BU SEFER CİDDEN AÇIKLANDI
Marmara Finansal Bilimler Fakültesi Sermaye Piyasası gelmiş bana
Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş. (TUPRS), Kamuyu Aydınlatma Platformuna yaptığı açıklamada ilave temettü kararını duyurdu.
Tüpraş tarafından yapılan açıklamada şirketin 29 Eylül tarihinde hisse başına brüt 7,5254479 TL olmak üzere net 6,7729031 TL nakit temettü ödenmesine karar verildiği belirtildi. Buna göre şirketin temettü verimi son fiyatına göre %5,5 oldu.
Tüpraş Yönetim Kurulu dün gerçekleştirdiği toplantıda kâr dağıtım politikası, uzun vadeli şirket stratejisi, yatırım ve finansman politikaları, karlılık ve nakit durumu dikkate alarak kâr payı dağıtım kararı alındığını bildirildi. Buna göre;
- Ortaklara 14.500.000.000,00 TL tutarında nakden temettü dağıtılması, Vergi Usul Kanunu’na göre hazırlanan kayıtlar ve SPK düzenlemelerine göre hazırlanan finansal tablolarda dağıtıma konu 14.500.000.000,00 TL temettünün ve ayrılacak 1.450.000.000,00 TL genel kanuni yedek akçenin olağanüstü yedeklerden karşılanması
- Vergi mevzuatı uyarınca yapılan hesaplamalara göre, dağıtılacak 14.500.000.000,00 TL temettünün 1 TL nominal değerli pay için brüt 7,52545 TL (%752,54), net 6,77290 TL (%677,29) olarak ödenmesi
- Temettü dağıtımının, kaydileştirme düzenlemeleri çerçevesinde, Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. tarafından belirlenen esaslara göre 29 Eylül 2023 tarihinden itibaren yapılması
durumları toplanacak Olağanüstü Genel Kurul’da pay sahiplerinin onayına sunulmasına karar verildiği açıklandı.
TUPRS payında son durum
TUPRS, dünkü işlemlerde %3,19 yükselişle günü 123 TL’den kapattı. Son 5 haftadır pozitif kapanış gören TUPRS, bu hafta %10,81 değer artışına sahip. Buna göre Ağustos ayında %19 yükselen TUPRS payı, yılbaşından bu yana %61 değer artışıyla devam ediyor.
Ben spor ve sözlüyü geçtim detaylar konusunda yardımcı olabilirim.
yks sonuçları açıklanmış
yks sonuçları açıklanmışşş😰😰😰😰😰ama ben😣😣ben çok çalışmıştım😖😖😖😖tüm gün evde şans tweetlerini likelamıştım😑😑Yığılma yüzünden!!!😡😡😡😡lise üzerinden 20 yıl geçmiş öylesine sınava giren adamları geçemedim ama bu onların suçu🤬🤬🤬🤬🤬Neden giriyorsunuz lan siz sınava🥶🥶🥶bu ülkede sadece benim okuma hakkım var tamam mı 😉😉😉 Allah belanızı versin ÖSYM 😠😠😠olmayan geleceğimi kararttınız😲😲😲😲😲
AYT Matematik 39D - 1Y Ne getirmiş?
AYT MATEMATİK 39 DOĞRU 1 YANLIŞ ?AYT FEN FULL ? FİZİK 14 DOĞRU 0 YANLIŞ ?? KİMYA 13 DOĞRU 0 YANLIŞ ? BİYOLOJİ 13 DOĞRU 0 YANLIŞ ? HACETTEPE TIP ONUDA BÖYLE GÖSTERELİM ?
DOPİNG HAFIZANIN Bİ REKLAMINI GÖRDÜM ? FOTOĞRAF ÜZERİNDE GAYET GÜZEL Bİ YERİ ANLATIYORLARDI ??♂️ Bİ İKİ HAFTA GEÇTİ ?? SONRA BAKTIM HALA AKLIMDA O BİLGİLER ? DEDİM YA ADAMLAR ZATEN YAPIYOR ? DERECELER ZATEN BELLİ ? YA NİYE OLMASIN Bİ DENİYİM ✍️ HANİ ALDIKTAN SONRA ZATEN 100 NETİN ÜZERİNE ÇIKMAYA BAŞLADI ?110 LARA KADAR ZORLADIM 115 LERE KADAR ÇIKTIM ? ZATEN BENİM MATEMATİĞİM DE BELLİ Bİ SEVİYENİN ÜZERİNDEYDİ ? REFLEKSLERLE MATEMATİKTE SINIRLARI ZORLAYAN SORULAR DİYE Bİ BÖLÜM VAR ? ZATEN BÜTÜN SORULAR VİDEO ÇÖZÜMLÜ ? SINIRLARI ZORLAYAN SORULARIN SONUCU BENİM ? AYT MATEMATİK 39 A 1 OLDU ? SORU KÖKLERİ DİYE Bİ AYRIM VAR ?MESELA SORU KÖKLERİNDE YANLIŞTIR DEĞİLDİR YANİ OLUMSUZ SORU KÖKLERİNDE ❌ ÖNCE Bİ ŞIKLARDAN BAŞLANMASI LAZIMMIŞ ? İŞTE ONU DOPİNGDEN ÖĞRENDİM ONU ETKİSİ ÇOK FAZLA OLDU ? HER ŞEY ✍️
sizce bu sene nereye kadar yükselir, 8600 ile girilir mi?
Forumun cengaverleri, tengaverler , uzman tabipleri ve diğer tüm forumdaşlarımı bu konuya çağırıyorum. Sizce söz 8600 ile YTÜ İletişim mi gideyim yoksa tm sıralamam ile Marmara İktisat mı gideyim? Bu arada annem Türkçe öğretmenliği de yaz diyor onu ne yapayım, açıkçası memur olmak isterim fakat saydığım önceki bölümler de cezbedici.
Sonuçlar Sisteme yükleniyor
Açıklandı( Tıpçılar buraya)
|
|
8 Temmuz Gecesi
İlgi Alanları: Felsefe, Astronomi, Ekonomi , Politik Akımlar, Metal ve Klasik Müzik
YKS 2022 sözel 8619., KPSS 2022 899. |
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 497
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 41.478 (Bu ay: 367)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 402 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar