★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (87. sayfa)

-
-
Anladım hocam cevap için teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cygnus666Rom un indirme linki var mı
Alıntıları GösterGlobal rom yüklü bende. İlk globale gelmiş olabilir. Otadan yükledim. Resmi Link Sitede yok henüz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanpılas -- 13 Haziran 2021; 20:43:32 >
Merhaba dün ben de 8t alarak aranıza katıldım.
Cihaz kb2000 olan model şebeke sorunu yok gibi şimdilik, tek sıkıntı kameradaki solukluk benim için.
Şarj konusunu çok test edemedim uzun saatler oyun oynadım,oyun performansını beğendim.
Videoların ekrana tam uyumlu olmaması,Netflixde örneğin yaklaştır yapmak zorunda olmak üzdü ama sanırım ekran büyük olduğu için.
Önceki telefonum Huawei P10 du, şimdi OnePlus oldu bakalım fanboy değilim kullandıkça objektif yorumumu yaparım.
Hız,ekran,ses konusunda muazzam.
12 256 yeşil renk mavi sitede sayfası olan bir satıcıdan aldım,9r de vardı ama 12 GB ram daha çekici geldi işlemciler neredeyse aynı çünkü.
Önerileriniz varsa şunları yap diye cevapla yaparsanız sevinirim
Öncelikle hayırlı olsun hocam. Videolarda yaşadığınız sorun 20:10 ekran formatından kaynaklı. Eski telefonunuz gibi birkaç nesil önceki telefonlar 16:9 formatındaydı. Fakat yeni nesil telefonlar 20:9/20:10 formatında. Youtube netflix gibi yerlerde de video formatları genel olarak hala 16:9 olduğu için tam ekran olmuyor. Fakat formatı 20:9/20:10 olan videolar denk gelirse o zaman harikulade bir deneyim yaşatıyor ekran. Marka farketmeksizin neredeyse tüm yeni nesil telefonlar bu şekilde. O yüzden aklınızda acaba şunu alsam tam ekran olur muydu gibi bir düşünce kalmasın.
Kameradaki solukluk ise geniş açı veya zoom kullandığınızda ortaya çıkıyor genel olarak. Sebebi ise geniş açı ve zoom için kullanılan kameranın ana kameradan farklı olması. Ana kamerada solukluk mevcut değil veya da brn dikkat etmedim. Çözümü var mı derseniz belki google camera iş görebilir. Fakat ben denemedim o yüzden net birşey söyleyemiyorum. Eski telefonum olan oneplus 7t de ve oneplus 8 de de yine geniş açı ve zoom yapınca solukluk mevcuttu. Ana kamerada ise sorun yoktu. Kullandığım sürece de devam etti bu sorun. Güncellemelerle düzelen bir durum olmadı. Yani güncelleme ile çözülür mü diye çok umutlanmayın bu konuda. Maalesef durum böyle.
Umarım şebeke sorunuda yaşamazsınız ve uzun süreler ağız tadıyla kullanırsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 14 Haziran 2021; 1:38:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hayırlı olsun, kameradaki solukluk için filtre deneyebilirsiniz. Ben bazen kullanıyorum, güzel oluyor. Her zaman olmasada. ☺️
Bende çok olmustu günde..3. gununde sattim. Çin versiyornu aldim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Satacağın kişiye soylemismiydin hocam sorunlu diye
Benim iade ettigim arkadasin adina sattim zaten Turkcell kullanmazsan sorun olmuyor
One plus 8t cihazımda kişiler ve çeviri uygulamaları çalışmıyor kendi kendine kapanıyor bir çözümü var mı ?
Nasıl aktif ettiniz acaba ? Benim cihaz kb 2003
Nasıl açarım volteyi
quote:
Orijinalden alıntı: Ogulcanoz97Nasıl aktif ettiniz acaba ? Benim cihaz kb 2003
https://oneplusturkey.club/oneplus-cihazlarda-volte-vowifi-aktiflestirme/
Android 11 talimatlarını uygularken adımlara aşağıdaki verdiğim talimatları ekleyin.
- Engineerin mode dan Full port switch
- Ftm den sonra diag,serial_cdev,rmnet,adb dan sonra bilgisayar telefonu modem 90e5 olarak görecek
- Pdc adımında önce qpts ile yüklenen efsyi açacaksınız sonra pdcyi yönetici olarak açacaksınız.
-
Hocam ilk mesajda yönergelerin olduğu sayfaya yönlendiren link var. Onunla yapabilirsiniz.
Hocam ben bunu yaptım da herşey tamam giderken pdc açınca connect failed veriyor pdc programı. Peki OnePlus kişiler ve çevirici uygulaması kendi kendine kapanıp duruyor onun çözümü var mı
Adımlarda hata yapıyorsunuz, rootlu iken yaparken rotsuz uzun süre ben de yapamadım. Ruslardan işin püf noktalarını öğrendim. Sürücüleri kontrol edin.
Dilaer konusunda google kullanacağız, oneplus 8t de kendi dialerinin kullanılmasını istemiyormuş.
Dialer olmuyor yani hiç :(
Bir önceki güncellemeye kadar apk yükleyerek oluyordu fakat artık olmuyor maalesef. Alışmak durumunda kalacağız sanırım. Xiaomi de benzer bir şey yapmıştı oneplusta yaptı. Anlam vermek güç maalesef.
İyi günler herkese kullandığınız gcam stabil bir sürüm var mı ,ben bir tane yükledim ama bazı menülerde hata veriyor teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X