Şimdi Ara

Ölücülük çok zevkli bişeymiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
5
Favori
11.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk olarak 1 ay önce 39 TL'yi aldığım Windows 10 akşama 60 tlye çıkınca aldım bu zevki sonra sıcak fırsatlar bölümünde takıldıkça bağımlı oldum. Tabi ihtiyacım olmayan şeyi almıyorum ama beynim indirimleri gördükçe dopamin salgılıyor mutlu oluyorum.

Hele bide bedava promosyonlar yokmu bedava olunca kan kokusu almış köpek balığı gibi oluyorum

Zaten büyük şehirde tadı çıkıyor bu işin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UtopikMuhayyile -- 30 Ekim 2017; 16:41:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk zamanlar ben de almıyodum zamanla atı olmayan adama at bakım seti aldırır
  • Afiyet olsun abi sonradan at gözlüğü, bebek bezi alanlara falan dönüşme de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AFK_is_now_AFK kullanıcısına yanıt
    Valla ben bebek bezi emzik pudra gibi birçok malzeme aldım, ve ufukta evliligi bırak nişan söz bile yok : D

• quote:

Orijinalden alıntı: Arpadan Ölen At

Valla ben bebek bezi emzik pudra gibi birçok malzeme aldım, ve ufukta evliligi bırak nişan söz bile yok : D

• Bilinçli ölücü ve bilinçsiz ölücü kavramı oluşturmalı ve geliştirmeliyiz kanımca. :D

Bu ölücülük üzerine bir WhatsApp ya da Line grubu kuracak olsak katılım olur mu ki? En sıcak fırsatları falan paylaşırız, anında haberdar olup kaçırmayız. Niyeti ciddi olanlar varsa cep numarası yazsın bana özel mesaj ile belli bir katılım olucaksa oluşturalım. :D

Başlık: "Ölücüler Takımı" için olsun lütfen. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobidik

Bilinçli ölücü ve bilinçsiz ölücü kavramı oluşturmalı ve geliştirmeliyiz kanımca. :D

Bu ölücülük üzerine bir WhatsApp ya da Line grubu kuracak olsak katılım olur mu ki? En sıcak fırsatları falan paylaşırız, anında haberdar olup kaçırmayız. Niyeti ciddi olanlar varsa cep numarası yazsın bana özel mesaj ile belli bir katılım olucaksa oluşturalım. :D

😂

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çalışmak çok güzel
    geçen yıl açıldı
    Bu tarz videolar çok güzel
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1,5 yil one aldigim arabaninin 1,5 misli pirim yapmasi ve ikinci elinin ayni fiyattan vermem,:)

• quote:

Orijinalden alıntı: malitoprak91

quote:

Orijinalden alıntı: Mobidik

Bilinçli ölücü ve bilinçsiz ölücü kavramı oluşturmalı ve geliştirmeliyiz kanımca. :D

😂

Numaraları sansürle hocam

• O zaman sana dh ikinci el forumuna göz atmayı tavsiye ediyorum zira ölücülüğün çıkış noktasıdır
  • Type C şarj kablosu ve dönüştürücü aldım, ama bunlara uygun kullanacak aletim yok.(kablo bedava idi)

Aldığım şeyin fiyatı, aldıktan sonra düşünce içime bir öküz oturuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tadını aldınmı bırakamazsın.

Ama abartmamak kaydıyla.Hiçbir zaman bir malın ederi 300 se 150 çekmem.O mezarciliga girer sevmem öyle insanları...

• 370 liralik fareyi bit pazarinda 5 liraya aldim. Tamir ettik babamla suan calisiyor. Tertemiz disi da.

Fare logitech mx master

10 liraya laptop buldum hurdacida 180 liraya yaptim. Maliyeti 190 tuttu. Ikinci el fiyati 1200-1300 lira i7 laptop.

180 liraya amsterdama git gel yaptim samsundan. 200-250 arasi ayni sekilde sirbistan isvec ukrayna yunanistan isvicre danimarka yaptim

600 liraya bimden ps4 slim sifir aldim.

Izmir adana 20 liraya ucak bileti , antalya kibris 60 liraya ucak. Denizli samsun aktarmali 2 ucak 70 tl.

Ukraynada 40 liraya iki gece hostelde kaldim.

S7 edge 1740 liraya aldim gecen yil.

350 liralik skechers ayakkabi amazondan 165e aldim.

290liralik fareyi 180e aldim amazondan.

Teknosadan 75 liralik kulakligi ucretsiz kargo ile 35 liraya aldim. Jbl marka.

30 liraya koton kot aldim 2 tane. Outletten. Suan onu giyiyorum yazarken.

Bosnadan sokakta dolasirken redbullcu gordum. Bana beles redbull verdi.

Turkcell kulaklik olayindan 180 liralik kulakligi 2 tanesini 80e aldim.

Aklima gelenler bunlar simdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 2 Kasım 2017; 14:27:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kabus87

Tadını aldınmı bırakamazsın.

Ama abartmamak kaydıyla.Hiçbir zaman bir malın ederi 300 se 150 çekmem.O mezarciliga girer sevmem öyle insanları...

Simdi utandim kendimden mezarcilik daha çok zevk veriyor ölüçüğe göre .

• Hiçbir zaman tam anlamıyle bir ölücü olamadım ve bunda sıcak fırsatların ilk 3 sayfasında reklam olmasının etkisi büyük

• Şu Amazon yada eBay nasıl kullanılır sıfır yada 2. El gümrüksüz vergisiz bilen birisi bana izah etsin anakart lazım 1155 pin .

• **** de windows 10 45 tl

15 tl kazık yemişsin.
  • Eskiden ben de çok takılırdım. Sonra saçma sapan siyasi muhabbetler döndü WhatsApp grubunda. Ben de resmen bıraktım. Şimdi kendim takip ediyorum. Dün 6 parça kıyafet aldık 85 TL'ye. 😎 Pazarları da takip edin. İhraç fazlası iyi ürünler oluyor.

• Aramıza hoşgeldin Kardeş. Gerçek bir DH üyesi oldun artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agent82 -- 2 Kasım 2017; 10:5:15 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.