Şimdi Ara

!!!ÖNERİ!!! IPHONE 1.1.2 BOOTLOADER 4.6 STEALTH SIM ÇÖZÜMÜ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
4
Favori
36.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olmadı turbo sim var o parya ya.. çok pahalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: unalsi

quote:

Orjinalden alıntı: enginguzelsoy

oo bu haber harıka oldu.. kazık yemıycez :)

Sorun kazık yiyip yememek degil de ben burdan söylenenlere inanılarak yapılan işlemde söylenenden farklı bir şeylerin olması canımı sıktı biraz. Bu konunun başından beri alacaklardan biriyim ve hala almaya kararlıyım fakat bagzı şeylerin excimert tarafından açıklığa kavuşturulmasını rica ediyorum. Komisyon farkının kart başına neden 10 euro oldugu toplam siparişin 23 kart olması toplamda 230 ero gibi bir farkın olması imkansız. Bu farkın neden bu kadar oldugu gibi soruların cevapları. Bunları dün akşama kadar düşünmedim ama gg deki ilanın bu soruları aklıma getirdi saygılar.

arkadaşım selam, ilk baştan kar amacı ici bu işi yapsaydım DONANIM HABER userları için daha farklı bir fiyat söylerdim, bir organizasyon yapmaya çalıştık onuda Pişman etmeyin LÜTFEN,

SAYGILAR

• arkadaslar hakıkaten mert haklı burada gelıp bır kac sey soyluyorsunuz kısılerın aklı karısıyor bız organızasyon yaptık 10 euro fark konusunda ıse tum herkesın haberı vardı herkesten onay alındı eger farkı cok goren olsa ıdı kı gorenler oldu ıptal ettırdıler sıparıslerını bu nedenle artık bu kelımelerı kullanmasak daha ıyı olur gereksız olur sıra geldı kazık konusuna kazık yedıysemde ben yedım kendı ıstegımle yedım bunu kımse yargılayamazz param cok belkı sacmaya calısıyorum bu kelımeler ınsanları bırlesmekten sogutur ben memnunum burada 23adet sıparıs ıcın hemen hemen 10 kısı bırlestık ıs bırlıgı yaptık buda turklerın ısbırlıkcı yapılarını gosterır bunu bozmaya calısmayın artık
  • ya kimse neyı bozuyor :) ben benı neden eklemdınız dıye tepkı gosterıyorums en param çok saçıyorumd ıyorsun :) arkadşaım benısm ıtemlerı bır oku bu 1 :)

ben forumda emın ol 9 farklı forumdayım ve yıllardır forumda yım kımın ne oldugunu 3 aşağı 5 yukarı anlarımkı zaten burada benım tepkılerım enden lısteye klenmemem

kazık olayıan gelınec dırek tr ye getırın bırı lursa 10$ lık bir parcayı cındekı adam buraya ithal ettıgınde 40$ a satar dıye dusundum ve o cumleyı ondan kurdum kımseye laf atmak ıcınd egıl
  • senın yıllardır forumda olamana ben bır sey dıyemem bende yıllardır tıcaretle ugrasıyorum bende az cok bılırım bu ıslerın naasıl yurudugunu ıthalat ıhracat ısı ıle bıle ugrastım ben bu ıslerın nasıl oldugunu ıyı bılırım senın dedıgındede dogruluk payı var fakat sunuda dusun yurt dısında 10$ lık bır mal 40 $ a satan adama bayı olan kısı sana 50 $ a satar sebebse adam sana soyler oradan getırtıyoruz odemede transfer ucertını oduyoruz ayagınıza kadar hızmetı saglıyoruz ve kazancımızda bu kadar dıyerek sana emın olkı daha fazlaya satar takı adam gıdıp kendı uretıldıgı yerden almadıgı surece boyle devam eder uretıldıgı yerden alsa bıle para ınsanın gozunu boyar bu nedenlede yıne fazlaya satar

