Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.987
Cevap
70
Favori
486.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    piyasaya ne kadar fazla aynı cihazdan girerse o kadar hızlı düşer fiyat ve dolar bazlı birazcık değişkenlik gösterir dolar değişmez ise en fazla 1 ayda 3300leri görür bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0quz28

piyasaya ne kadar fazla aynı cihazdan girerse o kadar hızlı düşer fiyat ve dolar bazlı birazcık değişkenlik gösterir dolar değişmez ise en fazla 1 ayda 3300leri görür bana göre
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Japonya kullanıcısına yanıt
    Bir iki haftaya, satıcıların stoklar bollaşınca hocam :) Çin fiyatı 2600

• quote:

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

Bir iki haftaya, satıcıların stoklar bollaşınca hocam :) Çin fiyatı 2600
    Vay be çok ucuzdan geldi. Keşke Çine gidecek imkanımız olaydı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Japonya

Op 7 8/256 3600 liradan çıkmış satışa. Daha düşer mi?
    Sahte olmasın kayıtlı ucuz geldi bana. Aslında bende düşünüyorum ama bekleyecem biraz daha bakalım. 5 İyi fiyata satmam lazım.

• Kulaklık dönüştürücüyle ekolayzer kullanabiliyor muyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Sahte olmasın kayıtlı ucuz geldi bana. Aslında bende düşünüyorum ama bekleyecem biraz daha bakalım. 5 İyi fiyata satmam lazım.

Alıntıları Göster
    Yok orijinal kapalı kutu. Bilindik satıcı satıyor zaten

• www.gadgetshieldz.com
    Gadgetshieldz | Premium Mobile Skins, Screen Protectors & Wraps
    https://www.gadgetshieldz.com

Buradan alışveriş yapan var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Abdig

https://www.gadgetshieldz.com

Buradan alışveriş yapan var mıdır?
    Gönderim olsa idi türkiyeye iki haftadır dibinde dolanmazdım sitenin ama gönderim yok kaplama alcaksan başka sitelere bakasın...
  • Worldwide shipping diyor abuk subuk adı duyulmamış ülkeler var Türkiye yok neyse bu.Alınabilecek farklı bir yer bulunca söylerseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Abdig

Worldwide shipping diyor abuk subuk adı duyulmamış ülkeler var Türkiye yok neyse bu.Alınabilecek farklı bir yer bulunca söylerseniz sevinirim
    Burası gönderiyor lakin diger siteye göre sadece arkayı gönderiyor diger site ise yanlar altlar üstler dahil tam gönderiyor fiyatı uygun oluyor lakin türkiye yok keza ingiltereyede yollayamadım denedim ben çözen varsa banada haber versin siteyi...
    dbrand.com
    Shop » dbrand
    https://dbrand.com/shop

ben buradan aldım yarın gelir
    dbrand.com
    Shop » dbrand
    https://dbrand.com/shop

• Oneplus 7 pro alacagim ama bir kac sorum var arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim;

Oncelikle s10+ mu op7pro mu?
    Ayrica mesela ekran kirildi yada anakartta sorun cikti bu cihazin servisi vs olmadigi icin nasil yaptirilacak?
    Son olarak yuklu gelen uygulamalar var mi? Facebook, instagram vs gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aftih

Oneplus 7 pro alacagim ama bir kac sorum var arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim;

Oncelikle s10+ mu op7pro mu?
    Ayrica mesela ekran kirildi yada anakartta sorun cikti bu cihazin servisi vs olmadigi icin nasil yaptirilacak?
    Son olarak yuklu gelen uygulamalar var mi? Facebook, instagram vs gibi?
    Ben tercihimi eski bir samsungcu olarak oneplustan yana kullandım delikli ekranı ve cercevelerin oradaki siyahlıkları sevemedim samsungta

Ekran kırıldı diyelim birisi alır yada sen alırsın yabancı sitelerden kargo gelirse sağlam yapanlar var ücreti karşılıgında güvenle yaparlar uygulamalar var bazılarınıda sen yüklüyorsun sorun olmuyor kaldırma yükleme kolay artık herşey pro olan herşeyin uc noktası gibi kusursuz cihaz ses ekran vb cok iyi kamera iyi oluyor güncellemelerle dahada iyi olacak buradaki amac ucuza bula bilmek ve temiz kullanmak...soracak sorun varsa sora bilirsin kuşkun varsa eger "İSTANBUl DA"İsen ben sana göstere bilirim cihazı bakarsın teknosa gibi yerlerde ozaman karar verirsin samsungmu oneplusmu karar senin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spencermila -- 10 Haziran 2019; 6:4:52 >

• Oneplus 7 sipariş verdim yarın elimde olur fakat malum pro ile aynı değil ayrı bir konu açılsa sanki daha iyi olacak. Neticede aynı telefon değiller, ekran farklı, pil farklı, kamera farklı ....

• quote:

Orijinalden alıntı: belmethos

Oneplus 7 sipariş verdim yarın elimde olur fakat malum pro ile aynı değil ayrı bir konu açılsa sanki daha iyi olacak. Neticede aynı telefon değiller, ekran farklı, pil farklı, kamera farklı ....
    Incelemelerinizi bekliyorum :)

• quote:

Oneplus 7 sipariş verdim yarın elimde olur fakat malum pro ile aynı değil ayrı bir konu açılsa sanki daha iyi olacak. Neticede aynı telefon değiller, ekran farklı, pil farklı, kamera farklı ....
    Ayni sekilde incelemelerinizi paylasirsaniz beklemedeyim bende. Donanimsal olarak gayet iyi duruyor telefon ama yazilimsal bir eksiklik var midir merak ediyorum... 7 incelemesi hic bir yerde bulamadim, genelde 7 pro incelemeleri var her yerde...
  • Gelince paylaşacağım. Kavisli ekran sevmiyorum , hanımın s7 edge ini kullanmaya çalışırken soğudum. Haliyle pro tercih etmedim.

• quote:

Gelince paylaşacağım. Kavisli ekran sevmiyorum , hanımın s7 edge ini kullanmaya çalışırken soğudum. Haliyle pro tercih etmedim.
    hayırlı olsun nerden kaça aldın hocam
  • belmethos kullanıcısına yanıt
    öncelikle hayırlı olsun 8/256 versiyonundan aldınız sanırım ne kadara geldi ?
  • Arkadaşlar Samsung s8 plusdan geçmeyi düşünüyorum 2 sorum olacak
    Su ve toza dayanıklı mı
    Kablosuz şarj desteği var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promox -- 10 Haziran 2019; 22:18:38 >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.