sabah sabah aklıma geldi. bazen forumda sorunlar yaşanıyor. acaba diyorum bazı yenilikler veya düzeltmeler yaparken, forumun başka bir yeri mi bozuluyor? hatta sırf bu sebepten, aman çalışan şeye dokunmalım, daha kötü olur hesabı ya da yapılacak ise bir çalışma bunu da biz en iyisimi gece yarısı yapalım tarzında bir endişe yaşanıyor mu acaba? neyse aklıma gelen konu şuydu aslında. mevcut durumu arşivleyip forumu yeniden sıfırdan başlatmak. gerçi bu konuda bile sorun yaşanacağını söylememiz lazım. forumu yeniden sıfırdan başlatmak dedim ama revizyon yaparak yeniden başlatmak lazım. daha modern bir ara yüz ile. bilmiyorum acaba çok mu masraflı olur? arada bir girip gezindiğim bir forum var. çok da güzel bir arayüze sahip. https://forums.whirlpool.net.au acaba diyorum, forumu yeni bir arayüze kavuşturacak olmak, hem çok masraflı hem de çok zahmetli bir iş mi olur? yani 25 senedir forum'a bir çok özellik eklendi ama çok öksüz kaldı bence. bu ara yüzden ben gerçekten sıkıldım. göç etmeden evvel biraz yenilik yapılmasını öneriyorum. |