< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (85. sayfa)

-
-
Oxygen os şu an için tema magazası içermiyor. Fakat ileride tema mağazası ekleneceği resmi olarak açıklandı. Oxygen os 12 versiyonu ile ekleyecekler gibi. Şu an için eğer root varsa substratum ile tema benzeri bir değişiklik sağlayabilirsiniz. Ama dikkatli kullanmakta fayda var. Bazı substratum temaları bootlopa düşürebiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 8 Haziran 2021; 23:49:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Valla şarjdan o kadae memnunum ki güncelleme yapmaya korkuyorum. Xiaomi bilerek yavaşlatıyordu ya da bataryayı öldürüyordu bilerek. O yüzden korkar oldum artık.
Türkiye'den orijinal bi 65w şarj aleti almak isteyen varsa, Oppoya mail atarak orijinal oppo 65w şarj cihazını temin edebiliyormuşuz. Forumda opponun modelinin uyumlu olduğu söylenmişti.
-
Hangi sürüm kullanıyorsunuz şu an ?
quote:
Orijinalden alıntı: masteyenTürkiye'den orijinal bi 65w şarj aleti almak isteyen varsa, Oppoya mail atarak orijinal oppo 65w şarj cihazını temin edebiliyormuşuz. Forumda opponun modelinin uyumlu olduğu söylenmişti.
N11 den oppo şarj cihazı almıştım ama ne warp charge yaptı ne de hızlı şarj.
Oppo dan temin etmek daha mantıklı.
Anker Spigen choetech gibi markaların gan2 65watt charge cihazları da yabancı forumlarda warp charge desteklemediği yazılıp çiziliyor.
Aslında 65 watt charge acil durumlarda kullanılmak için ideal.
4 ve 5 a şarj cihazları akşamları cihazı şarj etmek için ve gün boyu daha verimli kullanabilmek için mantıklı bir tercih olur.
Ben Trendyol da 8 pro dash charge 4.0a şarj cihazı sipariş ettim.
30 dakika değil de 60 dakika da doldursa da yeter.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ALBAYEkran parlaklığı otomatik. Daima 120hz açık. Aod, konum, Bluetooth kapalı. Güç tasarrufu kapalı. İyileştirilmiş şarj açık. Başka herhangi bir ayar yapmadım. Gün içi yoğun kullanıyorum. Oyun yok kağıt oyunları dışında.
Alıntıları GösterKullanım senaryonuzda konumun kapalı olması büyük artı batarya dayanımı için.
Bağlantı olarak wifi mı? Mobil veri mi?
Benim senaryo konum açık 120hz mobil veri sabahtan akşam 20 ye kadar sonrası wifi.
6 saati bile zor buluyor.
-
Hangi cihazı almıştınız çalışmamış olan?
65w adaptörün hepsinin uymadığı söyleniyor ben de o yüzden oppo 65wlık Super vooc modeli tercih etmek istiyorum.
Oneplus 8pro cihazı 27w olması gerekiyor sanırım, geldiğin de bi test edip durumu bildirir misiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: optimus95Hangi sürüm kullanıyorsunuz şu an ?
11.0.8.12 KB05AA
quote:
Orijinalden alıntı: cygnus666Kullanım senaryonuzda konumun kapalı olması büyük artı batarya dayanımı için.
Bağlantı olarak wifi mı? Mobil veri mi?
Benim senaryo konum açık 120hz mobil veri sabahtan akşam 20 ye kadar sonrası wifi.
6 saati bile zor buluyor.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: masteyenHangi cihazı almıştınız çalışmamış olan?
65w adaptörün hepsinin uymadığı söyleniyor ben de o yüzden oppo 65wlık Super vooc modeli tercih etmek istiyorum.
Oneplus 8pro cihazı 27w olması gerekiyor sanırım, geldiğin de bi test edip durumu bildirir misiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ALBAY
Alıntıları GösterBenim pil çok çabuk bitiyor sebebini bulamadım.
11.0.8.12 KB05AA sürümünü kullanıyorum kb2000 cihaz.
Şu anda pil yüzde 62 / 2.5 saat ekran süresi var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cygnus666 -- 10 Haziran 2021; 15:10:4 >
-
Hattınız iyi çekmiyor olabilir. Arkada çalışan ve pili sömüren bir uygulama olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: cygnus666
Alıntıları GösterŞu modelin şarj ettiği söyleniyor sanırım: https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/oppo-65w-super-vooc-2-0-sarj-type-c-usb-kablo_pdp_696099531#satici-aciklamasi
Ama bu orijinal değil büyük ihtimalle bu yüzden bu modeli oppodan temin etmeyi düşünüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ALBAYHattınız iyi çekmiyor olabilir. Arkada çalışan ve pili sömüren bir uygulama olabilir.
