< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (88. sayfa)

-
-
Son guncellemeden sonra gps e birseylermi oldu ne 2 dir basima geliyor..konumu yazip giderken arabanin caminda gps ariyor alet.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: komedi6
horizon light calismiyor ayarlar nasil olmali ornek ayar atabilecek varmi oxygen os için.calistirdim sonunda, keşke daha uzun surse bildirim gelince cok kisa sureli yaniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaliteli ve uygun fiyatlı kılıf ve ekran koruyucu film tavsiye edebilecek var mı?
Son iki güncellemeden sonra galeriyi açtığımda albümlerdeki fotoğrafların ön izlemesi ve klasörler iki üç saniye gecikmeli yükleniyor. Bu sorunu yaşayan var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: radiohead71
Kaliteli ve uygun fiyatlı kılıf ve ekran koruyucu film tavsiye edebilecek var mı?TRY 29.52 26%OFF | Için OnePlus 8T durumda yumuşak silikon mat zırh darbeye dayanıklı siyah koruyucu arka kapak kılıf için bir artı 8t oneplus 8T 1 + 8T kabuk
şu an bu kılıfı kullanıyorum mükemmel oturuyor, hem darbeye ve düşmeye karşı çok iyi koruyor hemde tipi güzel,telefonla bütünleşik ele çok iyi oturuyor..
Ekran koruyucu olarak şu an mat ekran koruyucu var telefonumda, aslında panzer glass almayı düşünüyorum hem mat değil, hem mata göre daha sağlam hemde parmak izi-kir falan bırakmıyor ekranda ama biraz pahalı maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komedi6 -- 19 Haziran 2021; 15:52:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: komedi6
horizon light calismiyor ayarlar nasil olmali ornek ayar atabilecek varmi oxygen os için.Horizonlight pek işe yaramıyor hocam.
Aodnotify tavsiye ederim.
Google playden yükleyebilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: enginkotoHorizonlight pek işe yaramıyor hocam.
Aodnotify tavsiye ederim.
Google playden yükleyebilirsiniz
Alıntıları Gösterdeneyeyim bi, horizonu calistirdim güzel ama dediğim gibi çok kısa süre yanıyor, uzun süreli yansınki millet gorsun arkadaş
-
Aod notify bi sureden sonra yanip sonmuyor sanirim bunun icin aod ozelligini filan mi acmamiz lazim?
Merhaba, iphone 8 plustan poco f3 veya oneplus 9r a geçmek istiyorum.Alırsam poco f3 tr garantili veya oneplus imei kayıtlı olacak ikisi de benzer fiyatlar.Hangisini tavsiye edersiniz? Teşekkürler.
Çok oyun oynayan değilim daha çok içerik tüketiyorum arada pubg oynuyorum ondan dolayı amoled ekran deneyimi istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: eyupsultan
İyi günler herkese kullandığınız gcam stabil bir sürüm var mı ,ben bir tane yükledim ama bazı menülerde hata veriyor teşekkürlerHocam memnun kaldığınız bir versiyon buldunuz mu
Merhabalar, kb2003 versiyonlu cihazımda ekranda gezinirken flash benzeri bir kiprasma oluyor ekranda. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?
Google hatasından dolayıdır o kıpraşma herkeste var, uygulamalarda Google a gidip sağ üstteki üç noktadan güncellemeleri kaldır diyin geçecektir .
Bu arada stabil bir gcam sürümü bulamadım henüz
Teşekkürler....quote:
Orijinalden alıntı: eyupsultanGoogle hatasından dolayıdır o kıpraşma herkeste var, uygulamalarda Google a gidip sağ üstteki üç noktadan güncellemeleri kaldır diyin geçecektir .
Bu arada stabil bir gcam sürümü bulamadım henüz
Arkadaşlar merhaba perşembe günü aranıza katılıyorum,
Kılıf almak istiyorum hem şefaf hemde böle kaliteli kibar birşey olsun öneriniz nedir?
Stabil bir Gcam sürümü arayanlar için aşağıdaki adreste videolu anlatım ve indirme linkleri mevcut
https://alteredtechx.wordpress.com/2021/01/09/the-best-gcam-for-the-oneplus-8t-and-oneplus-8t5g-updated/
Bu sürümü yükledim.Video modunda geniş açılı kamera takılıyor.Onun dışında gayet güzel...
Alternatif şarj cihazı arayanler için: https://tr.aliexpress.com/item/1005002391337607.html?spm=a2g0o.placeorder.0.0.7c4520ealxlwSp&mp=1 aliexpressten en uyguna gelecek olan bunu buldum sanırım. ALIYOUTUBE1 koduyla da 4dolar indirim oluyo ve 210tl civarına geliyor. Yarın sipariş vereceğim gelince tecrübelerimi paylaşırım.
Başka sizin bulduğunuz bir öneri varsa da açığım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: masteyenAlternatif şarj cihazı arayanler için: https://tr.aliexpress.com/item/1005002391337607.html?spm=a2g0o.placeorder.0.0.7c4520ealxlwSp&mp=1 aliexpressten en uyguna gelecek olan bunu buldum sanırım. ALIYOUTUBE1 koduyla da 4dolar indirim oluyo ve 210tl civarına geliyor. Yarın sipariş vereceğim gelince tecrübelerimi paylaşırım.
Başka sizin bulduğunuz bir öneri varsa da açığım.
Şarj cihazı konusunda bende paylaşım yapayım.
Xiaomi Poco X3 NFC almıştım valideye.
Onun şarj cihazını denedim telefonda 33 watt
Hızlı şarj yapıyor 1 saatte tam doldurdu telefonu.
Evde iken onu kullanıyorum
Dışarıda iken kendi 65 watt şarj cihazını
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X