senı yanlıs anladıgım ıcınde uzgunum ozur dılerım senden
  • yazıları en başından beri takip ediyorum. excimert arkadaşım bişeyler yapma cabasında 25 tane ürün getirdi ve üzerine bi cok sorumluluk alarak gg de ilanı bende gördüm, ve cok normal karşıladım, ben bu organisazyondan alma riski göze alamadım onun yerine gg den almak daha mantıklı geldi bence söylediği rakamda bu rsike az bile insanların aklını bulandırmayın arkadaşlar bi cok bilgi verdiler bu ürün hakkında onları değerlendire bilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkhakankk

yazıları en başından beri takip ediyorum. excimert arkadaşım bişeyler yapma cabasında 25 tane ürün getirdi ve üzerine bi cok sorumluluk alarak gg de ilanı bende gördüm, ve cok normal karşıladım, ben bu organisazyondan alma riski göze alamadım onun yerine gg den almak daha mantıklı geldi bence söylediği rakamda bu rsike az bile insanların aklını bulandırmayın arkadaşlar bi cok bilgi verdiler bu ürün hakkında onları değerlendire bilirsiniz.

Selam Hakan,

öncelikle sana çok teşekkür ederim, hiç bir zorunluluğun yokken seninle GG den mesajlaşırken burdan kafasında soru işareti olan arkadaşlara cevap yazıyorsun

iyi çalışmalar
  • ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unalsi -- 24 Aralık 2007; 16:13:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: unalsi

Ben kimsenin aklını çelme amacında degilim bende başından beri bütün mesajları okuyorum. Benim dedigim para transferinde 230 euro gibi bir komisyonun olmadıgı. tüm bankaları aradım bugün ve ögrendigim rakam 75 euroyu geçmedi geri kalan neyin komisyonu. Neyse kim ne istiyorsa yapsın benim ödedigim tutarı geri ödemeni rica ediyorum mert gerekirse 160 ytl öder bende alırım biz burda kılı kılına hesap yapıp bişeyler almak degil madem bir araya gelmekten bahsediliyor yapılanın yanlış olmadıgını kimse söylemesin. Sen madem arkadaşına bizim organizasyonumuz içinde kart getirtiyorsun bundan bizi haberdar etmelisin saygılar.

Mert merhaba,
    Bu organizasyon için yaptığın masrafları detaylı bir şekilde açıklarsan kimsenin kafasında bir soru işareti kalmaz diye düşünüyorum.
    Selamlar.

• tabiki gökmen

akşam eve gidince , not aldığım defterden bakıp sizlere iletirim , hiç sorun değil
  • Arkadaşlar bu yazılanlarla benim alakam yok biri benim yerime girmiş şifremi filan değiştirdim benim adım Ünal Şirin ben en başından beri alma tarftarıyım. Herkesten özür dilerim ben hala olayın içindeyim. Mert özür dilerim diger arkadaşlardan da, kusura bakmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: excimert

Arkadaşlar selam,

fedex number: 799244694352

şimdi fedex ile görüştüm paristen bugün istanbula uçak olmadığını , teslimatın çarşamba günü yapılacağını bildirdiler

Selam Mert Fedex sitesinden baktım bu gün 24/12/2007 Pzrt. saat 14.05 itibari ile istanbul fedex'e giriş olduğu yazıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dhaydar

quote:

Orjinalden alıntı: excimert

Arkadaşlar selam,

fedex number: 799244694352

şimdi fedex ile görüştüm paristen bugün istanbula uçak olmadığını , teslimatın çarşamba günü yapılacağını bildirdiler

Selam Mert Fedex sitesinden baktım bu gün 24/12/2007 Pzrt. saat 14.05 itibari ile istanbul fedex'e giriş olduğu yazıyor.

arkadaşlar müjdemi isterim, fedex evrağı dağıtma çıkartmıştır, bugün elimde olacak büyük bir ihtimalle, gelişmeleri sizlere bildiricem

fakat bu 2-3 mesaj gerçekten moralimi bozdu , önayak olduğum için pişman olmadım dersem YALAN SÖYLEMİŞ OLURUM, bugün hesabıma yatırmanız gereken meblağları sipariş veren herkesin mail adresine göndericem

herkesin gözü aydın

• Tebrikler beyler. elinizde fazla varsa 80 ytlye kadar verebilirim.
  • excimert,

bir parti daha siparis vermeyi dusunuyor musunuz ?
    bunlarin onaylanmasindan sonra sanirim, bircok kisi almayi dusunecektir ?
  • arkadaşım yanlış yazmış ehrhalde .. ben zaten fıyata ıtırazım olsa benı ekleyın demıyın yada laf desem ?? lutfen bıraz daha dıkkat..
    quote:

Orjinalden alıntı: AbSari

senın yıllardır forumda olamana ben bır sey dıyemem bende yıllardır tıcaretle ugrasıyorum bende az cok bılırım bu ıslerın naasıl yurudugunu ıthalat ıhracat ısı ıle bıle ugrastım ben bu ıslerın nasıl oldugunu ıyı bılırım senın dedıgındede dogruluk payı var fakat sunuda dusun yurt dısında 10$ lık bır mal 40 $ a satan adama bayı olan kısı sana 50 $ a satar sebebse adam sana soyler oradan getırtıyoruz odemede transfer ucertını oduyoruz ayagınıza kadar hızmetı saglıyoruz ve kazancımızda bu kadar dıyerek sana emın olkı daha fazlaya satar takı adam gıdıp kendı uretıldıgı yerden almadıgı surece boyle devam eder uretıldıgı yerden alsa bıle para ınsanın gozunu boyar bu nedenlede yıne fazlaya satar

senı yanlıs anladıgım ıcınde uzgunum ozur dılerım senden

• quote:

Orjinalden alıntı: legeandra

excimert,

Ben acele etmeyin derim. 2 farklı grup 2 farklı ürün için sipariş verdi ve bugünlerde siparişlerini teslim almak üzerler. Herkes kendi yönteminin çalıştığını teyit etsin ondan sonra hangisini alacağınıza karar verin derim.
    Gerçi bu kartların çalıştığı yurtdışında ispatlanmış durumda ama siz yine de işinizi sağlama bağlayın. Ondan sonra zaten almak isteyen bi çok kişi çıkacaktır, bir organizasyon daha düzenler mert diye düşünüyorum.
    Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsirin -- 24 Aralık 2007; 15:38:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsirin

quote:

excimert,

Ben acele etmeyin derim. 2 farklı grup 2 farklı ürün için sipariş verdi ve bugünlerde siparişlerini teslim almak üzerler. Herkes kendi yönteminin çalıştığını teyit etsin ondan sonra hangisini alacağınıza karar verin derim.
    Gerçi bu kartların çalıştığı yurtdışında ispatlanmış durumda ama siz yine de işinizi sağlama bağlayın. Ondan sonra zaten almak isteyen bi çok kişi çıkacaktır, bir organizasyon daha düzenler mert diye düşünüyorum.
    Selamlar.

Arkadaşlar kartların çalıştığını garantiye alaalım, sonra kouşuruz

• bu kartlarin her ikisinde de sim kartimizi kesiyoruz degil mi?
    bu kulaga kotu gelse de -ilerde baska bir cep telefonu kullanma ihtimali veya software olarak cozum cikmasi durumu- su anda baska bir sansimiz yok yani?
  • quote:

bu kartlarin her ikisinde de sim kartimizi kesiyoruz degil mi?
    bu kulaga kotu gelse de -ilerde baska bir cep telefonu kullanma ihtimali veya software olarak cozum cikmasi durumu- su anda baska bir sansimiz yok yani?

KARTIN SADECE UCUNU KESİYORSUN (VIDEOLARDA SEYREDEBİLİRSİN) BU YÜZDEN BAŞKA TELEFONA TAKTIĞINDA BİR SORUN TEŞKİL ETMEYECEKTİR
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.