Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.987
Cevap
70
Favori
486.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kavisli ekranlarda yansıma illaki oluyor. ben şuan s9 plus kullanıyorum, yansıma var ama kıvrımlar o kadar belirgin değil. pro 7 de çok mu kıvrımlı ekran? s7 edge gibiyse rahatsız edici yanlış dokunmalar da olacaktır.

kullanan arkadaşlar, nasıl hissediyorsunuz ne diyorsunuz bu konuda?
  • S7 de görünen dikey çizgiler çıkacak meydana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeTHaLdeepth

S7 de görünen dikey çizgiler çıkacak meydana
    geleceği mi görüyorsunuz hocam, yoksa bu kavisli ekranların olmazsa olmaz soeunu ve oneplus bunu bilmiyor mu?

• Arkadaslar yillardir tas gibi kullandigim ama artik cok fazla yavaslayan htc m8 den gectim. Yani benim yorumum pek anlam ifade etmez ama super abi
    ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

• kule_genclik kullanıcısına yanıt
    Hocam o kılıfı hemen çıkartmanı rica ediyorum 8/256 arayan arkadaşlar letgodaki bazı satıcılar 4600den bırakıyor şuan pazarlık vs de yapılabilir herhalde biraz
  • spencermila S kullanıcısına yanıt
    'yansıma' hocam, 'yanma' değil. biraz fanboy'luk sezdim.

bahsi geçen ve linkini attığım konuyu okumayanlar için özet; ekranın kıvrımının geniş olmasından ve ekran teknolojisinden mütevellit yansıma çok oluyor şeklinde yorumlar, bu sebeple telefonunu op 7 ile değiştirenler var(mış).

ben de buradaki kullanıcıların yorumlarını istedim ama bu yanlış anlayan arkadaş dışında yazan olmadı.

★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

(nerede kaldı eski forumlar)

• ByAliTR kullanıcısına yanıt
    S10 ile karşılaştırması aşağıda. biraz fark var. son 4 telefonum oneplus'tı. kaza geçirdim ve 6t'yi pert ettim, şuan Almanya'ya tamir umuduyla gitmeyi bekliyor. ama sanırım şu yansıma engelleyici ekran koruyucuların performansını görmeden 7 pro almayacağım

Saygılar

• pyr@mid kullanıcısına yanıt
    Hakikaten fazlaca yansıyormuş gibi geldi fotoğraflara bakınca.

Forum üyelerimizden günlük kullanım deneyimlerini aktarmalırını bekliyoruz bu konu hakkındaki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • shkoksal kullanıcısına yanıt
    OnePlus Community
    Got your OnePlus 7 Pro? Celebrate and show off here!
    https://forums.oneplus.com/threads/got-your-oneplus-7-pro-celebrate-and-show-off-here.1034174/page-75

buradan paylaşılan fotoğrafların bazıları fikir verebilir bize. ben hala almak istiyorum ama yine ayni forumdaki bazı konuların sonuçlanmasını bekliyorum

• OnePlus 7 Pro modelinin 3 ay içerisinde Migros'larda ithalatçı garantili olarak satılacağı söyleniyor. Bakalım fiyatı ne olacak.
    Gün ışığında çok belli oluyor, ev ortamı gibi yerlerde pek belli olmuyor gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • spencermila S kullanıcısına yanıt
    Valla bilmiyorum hocam, gelsin bakalım kötü çıkarsa iyi bişey alırız artık.

• Arkadaşlar iyi forumlar.bu imei çakma olayı güncel telefon modelleri arasında sadece one plus 7 lere mi yapılabiliyor?

Başka bildiğimiz telefon modelleri varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Yansıma s8 plus da falan da oluyor çok sıkıntı olmaz benim asıl merak ettiğim ergonomi yabancı forumlarda çok sıkıntı var bu konu ile ilgili özellikle adamlar kılıf taktıktan sonra elimde tuğla taşıyorum diyorlar. Ergonomi çok önemli bir durum bana göre 7 geçenler bundan dolayı geçiyorlar...
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    büyüklüğü ve ağırlığı konusunda öyle yorumlar var ama bu izafi.ben büyük ekran severim misal

ola bilir hocam hatam varsa kusurumu mazur görün

• Aksilik olmazsa yakında izine geliyorum. İsteyen olursa getirebilirim. Varlığı yokluğu belli değil.

• Bu da ekran koruyucu. İki ürün de çok kaliteli..

• quote:

Orijinalden alıntı: pyr@mid

büyüklüğü ve ağırlığı konusunda öyle yorumlar var ama bu izafi.ben büyük ekran severim misal
    Büyük ekran bende severim ama ergonomi olmadıktan sonra sanki elimizde tablet varmış gibi oluyor. Birde kılıfla beraber baya fark ediyor bu durum tabi.......

• https://www.facebook.com/groups/451374205658602/

One plus türkiye yardımlaşma grubu kuruldu arkadaşlar her türlü satış yazılım vs konusunda bir çok arkadaş var baya faydalı bilgiler var bilmeyenler için
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.