Yüzbaşı
01 Ağustos 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 78 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba donanımhaber ahalisi 2006 dan beri forumda olan dinazorlardan biri olarak yine buraya danışmak istedim.

Huawei P10 ile 3 yılı bitirdim ve artık hız ve işlemci konusunda sıkıntı yaşamaya başladım.

Ağırlıkla netflix, youtube, borsa finans uygulamaları, instagram ve oyun için telefonu kullanıyorum, amoled ekran telefon hiç kullanmadım ve daha iyi ekran olması benim için önemli.

Xiaomi boyutları itibariyle de kafama takılıyor, iki telefonu da yurtdışı kayıtlı olarak alabilirim.

Xiaomi 4500 Oneplus ise 4800 TL bandında, hangi seçim beni 3 4 yıl daha götürür yardımcı olursanız sevinirim

Biraz önce 2018 2019 sezonu konusuna da yazmıştım ama daha kapsamlı bir konu olması için aklıma böyle bir fikir geldi i.

Bu konuda genç yetenekleri paylaşsak, önümüzdeki dönemlerde gelişimlerini takip etsek, video ve istatistiki bilgileri paylaşsak nasıl olur.

Bölümde bu konuda hevesli arkadaşlar olduğunu biliyorum lawogolem yıllardır paylaşır ama bir arada durmuş olur bu şekilde.

Ben 4 isim yazarak başlamak istiyorum.

Ricardo Jorge Luz Horta / 23 yaşında sol kanat
Raphael Dias Belloli / 22 yaşında sol sağ kanat
David Neres Campos / 21 yaşında sol sağ kanat
Hirving Lozano / 22 yaşında sol sağ kanat 10 numara
Forum ahalisi 6 senedir kullandığım ekran kartim zotac gtx275 cortladi,şimdi yeni bir kart alacağım ama çok uzak kaldım,uyumlu mudur

Çünkü anakartın özelliklerde pciex 2.0 diyor kartta 3.0
Özellikle konunun uzmanları veya bu 2 modeli kullanan arkadaşlardan yorumlarını esirgememelerini rica ediyorum.

Siemens olanı forumda bir arkadaşımız 1340'a veriyor. Diğer Profilo ise Gold'da 50 TL hediye çeki düşünce 1250 TL ' ye alınabiliyor.

Özelliklerinin tam dökümünü de bulursam ekleyeceğim.

Yorum yazarsanız eve bir makine almak şart oldu.

Amaç tartışma çıkarmak filan değildir sadece gol hoşuma gitti görmek isteyen olursa izleyebilir.
SON DAKİKA!.. 'İşte Beşiktaş'ın Sol Beki!'(ÖZEL HABER)

Transferin son günlerinde sol bek transferi için atağa kalkan Beşiktaş yönetimi, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Braga'lı Elderson'la büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Kartalbakisi.com'un edindiği bilgiye göre 25 yaşındaki Nijerya'lı oyuncu için Braga kulübüyle temaslarını arttıran siyah beyazlılar bir kaç pürüzün dışında transferi bitirme aşamasına geldi.

Şuan Milli takımla birlikte Nijerya'da bulunan Elderson'un siyah beyazlı takımla bir kaç gün içinde sözleşme imzalaması bekleniyor.

Kaynak: Kartalbakisi.com

http://www.kartalbakisi.com/futbol/son-dakika-iste-besiktasin-sol-beki-ozel-haber-h24555.html
AMD FX X6 6100 Soket AM3+ 3.3GHz 14MB Cache 32nm İşlemci 230 TL
CORSAIR 4GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Bellek 67 TL
COOLER MASTER ELITE RC-430 500W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA 150 TL
MSI 970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart 151 TL
POWERCOLOR HD7850 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı 310 TL
SEAGATE 3.5" 500GB Barracuda Sata 3.0 16MB Cache 7200Rpm Harddisk 113 TL

TOPLAM 1021 TL ETTİ SİZCE NASIL
Merhaba konu açtım özür dilerim ama kombine alma niyetindeyim 4 maçlık alırsam internetten kartı nereden alıyoruz ve gişeden alanlar kart verildi mi hatıra için kart önemli
18.12.2012
Kulüp Doktorumuz İsmail Başöz, Manuel Fernandes’in sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi’nde tedavisine devam edilen Manuel Fernandes hakkında BJK TV’ye açıklamalarda bulunan Başöz, şunları söyledi:

“Fernandes’in sağ diz kıkırdağında sakatlığı var. Buna bağlı olarak şişiği vardı. Bu yüzden antrenmanlara devam edemedik. Özellikle rehabilitasyon antrenmanlarını yaptırdık. Şu anda şikayetlerinde oldukça gerileme var. Kıkırdak hassasiyeti azaldı. Kıkırdaklar kendini yenileyen dokular değildir. Bu nedenle tedavileri uzun sürer normal koşullarda. Fakat oldukça iyi sonuçlar alıyoruz şu anda şişiği azaldı. Diğer çevresindeki ağrılar da azaldı. 3 haftadır salon antrenmanlarını yapmadığı için kuvvet kaybı bir miktar denge koordinasyon zayıflaması var. Bu haldeyken sporcuların maça çıkması maç yapması yeni sakatlıklara zemin hazırlayacağından dolayı sahada olması tarafımızdan uygun görülmüyor. Oldukça iyi bir hale geliyor. İnşallah 2. devre hazırlık kampında bizimle beraber olacak.”

Öte yandan, tedavisine Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi’nde devam edilen Manuel Fernandes, Kulüp Doktorumuz İsmail Başöz gözetiminde kuvvet ve dayanıklılık çalışması yaptı.

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/54139
Arkadaşlar yarın bir kurum sınavına gireceğim de bu okul Bahçelievler'de bulunuyormuş Eyüp'den nasıl gidebilirim,metrobüs otobüs tarif ederseniz sevinirim. Edirnekapı üzerinden olabilir.

Yerini de tarif ederseniz sevinirim.

Teşekkürler.
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Sistem 2009
Takım
Beşiktaş
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.012
İkinci El Bölümü Mesajları: 156
Konularının görüntülenme sayısı: 485.418 (Bu ay: 2.885)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 37 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.