< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayca_22 -- 14 Nisan 2021; 14:34:52 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
ÖNEMLİ Trendyol hesaplarınızın şifresini değiştirin

-
-
isim belli adres belil değilmi şikayet et hocam milletteki cesarete bak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arteona -- 14 Nisan 2021; 12:39:28 > -
millet açlıktan ne yapacağını şaşıdı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
teslimat adresi değişmiyormu değiştir kendi evine adresi.
-
Benim de başıma geldi, trendyola bildirip hesabımı sildim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Akhenatonnn
millet açlıktan ne yapacağını şaşıdıBunu aç insan yapmaz, ne alakası var açlıkla.
Bunu yapana başka şeyler denir.
-
Bilen biri yapmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dün bana da aynısı oldu. 125 tl çekim yapmaya çalıştı kartımdan trendyol.
Forumda trendyol hesabı satan Muhammet Furkan Bozan isimli şahıstan şüpheleniyorum. Nicki nedir bilmiyorum ancak gerekirse iban paylaşırım.
Bana siparişleri o veriyordu çünkü.
Zaten şüphelenmiştim ama şimdi iyice şüphelerim arttı.
@klasnick adlı arkadaştan sipariş veriyorum artık. kendisi bu gibi durumlar için zaten ısrarla "sanal kartınıza fazla limit koymayın hocam" diye uyarıyor.
-
hesabı kime vermiştiniz ? ya da kimden almıştiniz ? kartı kaydedip sonra da kartın sömürülmüşse, suç sende
Trendyola asla kartımı kaydetmedim. Kendi kartıyla alışveriş yapmış şahıs. Hesabımı da birilerine satmadım / birilerinden almadım. Şahıs database leaklarından türkçe isimli mailleri denemiş heralde...
quote:
Orijinalden alıntı: Arteonaisim belli adres belil değilmi şikayet et hocam milletteki cesarete bak
Muhtemelen hesabı çalan şahıs bu alışveriş yapan kişiye satmıştır.hesabi calanin kendini ele vereceğine ihtimal vermiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
işyerinden bir arkadaşın da migros 25/10 indirimini kullanmışlar.
millet sanal hırsızlığa başladı resmen.
-
Çek satışta kupon olan bir hesap sattıysan, o kuponla birlikte sormadan hızlı market indirimini de kullanıyor bazıları. Alıştık artık. :)
hesabımı satmadım.
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
hesabı kime vermiştiniz ? ya da kimden almıştiniz ? kartı kaydedip sonra da kartın sömürülmüşse, suç sendekart kayıtlı da olsa adres isim vb değişimde telefona sms onayı geliyor. kayıtlı kartlarla alışverişi kendi adresine verme ihtimalleri yok denecek kadar az. yine de hiçbir zaman sanal kart harici kart kaydedilmemeli.
-
3D de yok bu lanet sitede.
-
maili denese de şifreni nerden bildi ?quote:
Orijinalden alıntı: ayca_22
Trendyola asla kartımı kaydetmedim. Kendi kartıyla alışveriş yapmış şahıs. Hesabımı da birilerine satmadım / birilerinden almadım. Şahıs database leaklarından türkçe isimli mailleri denemiş heralde...
gecen bi hesap aldim alisveris yapinca kontrol ettim kart otamatik kaydolmus hesaba hemen sildim ayrica baska bir isme kayitli kartta vardi hesapta kimindi bilmem demem oki kart kaydedilsinmi diye sormuyor trenyol ayrica kendi hesabimdan 3-4kere bilgim disinda alisveris olmustu farkedip itiraz etmesem oda girecekti guvenlik acigida var maalesef .
Başkasının hesabını sırf çek var diye kartını kaydettiren arkadaş neyin kafasını yaşadı?
Konudaki arkadaşta paylaşmadım kimseyle, şahsi hesabım diyor zaten. Şahsi hesabını random ile buldular diye şüpheleniyorsun, şifrende 12345 olmalı o zaman.
Masterpass altyapısı güvenli altyapıdır. Kart çalınması imkansız gibi birşey zaten, kart kaydetmekte sıkıntı yok. Mail adresi zaten kolay erişiliyor, forumda herhangi yetkili bir kişi profiline tıklar mailini görür. Şifreni 12345 veya doğum tarihini girmeyecen işte :)
-
şifrem 12345 tarzı bir şey değildi. Büyük ihtimalle şifrem patlayan sitelerden mail/şifre olarak toplanılan veritabanlarında çıktı. Eleman da veritabanı üzerinde türk olduğunu hissettiği mailleri gidip trendyolda denedi. Piyango bana vurmuş anlaşılan :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bunu aç insan yapmaz, ne alakası var açlıkla. Bunu yapana başka şeyler denir. |
Benimle ne ilgisi var? |
Muhtemelen hesabı çalan şahıs bu alışveriş yapan kişiye satmıştır.hesabi calanin kendini ele vereceğine ihtimal vermiyorum |
Espiri yapmış. Nikine dikkat et |
isim belli adres belil değilmi şikayet et hocam milletteki cesarete bak |
Benzer içerikler
- epttavm ürünleri orjinal mi
- ferrucci saat iyi mi
- en iyi mil kartı
- masterpass müşteri hizmetleri
- tudors boykot mu
- kutusu açılmış telefon iadesi
- amazon müşteri hizmetleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X