Oncelikle, Excimert arkadasa cok tesekkur ederim. Benimde IPhone telefon olarak isler hale geldi.
Vebaali mantar, bende de Turkcell var, ayni sorunlari yasadim ve yeni kart aldim. Benim de numaram eski, problem numaradan kaynaklanmıyor. Sim kart ve StealthSim'i cok düzgün şekilde hizalama yapman gerekiyor. Sonucta SSim üzerinde bulunan ve sim karta degmesi gereken noktaların hata payi yok gibi birşey. Bende bircok sefer denedikten sonra, sagindan duzelt solundan duzelt altindan falan en sonunda hizalamyı yakalıyabildim ve IPhone telefon olarak kullanıma acildi. Yoksa durmadan "Invalid SIM" hatası verip durdu. Birde, ne kadar etkiledi bilmem ama, son iki - uc hizalama denememde kartları yerlestirmeden, IPhone'u tamamen kapattım, üstteki tusa uzunca basarak ("slide to power off" diyene kadar) tam kapattım. Epeyce ugrastirdi ama sonunda calisti. Kolay gelsin.
Çok teşekkür ederim sunal59 verdiğin faydalı bilgiler için. Bu bilgiler doğrultusunda tekrar denerim artık ben. Umarım çalışır. Bir de Stealthsim ile 1.1.3 e yükselten var mı? varsa sorun yaşadı mı ya da memnun mu 1.1.3 ün performansından, tavsiye eder mi bize de? Ederse hangi yöntemle yaptığının linkini de gönderebilirse çok sevinirim :) Çok mu şey istedim ne :) :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme