Şimdi Ara

Once Upon a Time (2011) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
8
Favori
14.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok geç keşfettiğimiz ancak çok sevdiğimiz bir dizi oldu. haftalardır her akşam eşimle 1-2-3 bölüm izleye izleye 4. sezonun ortalarına geldik . Fazla spoiler yemeden uzayayım güncel yayını yakalayınca uğrayacağım başlığa tekrardan .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Her türlü izlenir

Malesef forumda ilgi görmeyen güzel dizilerden bir tanesi. İlk sayfada görünce şaşırdım çocuk dizisi olarak görülüyor sanırım. Masallardaki kahramanlar işlense de gayet ciddi bir dizi arkadaşlar.

Yabancı dizi izlemeye yeni başladım prison break izliyorum sarar mi acaba :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde bu kadar çok ara vermeseler. Konuyu unuttum valla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6. Sezon onayını aldı.
  • Son sezonu 3. bölümden sonra izlemedim sanırım en son arthur ve bikac kişi daha kasabaya gelmişti falan. Yorumlar olumsuzdu devam edeyim mi ikinci kez bıraktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

6. Sezon onayını aldı.

Henüz 5. sezona başlayamayan ben için efsane bir haber oldu bitmesin diye izlemiyorduk :) Biraz daha rahat takılalım ...
  • Acaba Sezon finali ne zaman

• 5. Sezona giris yapacağım ama elestırmek istedigim bir nokta var.Sezon finalleri ortalamanın altı bir şekilde yapılıyorlar.Yani heroes always win totosu yüzünden finalleri baside indirgiyorlar.Kolay bir sekilde bitiriyorlar.Bakalım heroes and villians beni sasırtabilecek mi?

• Comic Con 2016'dan video

Ayrıca kadroya yeni katılan oyuncular;
    Oded Fehr -> Jafar
    Deniz Akdeniz -> Alaaddin
    James Marsters -> Cruella ile ilgisi varmış
    Karen David -> Jasmine

• İzleyecek dizi kalmadı ya, başlasa artık
  • Yeni başladım. Farklı bir şeye benziyor.

• emma
    dark one olduktan sonra bıraktım
  • Yenibsezon başlamış

• 06x02

Kötü Kraliçe eskisinden daha kötü gibi geldi bana Emma'yı kim öldürecek çok merak ediyorum cidden. Gördüğü rüya-görü her neyse onda Regina ve Kötü Kraliçe yok. Kimle savaşıyor acaba?
  • Çorba gibi dizi. Rumple dan başkası yalandi

• Sezon bitsin öyle başlıycam. Yoksa bir araya daha dayanamam. İnsan konuyu unutuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Bu dizi niye izlenmiyor arkadaş masalları anlatsa da gayet ciddi bir tonda anlatıyor.

Aynen valla bence gayet kaliteli ve sürükleyici bir dizi.

Üstelik ailecek seyredilebilecek yegane dizi.

7 den 70 e herkese hitap ediyor.

• Jennifer Morrison diziden ayrılıyormuş, sonraki sezon kadroda yok.
  • 6. Sezon Finali

Mutluluktan ağlamak üzereyim.

Nereden başlasam bilemiyorum. Son iki bölümde sürekli ilk bölüme göndermeler vardı ve gerçekten çok güzeldi. Henry'nin yeniden Emma'yı inandırma çabası, David ve Snow'un Emma'yı bulma çabası, Regina'nın Henry'i kaybetme korkusu. Emma'nın unutması biraz uzun sürdü ama Gideon'un dediği gibi tam zamanında hatırladı. Rumple'ın annesini öldüreceğini tahmin etmiştim. Söz konusu Belle olunca her şeyi yapıyor. Son savaştan sonra Henry'nin Emma'nın alnını öpmesi yine ilk bölüme göndermeydi. Son kısmı çok duygusaldı. Artık tüm kötülerle savaştılar ve hayatlarını yaşamaları kaldı. Hepsi mutlu sona kavuştu. 7. sezonda bu kadrodaki herkes olmayacak çünkü Henry büyüdü ve artık onunda kızı var. Ve şimdi kızının ona ihtiyacı var. Kızının da gidip Henry'i bulması yine ilk bölüme göndermeydi çünkü Henry'de aynısını Emma'ya yaptı.

Anlamadığım tek şey var. Henry'nin büyük halini oynayan kişi kızı ile birlikte Büyülü Ormandaydı. Ardından kızı onu gidip Dünyada buldu. Bu nasıl oluyor anlamadım. Henry Büyülü Ormanda nasıl büyük oluyor? Bunu açıklamaları lazım.

Yinede eski kadro bayağı bir özlenecek. Emma'da son bölümde eski kadro ile birlikte yeniden olabilirmiş. 7. sezon dizi finali diyorlardı çünkü. Eğer öyleyse eski kadro ile birlikte dönmeleri çok iyi olur, 1 bölümlük bile olsa.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.