Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
5.987
Cevap
70
Favori
486.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Sahibinden, Facebook gibi yerlerden kayıtlı bir tane alsam ileride kapanma vs gibi sorun yaşatır mı IMEI yüzünden? Imei atmak falan istemiyorum, kayıtlı bir tane alıp uzun süre kullanmak istiyorum. Bu tarz platformlar ne kadar güvenilir olur? Alırım almasına fakat birkaç ay sonra pat diye kapanırsa çok kötü olur. Bir de pasaport kayıt olayı falan da yeni değişti, sadece kendi hattınla kullnabiliyorsun. Bu durumu etkiler mi? Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Empyyy

Arkadaşlar Sahibinden, Facebook gibi yerlerden kayıtlı bir tane alsam ileride kapanma vs gibi sorun yaşatır mı IMEI yüzünden? Imei atmak falan istemiyorum, kayıtlı bir tane alıp uzun süre kullanmak istiyorum. Bu tarz platformlar ne kadar güvenilir olur? Alırım almasına fakat birkaç ay sonra pat diye kapanırsa çok kötü olur. Bir de pasaport kayıt olayı falan da yeni değişti, sadece kendi hattınla kullnabiliyorsun. Bu durumu etkiler mi? Şimdiden teşekkür ederim.
    3 yıllık cihaz bende one plus 5 var imei atılı kullanıyorum hiç bir sıkıntı olmadı olmazda zaten...

• Poiraz kullanıcısına yanıt
    Htc cihazlarda çok yaptım bu işlemi daha önce. İmei ye bişey olmaz hard reset sonrasında. Rahat olun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Empyyy kullanıcısına yanıt
    hocam sahibinden ya da facebook tek bir kişi değilken bu soruya nasıl cevap verebiliriz? atılan imei klonlanmı, yani başka telefona da atılmışsa rastgele biri kapanır. bu platformların güvenliği diye bir şey yok, kimden aldığınıza göre değişir. pat diye kapanırsa çok kötü olmaz, köşedeki telefoncu Ahmet abi bile 5dk'da yeni imei atar, dünyanın sonu değil. pasaport kaydının sadece kullanıcının pasaportu ile yapılması hangi durumu etkiler mi anlamadım ama belli ki imei olayını rüyalarınıza girecek kadar abartmışsınız, atla deve değil o olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Japonya

Emin Yilmaz ile zeyd
    hocam bu arkadaslara nereden ulasabiliriz?..

• quote:

Orijinalden alıntı: ByAliTR

hocam bu arkadaslara nereden ulasabiliriz?..

Alıntıları Göster
    buyrun hocam facedeki oneplus gurubunun sahibi bildigim kendisi...
    Zeyd Acar

• İstanbul avrupa yakasında imei atma konusunda yardımcı olabilecek biri var mı ? Op7 6/128 gb.

• OnePlus 7 Pro 8/256 alarak aranıza katıldım. Ekran koruyucu önerisi olan var mı?
  • 0quz28 0 kullanıcısına yanıt
    Hocam yenisi gelince artık ya da arka cam falan gelince

• spencermila S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

pro 7 linki var mı kardeşim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeTHaLdeepth

Bu mesaj silindi.
    7 Pro arıza çıkarmaya meyilli diye tümüyle varsayımsal bir yorum yapılamaz. Elinizde net deliller, teknik göstegeler ya da gerçekleşmiş sorunlar var ise yorum yapabilirsiniz. Yoksa bana göre tüm telefonlar arıza çıkarmaya meyilli derim konu kapanır.

7 Pro'nun farkı boyutları zaten. Telefonu bu boyutlarda olduğunu bilerek alıyor, sürpriz bir durum yok ki ortada. O yüzden boyut anlamsız bir eleştiri olur.
  • HardwarePlus OP7 Pro incelemesini izledim. Oradaki peltek adamı itici bulan bir tek ben miyim çok merak ediyorum.

• shkoksal kullanıcısına yanıt
    Evsin den mi bahsediyovsunuz? :))

• lawyer25 kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam, uzun saçlı ve nispeten yaşlı biri. Gerçekten çok itici. İzleyemedim onun yüzünden videoyu.

• shkoksal kullanıcısına yanıt
    Ben de çok tahammül edemiyorum ona. Oraya buraya gereksiz sataşıyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Büyük ekran bende severim ama ergonomi olmadıktan sonra sanki elimizde tablet varmış gibi oluyor. Birde kılıfla beraber baya fark ediyor bu durum tabi.......

Alıntıları Göster
    Ergonomi yok derken neyi kastediyorsunuz. Adamlar neredeyse full ekran bir telefon yapmışlar, bugün dünyada teknik olarak bundan daha küçük fiziksel boyutlarda daha büyük ekrana sahip bir telefon yok ki. Konu sadece ekranın büyük olması, büyük ekranlı telefon büyük geliyorsa küçüğünü alacaksınız OP7 de o yüzden çıktı zaten.

• Arkadaşlar tarafsız fanboy olmayan arkadaşlardan yorum bekliyorum.pro 7 almayı düşünüyorum.internette yabancı siteler dahil genel olarak incelemeleri okudum ancak cihazı alıp kullanan arkadaşların en iyi yorum yapabileceğini düşündüğümden burada sormak istedim.yorum yaparkende aynı fiyatlara alınabilecek cihazlar arasında yorum yapılırsa sevinirim. mesela önceki tlf orta sınıf olan biri için bu cihaz süper gelebilir o yüzden kendi sınıfında cihaz kullanmış olup pro 7 kullanan varsa kategori olarak daha iyi bir değerlendirme olur. 6-8-12- gb olanlar arasında performans farkı varmı? kamera performansı foto ve video..videoda görüntü sabitleme 2k ve 4k da nasıl performans veriyor?performans isteyen oyunlarda uzun süre kullanımda ısınma oluyormu? güneş altında ekran parlaklığı yeterli mi? ses sistemi tatmin edici mi? kulaklık ve hoparlör? nereden en uygun ve güvenilir şekilde alınır? şimdiden cevaplayan arkadaşlara tşkler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebula72 -- 17 Haziran 2019; 15:4:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ByAliTR

Teşekkürler.

pro 7 linki var mı kardeşim?
    adamın ilanlarına gir orada cıkar zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kod17

İstanbul avrupa yakasında imei atma konusunda yardımcı olabilecek biri var mı ? Op7 6/128 gb.
    koray selduman şişlide yeri faceden yazın cevaplar
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.