizde müjdeli haberi alıcaz
  • Mert bu çok güzel bir haber, resimlede çalıştığını belgelemen (kanıtlaman) ayrıca güzel olmuş. Hepimize hayırlı olsun arkadaşlar.
  • hadı hayırlısı bakalım bızımde elımıze bıran once ulassada bızde artık ıphone ları kullanmaya baslasak merakla beklıyorum
  • hala maıl gelmemıs bu arada mert haberın olsun

quote:

Orjinalden alıntı: excimert

ARKADAŞLAR SELAM ,

YORUMSUZZZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sipariş veren herkesin mail adresine ne kadar yatırmaları gerektiğini bildiren maiileri birazdan atmaya başlıyorum,

ÖNEMLİ NOT: STEALHSIMI TAKARKEN MÜMKÜN OLDUĞUNCA DİKKAT EDİN VE MUTLAKA INSTALLER PROGRAMINDAN "IWORLD" PROGRAMANI YÜKLEYİP TURKEY SEÇENEĞİNİ SEÇİN VE TELEFON RESTART ATICAK KENDİ KENDİNE ONDAN SONRA SEVDİKLERİNİZİ ARAYAİBLİRSİNİZ

!!!ÖNERİ!!! IPHONE 1.1.2 BOOTLOADER 4.6 STEALTH SIM ÇÖZÜMÜ

• Arkadaşlar Selam,

herkese ayrıca mail atılmıştır, izin verirseniz akşamdan beri yemek yemiyorum bişeyler atıştırıcam :)

absari selam (live uzantılı mail adrenine gönderdim)
  • eee, artık garantili bir şekilde KingSim'in çalıştığı belli olduğuna göre,
    şimdiki organizasyonu kim yapıyor?
    hesap numarası ve kart başı fiyat nedir?
    Chen yine indirim yapacak mı?
    :-)
  • bu king değil, stealht :)) Chen değil, coni

selam

quote:

Orjinalden alıntı: legeandra

eee, artık garantili bir şekilde KingSim'in çalıştığı belli olduğuna göre,
    şimdiki organizasyonu kim yapıyor?
    hesap numarası ve kart başı fiyat nedir?
    Chen yine indirim yapacak mı?
    :-)
  • hangısınde az sim kesılıyorsa ona yonelelım bence .. cunku sadecde sım kartı iphone dfa kullanma kısıtlaması oplmamış olur
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.