çok üzüldüm ve canım sıkıldı,köfteci yusuf helaliyle iş yapıp buyudu vede herkes memnundu basından cok vadıreler gecsede yılmamıstı sımdı oyle haber cıkarmıslarkı,bılmıyomda yazık ya oyle sey olmaz,son dakıkaya dustu,ayıp ya ugrasmayın onunla ne olcak o zaman gıdın kısı bası 1000 tl den 4 kısı 4000 tl hesap odeyın zengınlensın et lokantaları ayıp ya |
köfteci yusuf son dakkaya düştü çok üzüldüm

-
-
Cokmeye calisiyorlar buyuk ihtimalle.
-
Sucukları rezaletti, demek sebeplerinden birisi de bu. Kendi düşen ağlamaz ne diyelim. Bu saatten sonra bunlara giden adamın kendine saygısı yoktur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Burgerkingde ingilterede zamanında at eti çıkmıştı.
Fastfood zinciri zaten tehlikeli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Başlığı okuyup yorum kusan TR internet kullanıcıları
Bakalım süreç nasıl devam edecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ucuza domuz eti yediren firma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Domuz etine gurban olun hlogg pardon o başkaydı
-
Varya Müslümanların yerinde olsam hiç umursamam adamlar boşuna ucuza menü vermiyormuş bende diyordum nasıl bukadar ucuza lezzeti tutturabiliyorlar die sebebi belliymiş.Ne yani şimdi gidip kazığıma yiyecekler yani ne olmuş domuz eti yediyseniz çokmu ônemli Dinciler kendi ayaklarına sıkmasın Köfteci yusufa sahip çıksın yoksa gider bir hamburgere 500₺ verirler kendileri bilir.Ben Köfteci Yusufun sonuna kadar arkasındayım adamlar vizyon sahibi domuz eti çok lezzetli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 9 Ekim 2024; 20:8:31 >
Domuzcu Yusuf. 2 yıl önce sipariş ettiğimde ishal etmişti beni. ondan beri daha da sipariş etmedim. bugün de neden beni ishal ettiği onaylandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 9 Ekim 2024; 20:13:2 > -
hayatımda 1 kez yemiştim 3 4 yıl once. yemin ederim araba lastiğinden bir parca koparsam bu kadar zor ciğnemem. farklı yerlerde giden herkeste genelde aynı yorumu yapıyor. ama şuan gidin şubelerine adları cıkmasına rağmen full dur hepsi. bizim milletimize müstehak.
-
-
bu adamlar uzun süredir yiyeceklerine zam yapmadı enfslasyona inat gittiler. yiyecekleride lezizdi öyle düşük kalite değil. neyin ne olduğunu bilemeyeceğim fakat burnuma pis kokular geliyor. dışarda yemek yemenin en kaliteli yoluydu köfteci yusuf. kola satıyor diye bi ara çok protesto edildi fakat neredeyse heryede kola satılıyor bu adamlara özgü değil ayrıca israille ticarete devam edildiği konusuda gündemde doğrumu bilemeyeceğim.
ülkeden son dönemde dönen saçmalıklar artık iyice bezdirdi beni...
-
Türkiye'ye sürekli olarak berbat et girişi yapılıyor. berbat et = ölmeye yüz tutmuş hayvanlar ya da tek tırnaklılar.
peki bu etler nereye gidiyo?
kasaplarda ve eti marketin içinde kesen büyük marketlerin et reyonlarındasatılma ihtimali daha düşük gibi geliyo bana. büyük ihtimal bu kalitesiz etler restoranlarda / kebapçılarda kullanılıyo.
Köfteci Yusuf neden böyle bir saçmalığa böyle bir riske girsin ki? Zaten, servetine servet katmış, dünyalığını yapmış, kurumsal bir işletme. Her türlü kar ediyor. Cirosu yüksek bir işletme. Bu işte başla bir iş var. Ya tedarikçilerden birisi üzerinden sabotaj yapıldı, ya içeride personel satın alınıp sabotaj yapıldı. Muhtemelen, uzun zamandır Köfteci Yusuf'a çökmek isteyenler var ve bileğini bükemeyince bu kalleşçe oyuna başvurdular.
Yani, deli gibi para kazanan, kurumsallaşmış bir restoran zinciri neden ürünlerinde hile yapmaya ihtiyaç duysun ki? Neden? Nusret ve Günaydın gibi zincir restoranların hile yapması gibi absürt bir durum.
Kesinlikle bu işte başka bir iş var.
Dalganızı geçin bakalım. Bir gün işletme kurup dikkat çekecek kadar büyüdüğünde mafyanın ne kadar kötüleşebileceğini ne kadar çirkefleşeceğini ve bu kenelerden kurtulmak için kimi nereye şikayet edeceğinizi bilemediğinizde anlarsınız.
