< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (89. sayfa)

-
-
Bende 2 veya 3 gidiyor sizde çok gitmiş, muhtemelen arkaplanda çalışan birşeyler var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni güncellemede şarjı resmen içiyor.Bunu 2 kere denedim ikisindede anormal şarj yiyor.Ben yeniden ilk aldığım sürüme dönüyorum.
-
-
Merhabalar aranıza yeni katıldım:) 12/256 ile volte diğer cihazım da aktifti ama öne plus da herhangi bir volte yazısı yok nasıl açabilirim ?
Hangi model hangi sürüm var hocam
-
Telefonu rootlu ve performanslı bir kulaklıkla kullanan varsa viper4android için güzel bi profil paylaşabilirim.
Hocam bende bu kılıfı almayı düşünüyorum vergi nekadar çıkıyor birde kılıfı takip resim atabilirmisiniz nasıl duruyor çokmu kaba duruyor
-
Bence güzel görünüyor evet biraz kaba olmuş ama benim için sıkıntı değil
Benim esas tercih etme sebebim koruyuculuk içindi hocam. Evde iki küçük çocuk olunca ne olur ne olmaz diye riske atmayım dedim. Spigenin fiyatları ortada ve tek model satılıyordu ülkemizde. Bende o yüzden mil-std sertifikası olanlara bakıyım dedim. Aralarındaki en ince olanıda buydu açıkçası
kabalaştırıyor bir miktar ama kalite olarak, tuş hissiyatı olarak çok iyi ben tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 26 Haziran 2021; 20:1:16 >
-
Yeşil rengini sipariş verdim siyah daha mı güzel olurdu bilemedim ama askeri desenli yoktu arkası şeffaf olanı aldım, bakalım kaç günde gelecek. Vergi ile beraber 113 TL ye geldi.
Bence tip olarak hepsi güzel hocam hayırlı olsun güle güle kullanın inş
8T volte için kim yardımcı olabilir nasıl aktif edebilirim ?
İki msj üstte link var bakın bi inceleyin isterseniz
quote:
Orijinalden alıntı: aydın_mİki msj üstte link var bakın bi inceleyin isterseniz
Bu işlem sonrasında telefonun sıfırladığımız da aynı işlemi yine mi yapmamız gerekecek ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X