Şimdi Ara

öneri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

The Big Bang Theory'de harika bir dizidir, biraz daha fazla izlerseniz aslında çok komik ve eğlenceli bir dizi olduğunu anlarsınız. Tavsiyem diziyi izlemeniz yönünde.

Shameless'i biraz izlediyseniz devamını da izlersiniz zaten anlatmama gerek yok o açıdan.

Dexter'ı izleyin, 8. ve son sezonu 1 ay sonra başlayacak.

Chuck ise komedi ve aksiyonun iç içe olduğu eğlenceli bir dizidir. İzlenebilecek bir dizi, şahsen ben çok beğenmiştim.

Prison Break ve beğenmemek kimse duymasın taşlarlar sizi burada. Şaka bir yana Prison Break, izlediğim en iyi dizilerden biridir. Kesinlikle ama kesinlikle izlemelisiniz. Hoşunuza gidecektir, farklı bir konusu var.

Person of Interest'in adını bile duymadım demişsiniz, doğrudur. Yeni bir dizi zaten, 2.sezon finalini yaptı. Farklı bir yapısı var, vaktiniz varsa onu da izleyin derim ben. Şahsen 2.sezonu daha bitirmedim bende.

The Walking Dead'i bir daha izlemeyi düşünüyorum demişsiniz, dizinin 4.sezonuna zaten daha çok var. Şimdi onu tekrar izleyeceğinize Dexter veya Prison Break'i izleyin. TWD'yi 4.sezonunun başlamasına az bir zaman kala arzu ederseniz tekrar izlersiniz zaten.

Edit: "Haberdar et" butonunu unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 31 Mayıs 2013; 17:22:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

@Straight X Edge

The Big Bang Theory'de harika bir dizidir, biraz daha fazla izlerseniz aslında çok komik ve eğlenceli bir dizi olduğunu anlarsınız. Tavsiyem diziyi izlemeniz yönünde.

Shameless'i biraz izlediyseniz devamını da izlersiniz zaten anlatmama gerek yok o açıdan.

Dexter'ı izleyin, 8. ve son sezonu 1 ay sonra başlayacak.

Chuck ise komedi ve aksiyonun iç içe olduğu eğlenceli bir dizidir. İzlenebilecek bir dizi, şahsen ben çok beğenmiştim.

Prison Break ve beğenmemek kimse duymasın taşlarlar sizi burada. Şaka bir yana Prison Break, izlediğim en iyi dizilerden biridir. Kesinlikle ama kesinlikle izlemelisiniz. Hoşunuza gidecektir, farklı bir konusu var.

Person of Interest'in adını bile duymadım demişsiniz, doğrudur. Yeni bir dizi zaten, 2.sezon finalini yaptı. Farklı bir yapısı var, vaktiniz varsa onu da izleyin derim ben. Şahsen 2.sezonu daha bitirmedim bende.

The Walking Dead'i bir daha izlemeyi düşünüyorum demişsiniz, dizinin 4.sezonuna zaten daha çok var. Şimdi onu tekrar izleyeceğinize Dexter veya Prison Break'i izleyin. TWD'yi 4.sezonunun başlamasına az bir zaman kala arzu ederseniz tekrar izlersiniz zaten.

Edit: "Haberdar et" butonunu unutmuşum.

Kararımı verdim Dexter'a başlayacağım birazdan. Hele kısa bir hikayesini okuduktan sonra acayip ilgimi çekti gündüz başka, gece başka adam olma meselesi. Kesinlikle Dexter'a başlayacağım.

• bende bir an gaza gelip dexter e basladım 4 bölüm zor izledim ben begenmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merwah -- 31 Mayıs 2013; 21:46:34 >
  • Bende Dexter'a başlamak istiyorum ama 7 sezonda izlenmez ki yahu.
  • @merwah

Daha bir şey izlememişsin, devam et, en azından ilk sezonu izle ondan sonra kararını ver bence. Gerçekten güzel dizidir Dexter.

@Not Today!

Öyle bir izleniyor ki... Ben 3 haftada bitirmiştim. Bir başlayın, gerisi gelecektir zaten.
  • quote:

@merwah

Daha bir şey izlememişsin, devam et, en azından ilk sezonu izle ondan sonra kararını ver bence. Gerçekten güzel dizidir Dexter.

@Not Today!

Öyle bir izleniyor ki... Ben 3 haftada bitirmiştim. Bir başlayın, gerisi gelecektir zaten.

dostum dişimi sıkıp ilk sezonu bitiricem begenirsem de begenmesemdem gelecem yazağaım buraya
  • Breaking Bad, Shameless , Entourage
  • 7x12x45/60=63 saat yapıyor, iki aya zor izlerim vallahi.Fazla boş zamanım yok olsa bir haftaya da bitirim ama günde bir iki bölümle ömür geçer..
  • @Not Today!

