Şimdi Ara

!!!ÖNERİ!!! IPHONE 1.1.2 BOOTLOADER 4.6 STEALTH SIM ÇÖZÜMÜ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
4
Favori
36.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar tukiyede satan warmis neden yurtdisindan getirtiyorsunuzhttp://www.stealthsim.com/dealers.htm bu adrese bakarsaniz dealer lar arasinda turkiye adreside war .... yani http://www.iphone-turkey.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kivancy -- 25 Aralık 2007; 23:25:25 >
  • Bu arada stealthsimi birden fazla alan arkadaslar satan olursa alıcıyım haberınız olsun satan yoksada hemen tekrar bi sipariş ayarlıyalım alamak ısteyenlerle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kivancy

arkadaslar tukiyede satan warmis neden yurtdisindan getirtiyorsunuzhttp://www.stealthsim.com/dealers.htm bu adrese bakarsaniz dealer lar arasinda turkiye adreside war .... yani http://www.iphone-turkey.com/

valla bunu bilmiodum yaw ii oldu eyw

• arkadaşlar sim kartımızın tam olarak neresini gosterioruz bi arkadaş kartında gosterebilirmi burda resimle
  • Arkadaslar 2. stelthsim harekati baslamistir' iphone-turkey adresine bosyere USD 130-USD 140 vermek gereksiz

bence 25 adet urunu toparlayalim hemen siparii verelim oncelikle siparisleri aliyim arkadaslar guncel liste yarin verilecektir
  • excimert dısardan getirince tam olarak kaca geliyo tanesi?
  • 25-26 adeti yakalarsak tam olrak USD 90 (YTL 130 gibi) geliyor
  • Bana 2 adet lazım.
    Beni de listeye ekleyin
    Kingsim için yedekteyim.
    Yarın belli olacak olmazsa yarın onun yerine size para aktarırım.
  • kargo masrafı falan her şey dahil 130 ytl mi oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirism -- 26 Aralık 2007; 2:32:51 >
  • Bana da 2 adet lazim.
    Lutfen listeye ekleyin.
  • Bende 1 adet alıcam listeye eklersenız sevınırım..
    Teşekkurler
  • herkese selamlar iki sorum olucaktı

1- bende abim tarafından abd den getirticem iphone yi sanırım haftaya alınır en geç , acaba artık 1.1.1 versiyonların satışı yokmu , 1.1.2 mi olucak alınan bilgisi olan varmı ???

2- eğer 1.1.2 olursa ben avea kullanıyorum kingsim yada stealthsim avea için uygulanabiliyormu deneyip olumlu sonuç alan varmı acaba??

şimdiden teşekkürler
  • mert birdahaki organizasyonu ne zaman yapıcaksın acaba ?
    bende almak istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: belmont

herkese selamlar iki sorum olucaktı

1- bende abim tarafından abd den getirticem iphone yi sanırım haftaya alınır en geç , acaba artık 1.1.1 versiyonların satışı yokmu , 1.1.2 mi olucak alınan bilgisi olan varmı ???

2- eğer 1.1.2 olursa ben avea kullanıyorum kingsim yada stealthsim avea için uygulanabiliyormu deneyip olumlu sonuç alan varmı acaba??

şimdiden teşekkürler

Buyuk ihtimalle 1.1.2 gelicek 1.1.1 leri tüketmişlerdir.Ama endişelenmene gerek yok Stealthsim ile Turkcell,Avea,Vadafone hatları çalışıldığı kanıtlanmıştır.
  • arkadasım mert arkadasımızında soyledıgı gıbı avea hattında stealth sımı denemıs ve calısıgını soylemıs dıger soruna sıra gelınce buyuk ıhtımalle 1.1.2 olur yenı versıyon cunku eskısının satısı zannetmıyorum eger onceden almıs bırısınden alırsan farklı ama apple storeden alınıcaksa eger 1.1.2 dır

quote:

Orjinalden alıntı: belmont

herkese selamlar iki sorum olucaktı

şimdiden teşekkürler
  • Mert ben çok memnun kaldım 1 tane daha stealthsim istiyorum
    (Arkadaşım istiyo......)
    yeni listeye benide ekle
  • Mert bu kadar talep varken 2. parti için hemen bır lıste yapıp sıparısı gecelım derım ben zaman kaybetmeyelım.
    Şimdilik gördüğüm kadarı ile

Andore (ben) 1 Adet
    iphone1980 2 Adet
    Zepta 2 Adet
    shadowsuz411 1 Adet
    activexx 1 Adet

şimdiden 7 adet oldu bile 25 adeti çok kısa sürede tamamlıycamızdan eminim almak isteyenler belirsinler
  • şimdi elime ulaştı telefon çalışıyor hehehe:)
  • Arkadaşlar herkese selamlar,

İngiltereden iphone aldım modem versiyonunda 04.02.13_G yazıyor ancak seri numarası xxx43xxx diye yani 43.ncü hafta üretilmiş şu durumda 45 ve sonrasında üretilenler bootloader 4.6 olduğu yazıyor benim iphonum 43 ncü haftada üretildiğine göre 1.1.2 versiyon ama nootloader ı düşük olanmıdır? eyer 4.6 ise bende turbosim çözümünü kullanacağım teşekkürler.
  • Siparişi ne zaman vermeyi düşünüyorsunuz? Ve bir önceki siparişi verdikten tam olarak kaç gün sonra elinize ulaştı acaba? Ben de bir tane almak istiyorum ama çok da geciksin istemiyorum artık.

Stealthsim Turkiye dealer'ı en ucuz 135 dolara yolladığını belirtti bilginize...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.