Köfteci Yusuf'da domuz eti çıkmışmışta, bilmem neymişte. Adam zaten krallar gibi iş yapıyor, darphane gibi para basıyor. Ne diye domuz eti gibi bir saçmalığa bulaşsın. 7 sülalesine yetecek serveti yapmış zaten.
Türkiye'de domuz etinin dana etinden pahalı olma veya kafa kafaya olma ihtimali var. Yani, hiç getirisi olacak bir hile değil domuz eti karıştırmak. Hatta, işletmeyi zarara bile sokabilir. Ayrıca, Köfteci Yusuf kendi besi çiftliğini kurmuş profesyoneller tarafından yönetilen bir işletme. Ne diye bu saçmalıklara girsin ki? Zaten, markalaşmasını fazlasıyla tamamlamış. Yayılacağı kadar yayılmış.
Valla onu bunu bilmem, aynı iftiraları zincir dönerci Ekrem Çoşkun'a da ata ata adamın şubelerini bir bir zarar ettirip kapattırdınız. Şimdi 1 tabak döneri 300 liraya yiyoruz. Sırada Yaprak Döner'mi var? İftira sırası kimde?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bana da oyle geliyo. rok bugun mekanin adini acik acik ifsalayinca biseyler dönüyo diye dusundum. yakinda kokusu cikar
Hangi manyak domuz eti koyar ya? At eşek eti hadi neyse de, domuz eti dediğin zaten yağlı bir et ve yediğinde direk anlarsın dana eti olmadığını. Niye böyle bir risk alsın adam? Büyük ihtimal çökemeyenler operasyon yapıyor.
-
o olayda biseyler var bence pek normal gozukmuyo. ister dogru olsun ister yalan boyle bi haber 1 gunde butun turkiyeye duyurulunca insanlar o mekanin onunden bile gecmez. adam mecburen firmayi ölü fiyata satacak. yeni sahibi de ertesi gun mekanin adini degistirip yoluna bakar.
bu ülkede herşey çıkar için yapılıyor özellikle medyada.
Bana da saçma geliyor açıkçası bu durum. Hani ufak bir işletme olsa daha fazla kazanmak için yapmış diyebiliriz ama Köfteci Yusuf zaten kocaman bir firma. 200+ şubesi olan ülkenin yerel olarak belki de en büyük gıda firması. Bilemiyorum yani. Ama insanoğlu doyumsuz, açgözlü. Kullanmış da olabilirler. İlerleyen günlerde farklı bir durum varsa ortaya çıkar ama şu an itibariyle işleri bıçak gibi kesilir diye düşünüyorum. Firma sahibinin yerinde olmak istemezdim.
-
Ben domuz eti iddialarına katılmıyorum, domuz eti kolay bulunabilir birşey değil ayrıca dana ve kuzuya göre daha pahalı zaten. Adam böyle bir riski alıp ismini de niye kirletsin ayrıca. Mafyaların çökmeye çalıştığını biliyoruz daha öncelerden, muhtemelen yine bir katakulli oldu orda. Ha çok çok kaliteli nezih bir işletme mi asla. Üç beş kez gitmişimdir son gidişim iki ay kadar önce. Fiyat politikası güzel, sınırsız çay vs güzel ama lezzet ve hizmet anlamında çok da beğenmiyordum zaten. En son gittiğimiz hangi şubeydi hatırlamıyorum İzmire giderken otobanda uzun yol esnasında görünce durduk. Abartısız üç dört kez ekmek istedim. Yemekle birlikte gelen ilk ekmekler kupkuruydu taş gibi yiyemedik. Sonra başka ekmek istedik biraz daha yumuşak geldi ama bir veya iki küçük dilim geldi ki çorba filan da almıştık ekmekle yenilecek yiyeceklerdi hepsi. Birkaç kez daha ekmek istemek zorunda kaldık birer ikişer dilim ekmek getiriyorlar sadece ve o da siz isterseniz getiriyorlar. Yani dört kişi ne köfteden ne çorbadan lezzet alıp doyamadık, ekmek istemekten utanıp kalkıp gittik artık. Kırmızı renkli salçalı soslarınin tadı fena değil ama tabağa azcık sürüp getiriyorlar resmen. Müşteriden her şeyi esirgemek, ucundan gösterip vermek sonra sınırsız çay diye boburlenmek de ne bileyim. Esnaf lokantasına gitsen ekmeği leğenle getirirler hem de taptaze olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 10 Ekim 2024; 10:53:11 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- engelli raporu itiraz yorumlari
- kadınlarda üst bacak kalınlığı kaç cm olmalı
- kütük değiştirme
- avm otoparkında araç bırakmak
- windows 10 pro ürün anahtarı
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
- 5g nedir zararları
- en ilginç rekorlar
- dc açıldı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X