Şimdi Ara

!!!ÖNERİ!!! IPHONE 1.1.2 BOOTLOADER 4.6 STEALTH SIM ÇÖZÜMÜ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
682
Cevap
4
Favori
36.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eğer fazla varsa bu fiyata bir tanede ben almak isterim. hakanskilic@gmail.com da mail adresim. veya bi parti daha getireceksenizde haber verin ozamana kadar halledemediysem benide yazarasanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: prot

Merhaba arkadaşlar,
    Size bir olay anlatacağım; dün akşama doğru tanıdığım bir telefoncu arkadaşımı arayıp "tanıdığın iphone kıran eleman biliyor musun?" diye sorunca Kızılay/Ankara'da bir yer tarif etti,telefonunu verdi.Bende o kişiyi aradım,durumumu izah ettim, 4. ve 5. rakamın 45'den yüksek olduğunu v1.1.2 olduğunu kırıp kıramayacağını sordum. Eleman bana "eğer telefonu hiç kurcalamadıysam yarın sabah(bu sabah) hazır olur" dedi, emin misin diye sordum,bütün dünya bunun kırılmasını beklıyor sen nasıl oluyorda kırıyorsun dedim,eleman bana "ben kırmıyorum,abd'den apple firmasında çalışan bir eleman var,60$ hesabına geçiyorum, o benim pc'ye bağlanıp itunes üzerinden kırıyor,şimdiye kadar 7-8 tane kırdık bu yöntemle" dedi. İyi o zaman telefonu sana getiriyorum ama işi bitirmeden para vermem ve makinaya herhangi birşey olursa seni sorumlu tutarım dedim, ok dedi. Makineyi götürmeden aleti merakımdan itunes'a taktım,bana upgrade sayfası açtı, hiç tecrübem olmadığı için "ok" dedim,baktım birşey olmuyor aleti çıkarttım elemana götürdüm.
    Bu sabah elemanı aradım "naptın halledebildin mi?" diye sorunca"hani kurcalanmamıştı bu alet" dedi, dedim ki "dün böyle böyle oldu,birşey yapmadım" diyince "modemin versiyonunu yükseltmişsin,şimdi bunu eski haline getirmem lazım ama 30 ytl'ni daha alırım, ama %100 olur diyemiyorum" dedi. İyi ok o zaman hallet yarın sabah alırım dedim.
    Bakalım yarın sabah eleman ne diyecek çok merak ediyorum

bu konuda bi gelişme var mı ?

• Merhaba,
    Hackintosh web sahifesinde, bahsettiğiniz çözüm için aşağıdakileri yazmışlar.

--------------------------------------------------------------------------------
    New 1.1.2 OTB Website Unlock: Don't purchase yet, be patient.

Some of you may be aware that there is a new website out there that is claiming to have the unlock for OOB 1.1.2, 4.6 bootloader.

I do not recommend purchasing their software/hardware JUST YET.

Some people have purchased it and I strongly recommend waiting for those people to give feedback on the product before we have a swarm of people jumping into this website/software solution.

I can not claim it to be real and I can not claim for it to be fake. What I can claim is that they have began sales and have started taking orders. I dont want people to get into this and find out its a scam/fake. Therefore, be patient and wait for those that have already purchased it to give feedback on the product.

Thank you,
    Number

If you wish to read more about it,

---------------------------------------------------------------------

Kısaca, 1.1.2 ler için sunulan S/W ve H/W çözümü konusunda, onların şimdilik satın alınmasını tavsiye etmiyorum diyor. Biz aldık ama :)) Bakalım ne olacak.?

Teşekkürler.

http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=20186

• quote:

Orjinalden alıntı: P206

Merhaba,

--------------------------------------------------------------------------------

Some of you may be aware that there is a new website out there that is claiming to have the unlock for OOB 1.1.2, 4.6 bootloader.

Some people have purchased it and I strongly recommend waiting for those people to give feedback on the product before we have a swarm of people jumping into this website/software solution.

I can not claim it to be real and I can not claim for it to be fake. What I can claim is that they have began sales and have started taking orders. I dont want people to get into this and find out its a scam/fake. Therefore, be patient and wait for those that have already purchased it to give feedback on the product.

Thank you,
    Number

Kısaca, 1.1.2 ler için sunulan S/W ve H/W çözümü konusunda, onların şimdilik satın alınmasını tavsiye etmiyorum diyor. Biz aldık ama :)) Bakalım ne olacak.?

Teşekkürler.

ben bunu hep dedim ama..

• quote:

Orjinalden alıntı: P206

Merhaba,

Thank you,
    Number

Teşekkürler.

Eski çözümlerden değil de ortaya çıkıp sipariş alan yeni bir siteden bahsediyor. Sattıkları ürünün alanlar tarafından çalıştığı onaylamadan sipariş vermeyin diyor.
    Yani yazdıkları bu site ile ilgili. http://www.unlocknewiphones.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsirin -- 23 Aralık 2007; 19:26:43 >

• excimert ürünlerin kargo bilgisi nedir?
  • Bütün bunlar ne demek oluyor birisi açıklarmı ! Yani birisi 1.1.2 4.6 kırmışmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dryman72 -- 24 Aralık 2007; 2:23:47 >
  • Arkadaşlar selam,

fedex number: 799244694352

şimdi fedex ile görüştüm paristen bugün istanbula uçak olmadığını , teslimatın çarşamba günü yapılacağını bildirdiler
  • hadı hayırlısı kargolama basladı carsamba ıstanbulda cuma en gec cumartesı ınsallah elımıze gecer yılbasına stealth sım ıle gırıyoruz :)
  • ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unalsi -- 24 Aralık 2007; 16:16:11 >
  • gg de kaca satıyor merak ettım şimdi :)
  • .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unalsi -- 24 Aralık 2007; 16:17:47 >
  • arkadaşla merhaba;
    http://www.stealthsim.com/dealers.htm sitesinde türkiye satış kısmı var. Satan kişiye mail attım ne kadar istiyorsun stok mevcutmu diye. Bilgi gelince size bildireceğim.

Satan Kişi :http://www.iphone-turkey.com/index.html

ARTIK 1.1.2 VERSIYON TELEFONLARINIZI TURKIYEDE KULLANABILECEKSINIZ.

1.1.2 BOOTLOADER 4.6 IPHONE LARINIZI KULLANABILMEK ICIN
    GEREKLI STEALTHSIM KARTINI BIZDEN TEMIN EDEBILIRSINIZ.
    iphone-turkey stealthsim resmi saticisidir.

• oo bu haber harıka oldu.. kazık yemıycez :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: unalsi

excimert ben bişey sorucam sen kendine 4 adet sipariş etmemişmiydin. gg da nasıl 9 adet satabiliyorsun ?

başka bir arkaaşımla fazladan 10 adet daha söyledim ayrıca stealhsim firması dealr firma olarak banada web sayfamı sordu ama olmadığı için şuan cevap veremedim :)

ayrıca açıklamak isterim dealer firma bana 4 adet stealhsim card için tanesini USD 135 dolardan vereceğini söyledi, artık YTL ye siz çevirin
  • aga ne dıyon1 50 ytl ye turbo satıyorlar ... :) kafan guzel ehrhalde stealth kodlanmıyor etmıyor
  • ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unalsi -- 24 Aralık 2007; 16:19:51 >
  • Size daha öncede bahsetmiş olduğum gibi doğubankta stealth sim uygulamasını yapan firmayı aradım tekrar sormak amacıyla ellerinde stokun tükendiğini en kısa zmaanda geliceğini felan söylediler fiyatta değişiklik olmamış 160 dolara yapıyorlar yine bilginize.
  • hmm haklısın unalsi.. bu arada gg dekı lınk nedır fıyat nedır ?
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unalsi -- 24 Aralık 2007; 16:21:04 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.