Şimdi Ara

!!!ÖNERİ!!! IPHONE 1.1.2 BOOTLOADER 4.6 STEALTH SIM ÇÖZÜMÜ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
4
Favori
36.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sim kartın sadece ufak bir kısmı (ucundan/yandan) kesiliyor.Çekinmeyin.Eğer çekincesi olan var ise (Bende bunu kullanıyorum)

Turkcell kullanıcıları çok ufak bir ücret karşılığında bir adet ikiz sim alsınlar (5-10 ytl bir şeydi tam hatırlıyamadım şimdi) 2 ayrı sim de aynı numaraya ait olarak çalışabiliyor.(Tabiki ayni anda değil.Birisi açık iken diğeri kapalı olmak zorunda)Böylece birisini sürekli iphone nun içinde bırakabilir ya'da ikincisini hiç problemsiz başka cihazda kullanabilirsiniz.
    Başka operatörlerin böyle bir servisi var mı?Bilmiyorum ama Turkcell in sevdiğim bir hizmeti bu.

Simleriniz hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 25 Aralık 2007; 1:13:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

Sim kartın sadece ufak bir kısmı (ucundan/yandan) kesiliyor.Çekinmeyin.Eğer çekincesi olan var ise (Bende bunu kullanıyorum)

Turkcell kullanıcıları çok ufak bir ücret karşılığında bir adet ikiz sim alsınlar (5-10 ytl bir şeydi tam hatırlıyamadım şimdi) 2 ayrı sim de aynı numaraya ait olarak çalışabiliyor.(Tabiki ayni anda değil.Birisi açık iken diğeri kapalı olmak zorunda)Böylece birisini sürekli iphone nun içinde bırakabilir ya'da ikincisini hiç problemsiz başka cihazda kullanabilirsiniz.
    Başka operatörlerin böyle bir servisi var mı?Bilmiyorum ama Turkcell in sevdiğim bir hizmeti bu.

Simleriniz hayırlı olsun.

Vipracing Ben Turkcellin ikili kartını kullanmaktayım iki hatta aktif bir şekilde çalışmaktadır. iki hatta tek simde, ikisine çağrı gelmekte fakat hangi hat açıksa ona mesaj geliyor diyeri açık olan hatta yönlenik olduğundan mesaj gelmiyor, sadece açtığınız zaman geliyor. Yönlenmiş hattınıza gelemeyen mesajlarınız hattınızı açtığınız anda hemen geliyor. Mesajlarınız sadece beklemede kalıyor, Turkcell yönlendirme ücretide almıyor. Hattımın birisi kendi hattım diyeri şirket hattı. iki hatta birbirine yönlenik çalışıyor fakat iphone da bu nasıl olacak henüz bilmiyorum, iphone'um daha gelmediği için deneme şansım olmadı malesef. iphone'um geldiği zaman dener konuyu sizlerle burada paylaşırım.

• dhaydar: Bunu öğrendiğime sevindim.Bana aldığım zaman Turkcellden üstüne basa,basa tembih etmişlerdi aynı anda açık olmasın diye ama demekki bir problem yaratmıyormuş.
  • Arkadaşlar ben mertten stealthsim aldım ve gayet güzel çalışıyor.........................
    çok memnunum şimdi tek dersim sim den contactları iphone taşımak...

Şunu belirtmek istiyorum stealthsim 2003 den önce alınan sim kartlarda çalışmıyor birde iworld u kurmanız gerek
    benim askerde telefonum çalındığı için 2003de yeni sim card almıştım ozaman telim çalındığına çok üzülmüştüm şimdi ise seviniyorum ....

eğer 2003den eskiyse simcard ınız (ki benim eşiminde öle,)herhangi bir turkcell extralardan veya vodafone lara gidip telefonum u kaybettim numaram bu diyip yeni sim istiyorum demeniz yeterli...

SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM MERT BÖYLE Bİ ORGANİZASYON YAPTIĞIN İÇİN ÇOK SAOL TEKRAR TEKRAR

• ooo bunu duymak çok güzel alan arkadaşlara hayırlı olsun ben hala sim kilidi kırılmasını bekliyorum inatla..
  • Selam barış (activexx) , yazdığın maile çok teşekkür ederim hep beraber alnımzın akıyla çıkıyoruz bu işte :)

ayrıca demin işyerime p206 (hilmi) geldi canlı canlı AVEA kartı taktık, HİÇ BİR SIKINTI YOK

şimdiye kadar deninmiş kartlar TURKCELL,AVEA %100 sorunsuz , diğer arkadaşlardan da yorumları bekliyoruz

ŞİMDİDEN İYİ GÜNLERDE KULLANMAK DİLEĞİ İLE

not: arkadaşlar stealhsim için yeni bir organizasyon daha yapsak ne dersiniz?
  • Arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun.. Foruma yeni üye olmama karşın uzun bi süredir takip ediyorum gelişmeleri.. Aklıma takılan bi sorunu paylaşmak istedim.. Arkadaşım Amerikaya gidiyor ve dönüşünde kendim için iPhone istemeyi düşünüyorum fakat 45. hafta dan sonra alınan iPhone lar için simlock işlemi mevcut değil deniyor.. Peki bu işlem stealth sim le mevcut olabilirmi?

Şimdiden teşekkürler ve saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tsummak

Arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun.. Foruma yeni üye olmama karşın uzun bi süredir takip ediyorum gelişmeleri.. Aklıma takılan bi sorunu paylaşmak istedim.. Arkadaşım Amerikaya gidiyor ve dönüşünde kendim için iPhone istemeyi düşünüyorum fakat 45. hafta dan sonra alınan iPhone lar için simlock işlemi mevcut değil deniyor.. Peki bu işlem stealth sim le mevcut olabilirmi?

arkadaşım burdaki insanlar bunun için bu topiği açtılar yazdılar sipariş verdiler hatta kullanmaya başladılar nasıl takip ediyorsun anlamadım
  • Orjinalden alıntı: tsummak

Arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun.. Foruma yeni üye olmama karşın uzun bi süredir takip ediyorum gelişmeleri.. Aklıma takılan bi sorunu paylaşmak istedim.. Arkadaşım Amerikaya gidiyor ve dönüşünde kendim için iPhone istemeyi düşünüyorum fakat 45. hafta dan sonra alınan iPhone lar için simlock işlemi mevcut değil deniyor.. Peki bu işlem stealth sim le mevcut olabilirmi?

arkadaşım burdaki insanlar bunun için bu topiği açtılar yazdılar sipariş verdiler hatta kullanmaya başladılar nasıl takip ediyorsun anlamadım

bi yanlışım varsa affola ama dipnotdaki ürün sayfasında verilen bilgi öyle :S
    http://urun.gittigidiyor.com/IPHONE-1-1-2-OOB-STEALTHSIM-SIM-KILIT-KIRMA_W0QQidZZ7385960

• Opss.. Tekar bakınca fark ettim haklısın afedersin.. Sorri
  • Hadı bakalım yavas yavas herkesın elıne gecıyor benım yerım bıraz uzak oldugundan oturu bana en son ulasıcak heralde sımdıden mert sana defalarca bınlerce tesekkur edıyorum bu organızasyon ıcın donanımhaberede boyle bır ortam sagladıgı ıcın tesekkur ederım mert gereklı mıktarı dekontu gonderdım sana maılınede maıl attım gelısmelerden benı haberdar edersen sevınırım benımde sansım 2003 ten berı 10 larca hat degıstım sapıklar sayesınde sureklı telefonum degısıyor o nedenle bende sıkıntı yok :)

quote:

Orjinalden alıntı: activexx

Arkadaşlar ben mertten stealthsim aldım ve gayet güzel çalışıyor.........................
    çok memnunum şimdi tek dersim sim den contactları iphone taşımak...

Şunu belirtmek istiyorum stealthsim 2003 den önce alınan sim kartlarda çalışmıyor birde iworld u kurmanız gerek
    benim askerde telefonum çalındığı için 2003de yeni sim card almıştım ozaman telim çalındığına çok üzülmüştüm şimdi ise seviniyorum ....

eğer 2003den eskiyse simcard ınız (ki benim eşiminde öle,)herhangi bir turkcell extralardan veya vodafone lara gidip telefonum u kaybettim numaram bu diyip yeni sim istiyorum demeniz yeterli...

SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM MERT BÖYLE Bİ ORGANİZASYON YAPTIĞIN İÇİN ÇOK SAOL TEKRAR TEKRAR

• quote:

Orjinalden alıntı: tsummak

Stealhtsim, nextsim,kingsim vs.. gibi parçalarla 1.1.2 versiyonlar unlock yapılabiliyor. Yazılım olarak 1.1.2 kırılamıyor fakat donanımla halledilebiliyor.
  • Herkese Selam,
    Arkadaşlar, az önce Mert' den elden gidip Stealth Simimi teslim aldım. Orada beraber, benim simde küçük bir kesik açtık, takdık.

Hiç problem olmadan çalışıyor, My iphone is working very fine without any problem. :)))

Mertcim, yüzyüze teşekkür ve tebrik ettim ama, bir de forumda teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. Tekrar tekrar teşekkür, saygı ve hürmetler.

Olumlu bir feedback oluşturması nedeniyle sizinle paylaşmak istedim arkadaşlar.

Çok selam.

Kafasına bir şey takılan olursa, yardım isterse, PM atabilir veya arayabilir.

Herkese hayırlı olsun,

• evet arkadaslar bu sabah bende gittim ve ekden teslim aldim. kesikleride bi guzel halletikten sonra, BIDE NE GORUYIM, catir catir calisiyo.......))) valla super , bence bi sonraki organizasyonu kacirmayin derim. valla cok sevindim calisinca
  • ewet arkadaslar geirenlere ve kullananlara hayirli olsun ve darisi basimiza artik:)
    simdi asil oneli konuya geliim?
    1-stealtsim fazladan getiren ve satmak isteyen var mi varsa bana ulassin lutfen?
    2-yeni bi toplu getirme organizasyonu yapalim derseniz ben simdiden varim soyliim..
    mert kendi isini cozdun tabiiki ama yeniden bu organizasyona el atamayi dusunursen super olur tabi:)
    ali
  • bırakın coniyi moniyi
    aslan gibi chen var burada

chen sen bizim herşeyimizsin (şaka maka kingsim şu ana kadar en ucuz unlock yöntemi!!!!)

the others
  • quote:

Orjinalden alıntı: dunyao

bırakın coniyi moniyi
    aslan gibi chen var burada

chen sen bizim herşeyimizsin (şaka maka kingsim şu ana kadar en ucuz unlock yöntemi!!!!)

the others

selam dünya ürünü denedikten sonra geri dönüşlerini bekliyoruz , :)

not: çabuk kendi ada'na git :))
  • excimert arkadaşım, senden GG aracılığıyla stealth sim aldım,en kısa zamanda gönderebilirmisin.

Elime ulaşıp çalıştığını gördüğüm anda 2. StealthSim harekatına benide dahil edebilirsiniz.Hemde 7 tane istiyorum.:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scqo -- 25 Aralık 2007; 20:41:25 >
  • excrimert arkadaşım bende aynen bekliyorum senden kargoyu
  • excimert
    Selam ben onur :) abı ayırttık kartı alıcaz gıttıgıdıyordan sattıldı hepsı dedın neyse diğer organizasyonun basına benı yazın ve hemen alıma baslıyalım lutfen sagol
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.