|
|

1 Mobil
|
|
Krank mili sensörü tamamen kullanılamaz hale gelmişse motor çalışmaz, ateşleme yapılmaz. Eskimeye bağlı aksaklıklarda, özellikle motor sıcakken veya kullanım sırasında stop ettirirseniz 7-8 marşta çalışma gibi aksaklıklar görülür. Motor soğukken marş almama problemi genellikle görülmez. Saygılar... |
|
|
evet krank mili sensörü arızasının başa açtığı işler yoldasın zırt dedi araç stop etti lan ne oldu bu şimdi çalışıyordu der yandıma düşersin heleki boklu bir yerde çakıldı ise ayvayı yedin a ne olacak şimdi tĺf sarılırsın ara ustayı geldi usta ooo atölyeye gelmesi lazım eee gel çekici attı borcumuz 100 tl evet açıldı kesenin ağzı birde arıza lambası yanmaz ise ışte o zaman sen yandin o bu derken yandı keten helva gitti 2 2.5 milyar ee kesenin ağzı açıldı bi kere onu değiş bunu değiş yine aynı sıkılır canın ver ulan der alırsın aracı si..... senin yapacağın arabanın ortasını dersin de ne olacak tabiki başka usta ordada aynı bunu yapalım usta biz onu değiştik bunu değiştik olmadı tabiki paralar 100 orya 300 burya 500 orya canına tak eder ustasınında arabasınında dediyin anda ummadığın bir usta ya bunun krank mil sensürüne bir elatın der 150 tl ye halledeceyin bir işe 3 4 bin tl ni bok yoluna zay ettirirler yine neyse der sineye çekersin çünkü araban olmuş çalışıyor artık..........sorunları araç titreme yapar devir düşer çıkar ışıklarda durdunmu stop etti edecek olur vede ummadık yerde zırt der kalır artık aracın keyfine kalmış çalışırsa ne ela çalışmasa motorun soyumasını bekle soğukken muhakkak tek kontakta alır belirtileri bunlar aklınızda olsun başınıza geçerse aracı kurcalatmayın direk krank sensörüne yönelin SAYGILAR
|
Krank Sensörü Arızasının Arabanıza Etkileri
Krank mili sensörü (KMS), motorun krank milinin dönüş hızını ve konumunu izleyen hayati bir bileşendir. Arızalandığında, arabanızın performansı üzerinde önemli etkilere neden olabilir.
Krank Sensörü Bozulursa Ne Olur?
Krank Sensörü Arızasının Nedenleri
Krank Sensörü Arıza Belirtileri
Krank Sensörü Temizlenir Mi?
Bazı durumlarda, krank sensöründeki kir veya birikintileri temizlemek sorunu çözebilir. Ancak, sensör hasar görmüşse veya elektriksel bir sorun varsa, temizleme işlemi etkili olmayacaktır.
Krank Sensörü Tekleme Yapar Mı?
Evet, krank sensörü arızası motorda teklemelere neden olabilir. Bu, sensörün motorun krank mili konumunu doğru bir şekilde algılayamaması sonucu oluşur.
Krank Sensörü Bozulursa Ne Yapmalısın?
Krank sensörü arızası şüphesiyle karşılaşırsanız, aracınızı en kısa sürede yetkili bir servise götürmeniz önerilir. Uzman bir teknisyen, sorunu doğru bir şekilde teşhis edip gerekli onarımları yapabilir. Krank sensörü arızalarını görmezden gelmek, daha ciddi motor sorunlarına ve yüksek onarım maliyetlerine neden olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damonbounce -- 15 Kasım 2016; 21:26:17 > |
|
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
vitesi çat diye 4"e taktım debriyajı kontrollüce bırakmaya başladım. direksiyonu çok hafif sola kırdım bu araba düşen motor devrini kompanze edebilmek için gaza çok kontrollü ufak dokunuşlarda bulundum.vitesi çat diye 4"e taktım araba birden ok gibi uzadı bi sağ şeride geçtim bir anda 210 gibi bi süratle önüne geçtim 5 e attım. vitesi çat diye 4"e taktım hızım 100"e ya düştü ya düşmedi derken sağ ön tekerlek bir çukura düştü aman yarabbim araba en küçük civatasına kadar sallandı
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faihsvnd -- 26 Temmuz 2016; 18:00:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|