Şimdi Ara

ön park sensörü ne zaman çalışır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Park sensörü illaki geri manevrada mı calisir?
    Mesela park asistani olan araclardaki ön park sensörú ileri manevralarda çalismiyor? Bunun bir ayari varmi yoksa her aracta aynimi?
    Arac Cmax tit X ....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bazı araçlarda konsolda ön park sensörü için açma kapama tuşu var. Fabrikasyon olan yenilerde de belki belirli bir hızdan sonra otomatik olarak devreden çıkıyor olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iade -- 26 Ekim 2014; 11:12:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iade

Bazı araçlarda konsolda ön park sensörü için açma kapama tuşu var. Fabrikasyon olan yenilerde de belki belirli bir hızdan sonra otomatik olarak devreden çıkıyor olabilir

Açma kapama tuşu var da zaten problem de o . Ben her seferibde açmak zorundamiyim bu zımbırtıyı?

• quote:

Bazı araçlarda konsolda ön park sensörü için açma kapama tuşu var. Fabrikasyon olan yenilerde de belki belirli bir hızdan sonra otomatik olarak devreden çıkıyor olabilir

Açma kapama tuşu var da zaten problem de o . Ben her seferibde açmak zorundamiyim bu zımbırtıyı?

• quote:

Orijinalden alıntı: r7153

quote:

Trafikte rahatsız olanlar için sanırım o. Siz şehir içi trafikte öndeki araca fazla yaklaştığınızda ötmesinden rahatsız olmuyorsanız hiç kapatmayın. Açık bırakıp kontağı kapattığınızda tekrar çalıştırınca açık konumda başlamıyor mu sensör? Yoksa her kontakta yeniden mi açmak gerekiyor?

• Sanirim passatlarda geri vitese takilinca onler de devreye giriyordu. Belli bir hizi gecince de devreden cikiyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: individual

Sanirim passatlarda geri vitese takilinca onler de devreye giriyordu. Belli bir hizi gecince de devreden cikiyordu.

Alfa 159 da geriye taktigim zaman ön de arka da aktif oluyordu. 20km hizi gectikten sonra ikisi de pasif hale geciyordu. Pasif hale gectikten sonraki duraklamalarda r ya da p ye almadiginiz surece park sensoru tekrar aktif olmuyordu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kullananlara merak ettiğimden soruyorum. Geri park sensörüne göre ne kadar faydasını görüyorsunuz?
  • Simdi siradan bir park sensotu alip one takarsaniz, park ederken on tamponu vurmanizi engeller.

Ama ust segment bazi araclarda, onunuzdeki araba durunca durmaya, onunden yaya gecerken gaza bassanizda gitmeyecek, ondeki araba yavasladiginda yavaslayacak sistemler mevcut. Bahsettiginiz sensor bunlari yapmiyorsa sadece parketme kolayligi saglar

• Sadece geri vitese takınca devreye girer. Diğer türlü tuşa basıp açmalısınız
  • r7153 kullanıcısına yanıt
    Benim otomobilimde on park sensoru 10km`nin altindaki hizlarda ister ileri isterse geri gidiyor olun devrede oluyor. Kapatmak icin yol bilgisayarindan ayarinina girmek gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

quote:

Orijinalden alıntı: r7153

İşte hep bu kafalar yüzünden far sensörü, yağmur sensörü gibi gereksiz zımbırtılara 500-1000tl fiyat koyup donanım diye satar oldular...

Çok zor geliyorsa araba sürmek de zor geliyordur şimdi. Kim değiştirecek vitesi, kim indirecek el frenini, kim sürecek arabayı şimdi... Böyle kolaya kaçtıkça vücut nerede enerji harcayacak? Harcamadığı için zaten toplum git gide obez oluyor. Biraz hareket ediverin yahu. ESP, airbag olmasın böyle incik boncuk saçma donanımlar olsun değil mi?

Sıkışık biyerde manevra yaparken öne arkaya gidip gelirken öndekine sürtmemek için yada kaldırıma sürtüp tamponu kırmamak icin koymuşlar o sensörü. Ama ben bu manevrayi yaparken ön sensörler illaki açılması gerekiyor. Benim sordugum da bunun bir çözümü varmı idi.??

Ama siz olayı taaa obeziteye baģladın. Helal olsun.

• Bizim araçta hem sol tarafta kapatma düğmesi var hem de ayarlardan kapatma var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.