63 saatten fazla yapıyor, bölümler 45 dk değil. Sen 63'ün üzerine en az 10 saat daha ekle.

@merwah

Dostum öncelikle herkesin zevkli farklıdır. İzlediğin bölümleri beğenmemiş olabilirsin, hatta ilk sezonu bitirdikten sonra yine beğenmeyebilirsin, ancak forumda çok tutulan bir dizidir Dexter. Konusunun ne kadar uzun olduğuna bakarsan bu anlaşılıyor zaten.

İleride işler daha da heyecanlı hale gelecek bunu da söyleyeyim. Özellikle 2.sezon harikadır. Ama bekliyorum ilk sezonu bitir, düşüncelerini, yorumlarını burada paylaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 31 Mayıs 2013; 23:21:44 >

• house,chuck,fringe izle bunları
  • quote:

@Not Today!

63 saatten fazla yapıyor, bölümler 45 dk değil. Sen 63'ün üzerine en az 10 saat daha ekle.

@merwah

Dostum öncelikle herkesin zevkli farklıdır. İzlediğin bölümleri beğenmemiş olabilirsin, hatta ilk sezonu bitirdikten sonra yine beğenmeyebilirsin, ancak forumda çok tutulan bir dizidir Dexter. Konusunun ne kadar uzun olduğuna bakarsan bu anlaşılıyor zaten.

İleride işler daha da heyecanlı hale gelecek bunu da söyleyeyim. Özellikle 2.sezon harikadır. Ama bekliyorum ilk sezonu bitir, düşüncelerini, yorumlarını burada paylaş.

dostum dexter in ilk sezonunu bitirdim begendimde öyle abartılacak bi şey bulamadım şimdi fringe basladım mükemmel bir dizi çok begendim fringe yi dexter e de devam edecegim ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merwah -- 3 Haziran 2013; 20:06:38 >

• Fringe
  • @merwah

Dexter'da ilerleyen sezonlarda ilginç olaylar olacak. Daha fazla üstüne konuşmayayım, kendimi tutamayıp spoiler verebilirim sonra.

Fringe'i ben de izlemeyi düşünüyordum ancak bölümün süreleri çok fazla geldi bana, bu nedenle şimdilik vazgeçtim. Zaten izleyeceğim 5-6 dizi var. Onlar bittikten sonra belki Fringe'i de izlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 3 Haziran 2013; 20:36:29 >
  • quote:

@merwah

Dexter'da ilerleyen sezonlarda ilginç olaylar olacak. Daha fazla üstüne konuşmayayım, kendimi tutamayıp spoiler verebilirim sonra.

Fringe'i ben de izlemeyi düşünüyordum ancak bölümün süreleri çok fazla geldi bana, bu nedenle şimdilik vazgeçtim. Zaten izleyeceğim 5-6 dizi var. Onlar bittikten sonra belki Fringe'i de izlerim.

fringe güzel tavsiye edrim bölüm süreleri normal bence ilk bölüm 1 saat 20 dk diğer bölümler 50 dk bende ilk başta uzun sanmıştım ama sonra normal olduğu anladım fringe iyidir

• Prison Break şiddetle tavsiye ediyorum . Kraldır.
  • quote:

@merwah

dexter mükemmel gidiyo iyiki tavsiyene uyup devam etmişim süper bi dizi

• prison break izleyip te izlediğim en iyi dizi demeyen yoktur bence.

şu ana kadar en az 15 dizi bitirmişimdir . bunların 3ü prison break . 3 senedir her sene en baştan başlayıp bitiriyorum . her seferinde aynı heyecan .

ben böyle bir dizi görmedim diyeceksin . tek kelimeyle şaheser diyebilirim. yeri gelecek ağzın açık kalacak şaşıracaksın . yeri gelecek brad bellick abimize güleceksin , yeri gelecek ağlayacaksın . herşey var bu dizide. ama tabii ki de en önemlisi michael scoffield kardeşimizin ağzı açık bırakan zekası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merwah

quote:

@merwah

dexter mükemmel gidiyo iyiki tavsiyene uyup devam etmişim süper bi dizi

Demiştim...

İyi seyirler!

• Kimse "Mentalist" dememiş, hayret.
    Mükemmel bir dizi, mükemmel bir karakter, izlemeyen varsa şiddetle önerilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nabukadnezar2 kullanıcısına yanıt
    dostum fringe ve dexter bitince sıradaki dizim kesinlikle o ama şu an için dexter izlediğim en iyi dizi ilk basta burada begnmedim demiştim ama iyiki devam etmişim @nabukadnezar2 @nabukadnezar2
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.