Evet hattan şüpheleniyorum bende.
Avrupa romuna geçip denemek istiyorum ama o rom da ses kısıtlamaları var.tws kulaklıkla müzik dinleyemiyorsunuz.
Rezil ötesi oluyor .
Sırayla deneyeceğim bakalım romları.
Siz de mobil veri 4g mi 4.5g mi yazıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: cygnus666Evet hattan şüpheleniyorum bende.
Avrupa romuna geçip denemek istiyorum ama o rom da ses kısıtlamaları var.tws kulaklıkla müzik dinleyemiyorsunuz.
Rezil ötesi oluyor .
Sırayla deneyeceğim bakalım romları.
Siz de mobil veri 4g mi 4.5g mi yazıyor?
Alıntıları Göster4g yazıyor yanında artı işareti var.
daha önce de dediğim gibi, güncellemeler bariz şekilde telefonu yavaşlatıyor, bu farkı anlayabilmek icin ilk güncelleme ile aradan gecen guncellemeleri araya katmadan son yapilan guncelleme sonrasi telefonun hizini kiyaslamak mumkun olmadigi icin bu farki hemen anlayamiyorsunuz, misal 1. guncelleme ile 6. guncelleme arasinda 4 guncelleme var, 1. guncelleme sonrasindaki tum guncellemeleri adim adim, sirasiyla yaptiginiz icin aradaki yavaslama da ayni incelikte, yani yavaslatmada adim adim oldugu icin hemen farkedemiyorsunuz, aradan uzun sure gectigi icin ilk guncellemedeki telefon hizinizi da unutuyorsunuz, kiminde sarj daha iyi kiminde hiz daha iyi, bunu ancak deneyerek kullanarak goruyorsunuz, yani kisacasi guncellemelerle telefon stabilitesine mudahale bir komplo teorisi falan degil, yillarca farkli telefonlar kullananlarda bilir, yasadigimiz tecrubeler guncellemelerin telefonlari yavaslattigi yonunde, benim kendi kararim direk 12 yi beklemek, 12 gelmeyene kadar guncelleme yapmayacagim. Su anki durumdan memnun olan kullansin. Kernel,root,stabil,coloros,rom,flashlama,twrp,launcher,volte dokuzgeninde telefonun icine sican tayfaninda yonergelerini dikkate almayin. Bir iki tanidigimda colorosa 3 gun dayanabildi, sabit kullandigim bir kac apk oxygen de daha hizli calisti, sade oldugu icin gommusler ama biz memnunuz keske daha sade olsa
-
Hocam "içine sıçan tayfa" tabiri hoş olmamış. Herkesin kullanım alışkanlığı sizinki gibi olmak zorunda değil. Veya da herkes sadelikten sizin kadar hoşlanmak zorunda da değil. Telefonumda şu an magisk ile root var. Galeride saçma sapan her fotoğrafın gözükmemesi için (örn: WhatsApp fotoları) magisk modülü kullanıyorum. Böylece galerideki fotolar daha düzenli geliyor bana. Yine bir diğer magisk modülü olan Viper4android kullanıyorum. Böylece kablolu kulaklıkta ve tws de istediğim ses kalitesini alabiliyorum. Yazı fontunu değiştirmek için modül kullanıyorum. Coloros çıktığı an kurdum. Çünkü yeni çıkn şeyleri de merak ederim. Ama bu zamana kadar çok şükür telefonun içine asla "sıçmadım". Bunların hepsi benim hoşuma giden şeyler. Ama sizin gitmeyebilir. Nasıl ki bizim size "ot gibi" kullanıyorsunuz deme hakkımız yoksa sizinde o tabiri kullanmaya hakkınız olmamalı. Ha ben kimseye root yap diye tavsiye vermem. Sadece sorulan bir soru olursa ve çaresi sadece root yapmaksa o zaman çözümü söylerim ama altına da terchin kendilerine ait olduğunu not düşerim. Kısacası herkesin kendi zevki kendi tercihi. Tercihlerden dolayı böyle kelimeler forum ruhuna yakışmıyor bence. Sözlerim tartışma yaratmak olarak algılanmasın. Sadece bahsettiğiniz tayfadan olduğum için yazmak istedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 10 Haziran 2021; 22:48:56 >
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X