Şimdi Ara

Önce Deli İbo,Şimdi Rüştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen maçta Deli İbo hayatının maçını çıkarmıştı.
    Bu maçtada son 10 dakikadaki kurtarışlarıyla alkışları hak etti Rüştü.
    Ağaç yaşken eğlir sözünün doğruluğu hakkında şüphelerim var artık.

• son 5 yıldır millet tersine giderken ibo her geçen gün futboluna geliştiriyor ortaları düzeltiyor bu maçta defansif yönünü baya iyi gördüm 36 yaşında olması lazım 40a kadar rahat oynar rüştüde bir kaç sene daha oynar bence
  • E.Ş: Takımın en akıllı delisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macar Bomb

Geçen maçta Deli İbo hayatının maçını çıkarmıştı.

CSKA maçınıda Yusuf kazandırmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: West Blood

quote:

Geçen maçta Deli İbo hayatının maçını çıkarmıştı.

CSKA maçınıda Yusuf kazandırmasın

• Şimdi övüyorsunuz ama 2 maç kötü oynasın bütün suçları onların üzerine atarsınız sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhnzn

Şimdi övüyorsunuz ama 2 maç kötü oynasın bütün suçları onların üzerine atarsınız sonra

Senin gibi insanlar kendilerini nasıl belli edebiliyor şaşıyorum.
    Haydi yavrucum,gitte kumda oyna. Senle "atarsınız,atmayız" diye ağız dalaşı yapacak halimiz yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İbo Sabri falan hep tipine yada davranışlarına göre yargılanan futbolcular yoksa ikisininde futboluna kimsenin laf söyletmeye hakkı yok. Ümit Özat'ada aynı davranışlarda bulunuyorlardı dalga geçiyorlardı. Carlos Ümit kadar bindirme yapamıyor. Ah diyelim yaptğı ortalar yerini buluyor mu ? Avrupanın hangi beki yaptığı bütün ortalar yerini buluyor ki 10 tane bindirme yapsın açsın ortasını 2 si yerini bulsun yeter. İbo da Sabri de bana göre bek olarak süper futbolcular
  • sıra sende yusuf
  • ibonun içtiğinden içmiş rüştü
  • Şunu unutmayın Rüştü, Türk futbolcuların gerçekleştirmesi çok güç bir olayı başardı. Barcelona'da oynadı. Her ne kadar orada tutunamasada, Barcelona'nın kötü dönemine denk gelsede, barcelona'da oynamak herkesin harcı değildir. Görende Rüştü'yü kötü bir kaleci sanacak, şu yorumlardan.
  • Rüştü bu ülkeye gelmiş en iyi kaleciyken bu tarz yorumlar hoş değil.
  • Rüştü önceden 10 maç kurtarır 1 maç yakardı, şimdi 1 maç kurtarıyor
    Ama dün resmen nostalji yaptı
  • Valla bence Rüştü'nün hayatının maçı 2002 dünya kupasında 2-1'lik Brezilya mağlubiyetimiz.
    Canım Rüştü, her yerinden öpüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Valla bence Rüştü'nün hayatının maçı 2002 dünya kupasında 2-1'lik Brezilya mağlubiyetimiz.

+
    2-0 yenildiğimiz İngiltere maçı.
  • Küçük ama önemli not: İbrahim Üzülmez Türk futbolunun en büyük fenomenlerinden biri. Belki de bu ülkenin, belki de daha ötesi dünyanın en özgün futbol karakterlerinden. Onun özel yapan bir çok halden en önemlisinin altını çizmek lazım.
    Normal bir savunmacı rakibini durdurmayı düşünür. İbrahim Üzülmez de bunu düşünüyor kuşkusuz, ama bambaşka bir metotla. Onun temel amacı rakip hücumcunun kendisine faul yapmasını sağlamak. Olmadı bu izlenimi vermek. Bunu müthiş bir yüzdeyle yaparak eşi benzeri olmayan bir oyuncuya dönüşüyor. Bunu Antep’te de yapabiliyor, Old Trafford’da da...
    Türkiye’nin bir futbol ekolü yok belki ama, bir bireysel savunma ekolünü geliştirip mükemmelleştirmiş bir oyuncumuz var. İbrahim, dünyada tek!

Mehmet Demirkol'un bugün kü yazısından alıntı

• Affedersiniz,geçmişte yaptığı işlere saygımız var,ama bu sene pekte maçın adamı sayılmazdı değil mi ikiside?
  • quote:

Affedersiniz,geçmişte yaptığı işlere saygımız var,ama bu sene pekte maçın adamı sayılmazdı değil mi ikiside?

Bu nasıl bir cümledir yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

quote:

Valla bence Rüştü'nün hayatının maçı 2002 dünya kupasında 2-1'lik Brezilya mağlubiyetimiz.

+

hayatının maçlarına bak ikiside mağlubiyet

• quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

quote:

+

hayatının maçlarına bak ikiside mağlubiyet

Emin ol o maçlarda başkası olsa, 8-0'lık skorlara şükrederdik.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.