Şimdi Ara

öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben yabancı dizi izlemye yeni basladım ve de güzel zaman geçiriyorum şu ana kadar izlediklerim : spartacus --game of thrones -- the walking dead-- arrow-- winkings-- revolution-- supernatural-- burdan sonra hangi dizilerle yola devam etmeliyim önceligim hangileri olmalıteşekkürler

• da vinci's demons iyidir yeni zaten
  • Shameless diyebilirim gerçekten her bölüm ayrı güzel ama us versiyonunu izlemelisin ötekisi 5 para etmez
  • Dexter
    Breaking Bad
    Oz
    24
    Lost
    Fringe
    Prison Break
    True Blood
    The Big Bang Theory
    How ı met your mother
    The it crowd
    Coupling
  • dexter e baslayım ben sonra prison break
  • ezel, breaking bad ,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prison break ile başla breaking bad ile devam et bence. Big bang theory yi de arada gülek için izleyebilirsin hep aksiyon olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öneri
    2 yıl önce açıldı
    forum için öneri
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oz ve shameless a başlayabilirsin birde Blue Mountain State ( yanlış yazmış olabilirim ) bana bunu çok önerdiler en kısa zamanda izleyeceğim bunu da izleyebilirsin

• Prison berak ile başlama. Sonra izleyeceğin hiçbir diziyi beğenmeyeceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Prison berak ile başlama. Sonra izleyeceğin hiçbir diziyi beğenmeyeceksin.

hahahhahhaaa dostum saoğlasın o kadar iyi diyosun he

• şimdi prison berak la mı baslasam dexter le mi oz la mı
  • 24 mü prison break mı
  • Dexter
  • Breking Bad e bu mesajı gördüğün an başlamalısın
  • Breaking Bade başla derim ben
  • Prison Break, Dexter, Chuck, Shameless US, House MD, The Big Bang Theory, How I Met Your Mother, Two and a Half Men

Önerdiğim son üç dizi komedi dizileri eğer komedi türünü seviyorsan bunlar hoşuna gidecektir. Diğerleri anlatılmaz, izlenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merwah

quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Prison berak ile başlama. Sonra izleyeceğin hiçbir diziyi beğenmeyeceksin.

hahahhahhaaa dostum saoğlasın o kadar iyi diyosun he

kesinlikle. hatta şu an hemen başla. kapatamayacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

Prison Break, Dexter, Chuck, Shameless US, House MD, The Big Bang Theory, How I Met Your Mother, Two and a Half Men

Önerdiğim son üç dizi komedi dizileri eğer komedi türünü seviyorsan bunlar hoşuna gidecektir. Diğerleri anlatılmaz, izlenir.

Hocam ben de bir öneri istiyorum, boşuna yeni konu açmayım en iyisi alıntılamak olduğunu düşünüyorum neyse..

Walking Dead 3. Sezon 14. bölümdeyim 2 bölüm kaldı bitti bitecek. Bunun gibi bir dizi daha var mıdır izleyebileceğim? Birde Dexter'a mı başlasam? İki soru da önemli benim için cevaplarsanız teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

quote:

Prison Break, Dexter, Chuck, Shameless US, House MD, The Big Bang Theory, How I Met Your Mother, Two and a Half Men

Hocam ben de bir öneri istiyorum, boşuna yeni konu açmayım en iyisi alıntılamak olduğunu düşünüyorum neyse..

Walking Dead 3. Sezon 14. bölümdeyim 2 bölüm kaldı bitti bitecek. Bunun gibi bir dizi daha var mıdır izleyebileceğim? Birde Dexter'a mı başlasam? İki soru da önemli benim için cevaplarsanız teşekkür ederim.

Öncelikle Dexter'a başla, bunun yanında Prison Break, Chuck , Shameless var. Ayrıca şimdi geldi aklıma Person of Interest var, güzel dizidir. Bunları bitirmen epey uzun sürer zaten. Önerdiğim dizileri bitirdikten sonra daha farklı bir diziler istersen, yine yardımcı olmaya çalışırım. Sana tavsiyem hep aynı tarz diziler izleme, mesela yukarıdaki arkadaşa önerdiğim komedi dizileri de efsane dizilerdir. Fırsat bulunca onları da izle bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 31 Mayıs 2013; 0:24:50 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

quote:

Öncelikle Dexter'a başla, bunun yanında Prison Break, Chuck , Shameless var. Ayrıca şimdi geldi aklıma Person of Interest var, güzel dizidir. Bunları bitirmen epey uzun sürer zaten. Önerdiğim dizileri bitirdikten sonra daha farklı bir diziler istersen, yine yardımcı olmaya çalışırım. Sana tavsiyem hep aynı tarz diziler izleme, mesela yukarıdaki arkadaşa önerdiğim komedi dizileri de efsane dizilerdir. Fırsat bulunca onları da izle bence.

Komedi daha yeni bitirdim HIMYM 9. sezonu bekliyorum. BBT izliyorum 1. sezon 4. bölüm ama HIMYM kadar sarmadı. Shameless baktım çok az ama şuanda atmosferim korku aksiyon olduğu için o tarz dizilere yüklenmek istiyorum. Walking Dead tekrar başlayabilirim, o derece ilgimi çekti yada Dexter izleyebilirim.

Prison Break'i Star TV'de veriyorlardı çok eskiden, hatırlıyorum ama bir ara izleyim dedim aslında beğenmedim. Chuck adını duydum ama hiç bakmadım. Diğer diziden haberim bile yok.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.