Şimdi Ara

ÖNEMLİ BİR İDDİA , 2021 AYT POLİNOM SORUSU RUSYA MATEMATİK OLİMPİYATLARI'NDAN DEVŞİRME Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
15.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÖNEMLİ BİR İDDİA , 2021 AYT POLİNOM SORUSU RUSYA MATEMATİK OLİMPİYATLARI'NDAN DEVŞİRME Mİ? ÖNEMLİ BİR İDDİA , 2021 AYT POLİNOM SORUSU RUSYA MATEMATİK OLİMPİYATLARI'NDAN DEVŞİRME Mİ?
    Soruların ithal olduğu şu an Koçum Benim canlı yayınında da konuşuluyor, kulislerden gelen bilgiye göre..
    Yorum sizlerin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Eğitim de ona göre verilmeli o zaman, müfredatta ona göre ayarlanmalı. Öyle 1-2 soru tipiyle halledilemeyen müfredatı böyle yaptırıyorlar, sonra böyle bir sınav gelince kalıyoz mal gibi. LGS bunun için güzel bir altyapı ama ortaokul 5.sınıftan adam gibi müfredat yok ve zeka istiyor.

Böyle zeka isteyen sorular zaten eleyici oluyor, yapacak bir şey yok.

Ha bu arada çok komik dünya ile yarışıyoruz demen :D. Kendi TC'ne yükseköğretim kurumları için yaptığın bir sınav nasıl oluyor da dünya standartlarında oluyor, garip.

• :D

• Olum o nasil soruydu ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya olimpiyat sorularından almalarında bir sorun yok bence mat evrensel değil mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gidek olimpiyat sorusu çözek o zaman mk nasıl soru tipi koyuyolar ya

• this is me trying T kullanıcısına yanıt
    Soruların çalınmasını kolaylaştırmaz mı?

• Manwe.Sulimo kullanıcısına yanıt
    Soru tahmini yapabilmek için tüm olimpiyat sorularını çözecek adam zaten iyi yapsın bence ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

bu nasıl mantık awk ? o zaman getirsinler diferansiyel denklemler falan çözelim. math101 falan girelim sınavda.

• Arkadaşlar sorun bu değil
    YKS tüm Türkiye de yapilan ulusal bir sınav
    Sınavın soruları zor olur ama bu kadar da olmamalı

Yok öyle değil mesela kendi yandaş kurumlarında hocalara böyle soruları çözdürüyor olabilirler onlar da öğrencilere gösteriyor diye düşündüm. Ama komplo teorisinden öte gidemez şu an. Çünkü elimizde sağlam veriler yok.

• Tunç kurt alanında iyi mi sizce konudan bağımsız? 99lu olduğu için ben biraz yetersiz buluyorum hiç izlemedim ama. Pişmesi gerekiyor diye düşünüyorum

• yasamagayretindeyim Y kullanıcısına yanıt
    Hacettepe Matematik'i iyi bir ortalama ile bitirmiş diye biliyorum.

• Leader of Birmingham. kullanıcısına yanıt
    Ya ben soru güzeldi demedim polinom sorusunu ben de yapamadım ama bazen soru alma konusunda olimpiyat sorularından esinlenmek çok büyük bir sıkıntı değil çünkü dünya ile de yarışmaya çalışıyprız sonuçta. Zor olduğunun ben de farkındayım

• o soru 20 saniyelik iş. "Konu anlatımında yer vermiyorlar ama taktiği var ben de yapamadım geçen yıllarda işlemsiz yapar geçerdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: this is me trying

Ya olimpiyat sorularından almalarında bir sorun yok bence mat evrensel değil mi

soruyu sormasını biliyorlar ama o sorunun eğitimini vermiyorlar okullar bunun neresinde ölçme??

• MEB kitaplarında sorunun çözüm yolu yok dediğim gibi üslerle yapılan basit bir işlemle bulunabiliyor. Çoktemel ingilizceniz varsa hint kanallarından çalışım matematiğe.

• Kimse türkiyenin eğitim sistemi iyi demedi

Eğitim de ona göre verilmeli o zaman, müfredatta ona göre ayarlanmalı. Öyle 1-2 soru tipiyle halledilemeyen müfredatı böyle yaptırıyorlar, sonra böyle bir sınav gelince kalıyoz mal gibi. LGS bunun için güzel bir altyapı ama ortaokul 5.sınıftan adam gibi müfredat yok ve zeka istiyor.

Böyle zeka isteyen sorular zaten eleyici oluyor, yapacak bir şey yok.

Ha bu arada çok komik dünya ile yarışıyoruz demen :D. Kendi TC'ne yükseköğretim kurumları için yaptığın bir sınav nasıl oluyor da dünya standartlarında oluyor, garip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader of Birmingham. -- 27 Haziran 2021; 18:5:45 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.