dostum bu benim gozumden boyle, bunlari yapiyor olmalari kendi secimleri, benim secimlerimde sana gore telefonun icine etmek olabilir buna bisey diyen yokki. Ben kendi gorusumu soyluyorum. Xda dan c/p cekip cozum diye milletin onune atip ardindan sadelik arayan adamlara oxygen os u kötülemelerine lafım. 8t rom destegi olarak genis yelpazeye sahip bir telefon, ihtiyacları dogrultusunda telefonun isletim sistemine mudahale eden adama bisey demem ama ihtiyaci olmadigi halde hergun yazilimsal degisiklikler yapip telefonu deneme tahtasina cevirip memnun kalmamak ustune stok sistemlere laf atmak, kafasi iyi olmayan adamlar yapar bunu yoksa kim ne kullaniyosa kullansin bana ne :D telefonun icine ediyorlar sonra op soyle boyle , e abi siz yaptiniz bunu siz bu hale getirdiniz ben op avukati yada fanboyu degilimki herneyse , ,karsilastirmaya gelince colorosun gecisleri, simge boyutlari vs gorunum bence cok daha guzeldi ama hız ve kullanislilik olarak oxygenin daha iyi oldugu ortada, türkçe de muhtemelen gelmeyecek colorosa, bu heves icinde olanlara soyleyeyimde. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komedi6 -- 11 Haziran 2021; 2:15:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (86. sayfa)

-
-
Evet guncellemenin geri donuslerini bekliyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlısı olsun arkadaşlar. Oneplus türkiye sitesi resmi olarak açılmış. Yakın zamanda resmi cihazları da getireceklerdir sanırım. En azından yedek parça anlamında sorunumuz kalmaz artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 11 Haziran 2021; 12:0:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son güncelleme ile batarya bi tık daha iyileşmiş gibi geldi bana. 4g de süre bayağı uzadı. Yüzde 91 şarj var 55 dakika ekran açık süresi olmuş.
Arkadaşlar 8t almayı düşünüyorum da bu şebeke sorunu gözümü korkuttu benim cihazım yeniden başlatınca düzeliyor diye duydum ama ne sıklıkla tekrarlar bu meret tam alacaktım bu sorun çıktı moralim bozuldu bi aydınlatırsaniz sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: ulud49
Arkadaşlar 8t almayı düşünüyorum da bu şebeke sorunu gözümü korkuttu benim cihazım yeniden başlatınca düzeliyor diye duydum ama ne sıklıkla tekrarlar bu meret tam alacaktım bu sorun çıktı moralim bozuldu bi aydınlatırsaniz sevinirim.Up
Herkeste olan bir sorun değil ki bu. Mesela ben karşılaşmadım.
2003 modelini kullanıyorum 2 haftadır.Bende de herhangi bir sorun olmadı...
quote:
Orijinalden alıntı: ulud49
Arkadaşlar 8t almayı düşünüyorum da bu şebeke sorunu gözümü korkuttu benim cihazım yeniden başlatınca düzeliyor diye duydum ama ne sıklıkla tekrarlar bu meret tam alacaktım bu sorun çıktı moralim bozuldu bi aydınlatırsaniz sevinirim.kb2000 modeli var çift hatta sorunsuz kullanıyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: masteyenHerkeste olan bir sorun değil ki bu. Mesela ben karşılaşmadım.
Hocam sonuçta olma ihtimali var ve bunun sürekli tekrarlanma ihtimali varsa cihazdan vazgeçcem zira garantisi falan yok
Yapacak bir şey yok olursa çözmeye çalışırsınız, çözemezseniz bile cihaz çöp olmaz daha ucuza satarsınız . Teknoloji biraz şans işi, işimi şansa bırakmam diyorsanız ya 8 pro gibi resmi satışı olanları vergili kayıtlı alır ya da muadil cihaz alırsınız kafanız rahat eder.
quote:
Orijinalden alıntı: masteyenYapacak bir şey yok olursa çözmeye çalışırsınız, çözemezseniz bile cihaz çöp olmaz daha ucuza satarsınız . Teknoloji biraz şans işi, işimi şansa bırakmam diyorsanız ya 8 pro gibi resmi satışı olanları vergili kayıtlı alır ya da muadil cihaz alırsınız kafanız rahat eder.
Hocam aradığım soruya cevap verecek bir Allah'ın kulu yokmu ya sorduğum soru şebeke gidişi ne sıklıkla tekrarlanıyor hani kapatıp açınca düzeliyormuş ya haftada 1 olursa mesela sıkıntı yok ama günde 5 kere oluyorsa alınmaz sorum bu benim
Imei konusunda oneplusa özel olan nedir hocam bilmedigim icin soruyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ulud49Hocam aradığım soruya cevap verecek bir Allah'ın kulu yokmu ya sorduğum soru şebeke gidişi ne sıklıkla tekrarlanıyor hani kapatıp açınca düzeliyormuş ya haftada 1 olursa mesela sıkıntı yok ama günde 5 kere oluyorsa alınmaz sorum bu benim
Alıntıları GösterDediğiniz şey başına gelen bir olmuş olsa yazardı zaten. Bende 2003 sürümü var. Bir kere bile çekme ile ilgili sıkıntı yaşamadım.
Arkadaş xiaomi ile kıyaslayarak söylemiş imei konusunu. Xiaomi de format, wipe, custom rom vs gibi durumlarda imeinin silinme ihtimali olabiliyordu. Oneplusta hangi işlemi yaparsanız yapın silinmiyor. Ayrıca bazı xiaomi modellerinde imeiyi koruyan rsa adında bir güvenlik önlemi var sanırım. O yüzden imei atılması da oldukça zor bir hale geliyor. Oneplusta böyle bir önlem yok. Sanırım arkadaşta bu iki durumdan dolayı oneplus imei konusunda avantajlı demiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 12 Haziran 2021; 11:44:36 >
Sizce one plus 9r almak daha mantikli degil mi? Daha güncel cihaz sonucta . kronik problemi var mi onu bilmiyoruz ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CC398553 -- 12 Haziran 2021; 12:46:9 >
Anladim hocam
Hocam zaten 8t ile 9r işlmeci dışında neredeyse aynı cihazlar. Tip olarakta aynı neredeyse. İşlemcide aynı sayılabilir hatta. Oneplusın anlam verilemeyen telefon çıkarma sevdası işte. Ayrıca 9r android 12 ile çıkmış olsa bir güncelleme fazla alır o yüzden 9r derdim ama şu an için bütcenize hangisi uygunsa hangisi daha çok içinize siniyorsa onu alın geçin hocam. Güncelleme sayısında da bir fark olmayacaktır.
Son güncelleme ile telefon kendine geldi. Şarj olurken ısınma , çabuk şarj bitmesi , geç şarj olma olayı düzeldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X