Şimdi Ara

Once Upon a Time (2011) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
352
Cevap
8
Favori
14.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4. Sezonun efektleri daha kaliteli olmus gibi.

12. Bolumden sonra aramı veriyrlarmis gene. İnsanı sogutuyorlar konudan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4. Sezon finali bombaydi yaa

• Sezon arası bitti tekrar başladı dizi takip edenlere duyurulur

• Aynen. Bende bu gün tesadüf gördüm. Konuyu unuttuk gerçi.

• Forumda çok az kişi izliyor diziyi konusu ölü olduğuna göre . Herhalde masallardan filan çocuk dizisi zannediyorlar. Dizi gayet iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

quote:

Orijinalden alıntı: PentaqoN

Forumda çok az kişi izliyor diziyi konusu ölü olduğuna göre . Herhalde masallardan filan çocuk dizisi zannediyorlar. Dizi gayet iyi.

Aynen. Masal kahramanları anlatılıyor diye çoluk çocuk dizisi sanılıyor malesef. Oysa gayet sürükleyici, heyecanlı, yer yer duygusal olan harika bir dizi.

Yeni bölümü izlediniz mi? Harika bir dönüş yaptılar.

Regina insan değil

Cidden üstüne kata kata ilerliyor dizi. Ben maleficent'i çok merak ediyorum.
  • Yeni başladım, herkese tavsiye ederim, çok orjinal ve sürükleyici bir dizi

• Aynen nedense hak ettiği ilgiyi göremedi dizi. Belkide sadece ülkemizde boyledir. Yoksa 4 sezon neden oynatsinlarki.

• dizi çok güzel 3.sezondayım peter pan'a çok fena gıcık oldum arkadaş
  • abi dizi güzel hoşta pamuk prensese mary margaret demelerine ayar oluyorum arkadaş
  • Yeni başladım 1x12 deyim muhteşem dizi. Keşke daha önce başlasaydım.

• çok kez başlayıp tekrar bıraktım sarmadı herkesin sevebileceği tarzda bir dizi değil
  • Ne yazık ki ben de izliyorum diziyi. Aslında çok sevdiğimi söyleyemem ama Robert Carlyle dünyanın en iyi oyuncularından biridir. Sırf bu adam için izliyorum.
    1. sezon izlettirdi kendini. 2-3 kötüydü. 4. sezonda bence ikinci yarısında heyecanlı olmaya başladı.
  • Bu arada yazmayı unuttum. 5. sezon onaylanmış.
  • 4. sezon ortasına yetişeyim diye didindim yetiştim ama enerjim bittiği için 1-1.5 aya yakın bir ara vermiştim.

Şuan 4x10'dayım 3 günde. Açıkcası olayı nereye bağlayacaklar çok merak ediyorum.

Ve birde o küçük velede küçükkende kıldım,, şimdi hiç yakışmıyor diziye yollayın ölsün veya büyüsün bişi olsun 5. sezon.
  • Sezon finali epikti.Baya beğendim bölümü.Şimdi kim Eylülü bekleyecek tekrar

• Eh 4. sezon bittiyse baslayayim bende.

• Ve sonunda 4. sezon finalini izleyebildim.

Klasik OUAT finallerinden, 4 senedir şaşmayan o muazzam finaller.

Öncelikle bu sezon, 3. sezondan kat ve kat daha iyiydi diye düşünüyorum. Özellikle hikayesi daha iyiydi, baştan beri peter pan olayı uzak gelmişti zaten.

Bence hepimizin aslında istediği birşey oldu kurtarıcı dark one olur ne olur? Valla acayip merak ediyorum yani 5x1'i sabahsa sabah kalkar izlerim heralde.
    Finalde Pamuk'a kötü karakter olmak yakışmamıştı. Regina reyizede iyi karakter yakışmamıştı çünkü snow white kıyafetleri felan fail. Regine hem iyi hemde kötü karakterleri acaiyp şekilde kaldırabilen bir insan, fanıyım dizideki en sevdiğim karakterdir.
    Ben kötülerin kazanacağı hikayeyi yanlış anlamışım heralde, şöyle olsa daha iyi olurdu: Kötüler kötülük yapacak ama sonuçta kazanan taraf olacak şeklinde.
    Gold dizinin reyizlerinden iyiki ölmemiş,bence şimdi şunu göstericekler Emma neler yapacak ki biz gold'u affediceğiz?

Sezona Puanım: 9.2, 9.5 vericektimde, önceki sezonlar arasında kıyaslamam yapmam gerekti 9.5'a yakın yerlerden verdim o yüzden.
  • -----Spoiler içerir-----
    Diziye yeni başladım 10 bölüm izledim. Kötü kraliçenin gerçek dünyada Graham ı öldürmesi nasıl mümkün oldu spoiler verebilirsiniz merak ediyorum
  • Englishman In New York kullanıcısına yanıt

Regina,Hunter'ı yani Graham'ı Snow'u öldürmesi için göndermişti.Ama Graham yapamadı.Bir geyiğin kalbini getirdi.Regina anlayınca o zaman senin kalbinin alırım demişti.Bir kalbi sihirle alınca o kalp sihirli bir kalp oluyor.Storybrooke'da her ne kadar olmasa da objeler içindeki sihilerle kalabiliyor.İlerki bölümlerde göreceksin.Regina gidip mahzeninden Graham'ın kalbini çıkardı ve eliye ezdi.Bir kalp ezilince kalbin ait kişi de ölüyor.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.