Şirkette benimle aynı pozisyonda çalışan ama işi 85ten beri yapan bir abi var. Ben ise 25 yaşında biriyim. Evet genel tecrübe anlamında onun kadar değilim ama çalıştığımız şirket nezlinde ben 3 makineye hakimken kendisi sadece 1 makineye hakim (operatörüz ikimizde) ve yaklaşık olarak benden 9k daha fazla alıyor. Kendisi yaşı itibariyle öğrenmeye tamamen kapalı iken ben daha fazlası için sağa sola koşturuyorum. Sizce bu maaş farkı normal mi yoksa anormallik mi var ? Gidip maaş düzenlemesi istemeli miyim sizce yoksa beklemeli miyim ? Görüşler için şimdiden teşekkürler. ekleme: kendisi haftasonu asla mesai kabul etmiyor ben ise gelip rica edildiği zaman kabul ediyorum zaten çok mesai olmuyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chesley -- 29 Mart 2024; 21:56:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Birlikte çalışılan kişiden daha iyi olmak ama az maaş almak
-
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence kendini ezdirme hakkın olduğunu düşünüyorsan tatlı bir dille konuş bunda bir şey yok. Gelen yanıta göre ya düzenleme yaparlar ya zaman isterler ya da ilerde daha iyi bir fırsat çıkarsa işi bırakırsın. İşveren için devamlılık da önemli olduğundan o abiye kıyak da yapılıyor olabilir biraz
maaş kaç
Evet ama ne biliyim 55 yaşında devamlılığı ne kadar olabilir ki en fazla ? Ben 25 yaşındayım ve 3 senedir buradayım benim devamlılığıma daha çok önem verilmesi gerekmez mi hocam ?
O 35k civarı ben 25k
onu bunu bilmem de yaş 40 45ı geçince özel sektörde adamı barındırmıyorlar
-
Senin hatan çalısarak para kazanmaya odaklanmak. Çalısarak biriktirerek makine ile oparatör ile para kazanılmaz. Devir teknoloji devri borsa var kripto paralar var. 9k için başlık açmısısn 9k para mı dostum başkaları o parayı 1 saatte kazanıyor
Kriptodan para kazanma devri eskidendi hocam modası geçti. Hatta eskiden ekran kartıyla kripto madencilik kazma vb. vardı hepsi teknolojiye yenik düştü. Kazanırsa sadece en tepedikler kazanıyor kazanmayı umut eden normal insanlar ise emeğiyle kazandığı parasını hiç ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penguen Gunter -- 30 Mart 2024; 13:23:13 >
Sarp'ın yaş 70 iş bitmiş
Ülkede tecrübe yapabildiğin is ile değil o iste ne kadar çalıştığınla ölçülüyor. Bu kamuda bile böyle yapacak cok bir sey yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Up
Up
Çoğu şirkette 45 yaş üstü adam dolu pek öyle bir ortam yok hocam.
-
o adam senden kıdemli (eski eleman) olduğu için öyle senden yüksek maaş alıyor. sen kaç aydır o firmada çalışıyorsun yeni mi işe başladın? eğer patronun akıllı adamsa ve sen kaliteni ispatlayabilirsen zamanla aradaki maaş farkını kapatır zaten. baktın maaş farkı kapanmıyor. çeker gidersin başka yerlere.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 31 Mart 2024; 23:38:32 > -
Yok hocam 1-2 ay var aramızda
Operator derken kepçe operatörü falan mı? O şirkette çalışma süreniz yakınsa ve dediğin gibi makinelere gerçekten hakimsen bence isteyebilirsin. Aslında öncesinde başka şirketlere falan başvursan iyi olabilir, daha iyi veren bir yer bulursan direkt geçersin, eskilerle çalışmaya devam etsin onlar da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brütal -- 1 Nisan 2024; 12:37:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O yaşta bi çıkarsan bi daha zor ama çoğu ilanda 35 yaşını aşmamış yazıyor onada 10 sene tecrübe istiyorlar
Adam 39 yıldır o işi yapıyor, (sizin toplam yaşınızın 1,5 katından fazla yıldır), siz en fazla 5 senedir yapıyorsunuzdur muhtemelen. Sizden fazla alması normal. Kıdemli albayla albay maaşı bir değildir. Muhtemelen o ustanın amiri pozisyonuna gelene kadar da ondan daha az maaş almaya devam edeceksiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X