Ön cam değişeyim mi yoksa tamir mi ettireyim (Kaskodan)
-
-
Camın tamiri yok diye biliyorum değiştir daha mantıklı.
_____________________________ Haberleşme Forumu Kuralları:
https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922
------------------------------------------------------------------------
Referans Paylaşım Konuları:
https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311 -
Yeni icat çıkmış hocam, yokmuş gibi tamir ediliyormuş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bende de aynı kırık vardı. 2 sene o şekilde sürüp sattım aracı sonra.
Çatlak açılmadığı sürece sorun yok. Boşu boşuna israf. Görüşünüzü etkiliyorsa değiştirin.
_____________________________ -
Yok, alt köşede. Yürümesinden korktum açıkçası
Ne icat çıkarsa çıksın kırık!
Bir süre olmuş gibi gözükse de olmuyor.
Değişim 30 dk lık iş, gözünüzde büyütmeyin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2025 MİNİ COUNTRYMAN E - SLATE BLUE.
2017 BMW 118i ZF8 JOYPLUS LCI2 BEYAZ.
-
Neden değişim istemiyorsunuz? İki kere kaskodan değişim yaptırdım. İkisi de orijinal cam. Bir şey mi kaçırdım acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Orijinal fabrika camı gibi olmaz diye kuruntu etmiştim. Sanırım boşa endişe ediyorum. :)
sene 2011 bir abi bayiden sıfır golf 6 çıkardı;
araba bir aylık olmadı harfiyat kamyonu taş attı,4-5 cm boyunca kırdı camı,kaskodan değiştirdiler hemen
camı tam oturtamamışlar,sıfır araba başladı önden rüzgar almaya,cam da orjinal he,araç sahibi kaskoyla kavga etti yine sıfır başka cam taktırdı,
yine aynı sorun,araç rüzgar sesi alıyor sanki ıslık gibi(belki psikolojikti)
1 sene binmeden sattı bu sorun nedeniyle sıfır aracı
Tamir ettiren bir arkadaş bir süre sonra çatlağın büyüdüğünü söyledi bana, bende de çatlak var kaskodan değişime gittim bugün
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
araç neydi? yeri üretim cam mı taktılar? benim araç ydışı üretimi, camı da yurt dıışı. orijinal istesem yetkili servis dışında başka yerde ydışı cam bulunmuyor. kaskoların anlaşmalı servisleri yeri üretim camı takıyorlar. audi için yerli cam fiyatını sordum, 7000 lira dediler.
_____________________________ Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi. Öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an... Bozmadım. -
Değişim ücretsiz ve sancılı bir süreç değil, ama bu tamamen görüş alanının dışında kalmış. Büyümeyecek şekilde tamir yapılıyorsa onarımı tercih ederdim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Lenovo Y50 i7 | Canon EOS 550D | iPhone 15 | iPad Air 3 | Sony WH-1000XM5 -
Bence orjinal taktırın. Gece sürüşünde yan sanayı cama ışık vurunca gözünüzü çok alıyor. Orjinal taktırmayacaksanız tamir ettirin derim.
maalesef benim camın tamiri mümkün değilmiş. ya oem cam ya da yerli üretim camla değiştireceğim. yerli cam 7bin, ithal oem cam 16 bin (+yapıştırıcısı, işçiliği ıvırı zıvırı ile 20 bini geçiyor).
_____________________________ Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi. Öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an... Bozmadım. -
Hocam Olimpia, Doraglass gibi yan sanayi markaların kaliteli olduğu söyleniyor. Onlarda da var mıdır bu göz alma şikayeti?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
8-10 sene önce İbizaya Olimpia cam taktırmistim.
Hatta konusu vardı forumda.
Ben memnun kaldım bir sorun olmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
benim ön camda yağmur sensörü var. yeni takılan camda yağmur sensörü sorunsuz çalışır mı?
kısa süre önce tamir ettirdim, toplu iğne başı kadar iz kalıyor, pürüzsüz oluyor.
Ancak 2 ay kadar sonra tekrar ele gelmeye başladı. ancak çatlak büyümedi.
Cam değişiminde ise yan çıta ve contaları da mutlaka değiştirin takan kişi sağlı sollu milimetrik takmalı. mümkünse yetkili servis tercih edin.
Benzer içerikler
- cif ile araba sürtme izi giderme
- sis farı muayeneden geçer mi
- izmir cam filmi
- 1. vitesten 2. vitese geçerken sarsıntı
- citroen 1.6 hdi motor ömrü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı