Şimdi Ara

Ön tekere atılan tekme ve zararı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşım araba çalışmıyorken direksiyon kitli vaziyette dururken şakasına ön tekere sert tekme attı üstüne falan çıktı tekeri zorladı acaba herhangi bir zararı olurmu ? İçeriden direksiyonda hissettim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• şimdi ben diyeceğim ki;

• gitti o araba, geçmiş olsun. direkt pert...

sen diyeceksin ki;

• arkadaş şurda bi soru sorduk, niye dalga geçiyorsunuz?

ben diyeceğim ki;

• arkadaşım böyle soru mu olur? böyle soruya anca böyle cevap...

sen diyeceksin ki;

• herkes her şeyi bilmek zorunda mı? bilmiyoruz ki soruyoruz. ukalalık yapacağına adam gibi yazsaydın falan filan...

ben diyeceğim ki;

• arkadaşım, sen bu yaşa kadar ağaç kovuğunda mı büyüdün? o aracın bahsettiğin mekanizmaları ve daha niceleri, ne darbelere, ne kuvvetlere karşı test ediliyor ve günlük hayatta nelere maruz kalıyor, tekme atmayla, üstünde zıplamayla bozulacak pamuk ipliği mi bu? biraz mantıklı düşünsen bunu sormana gerek bile olmazdı.

sen diyeceksin ki;

........

aman, neyse, klasik forum muhabbetleri işte. böyle uzar gider. yıllardır değişmedi, bugün mü değişecek?..

• şimdi ben diyeceğim ki;

• gitti o araba, geçmiş olsun. direkt pert...

sen diyeceksin ki;

• arkadaş şurda bi soru sorduk, niye dalga geçiyorsunuz?

ben diyeceğim ki;

• arkadaşım böyle soru mu olur? böyle soruya anca böyle cevap...

sen diyeceksin ki;

• herkes her şeyi bilmek zorunda mı? bilmiyoruz ki soruyoruz. ukalalık yapacağına adam gibi yazsaydın falan filan...

ben diyeceğim ki;

• arkadaşım, sen bu yaşa kadar ağaç kovuğunda mı büyüdün? o aracın bahsettiğin mekanizmaları ve daha niceleri, ne darbelere, ne kuvvetlere karşı test ediliyor ve günlük hayatta nelere maruz kalıyor, tekme atmayla, üstünde zıplamayla bozulacak pamuk ipliği mi bu? biraz mantıklı düşünsen bunu sormana gerek bile olmazdı.

sen diyeceksin ki;

........

aman, neyse, klasik forum muhabbetleri işte. böyle uzar gider. yıllardır değişmedi, bugün mü değişecek?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aya -- 2 Nisan 2022; 0:36:9 >

• aya kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler efenim aptalca sorumu cevapladığımız için

• cevap şekli önemli değil, cevabı bulduysan ne mutlu, sorun yok demektir...

• niye yapıyor o kadar ileri gitmesi normal değil.

• Birşey olmaz, en kötü çukura düşmüş gibi bir etkisi olur. Arkadaşınız kaç kilo ki, o kadar etkisi olsun. O teker 1 ton taşıyor zaten.

Bir de arkadaşlarınızı düzgün seçin. Ben olsam bir daha konuşmam o kişiyle

• O teker, yolda ne çukurlara, ne sert kasislere, ne darbelere, nelere maruz kalıyor, kamera takıp izlesen, gün sonunda lastiğin patlamadığı ve seni yolda bırakmadığı için öpüp okşarsın. Bir adamın tekmesiyle bozulacak kadar dandik bir aksam değil. Rot ayarı kolay kolay bozulmaz, hele birinin tekmesiyle bozulacak kadar hassas olsa, araçlarımız sırf yol şartlarından dolayı dağılır giderdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar teşekkür ederim fikirlerimizi aldım

• Ben direksiyon kutusu zarar görürmü onu merak etmiştim

• ASFWYG0GF7 A kullanıcısına yanıt

yok yok hiçbir şey olmaz, nazik makineler değil, aşağıdan test ediliş videosunu izleyebilir ve kendinde bu karara ulaşabilirsin :)

https://www.youtube.com/watch?v=THQUs18B3R0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA876DFFE -- 4 Nisan 2022; 12:49:5 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.