Şimdi Ara

Ölücülük çok zevkli bişeymiş (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
5
Favori
11.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: abdullahors84

Ömrüm boyunca bütün çekilişlere katıldım. Tuvalet kağıdından mercedes A180 aldım.

Rumuz: Ölücü Kral

Ekleme: Tabi bu en büyük olan ve bir tanelik kısmı arkadaşlar. Daha neler neler çıktı anlatsam çok zaman alır. Önemli olan ucuza almak değil bedavaya almak

Araba mi kazandiniz vay be.

Kdvsini mi odediniz o isler nasil oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Ömrüm boyunca bütün çekilişlere katıldım. Tuvalet kağıdından mercedes A180 aldım.

Ekleme: Tabi bu en büyük olan ve bir tanelik kısmı arkadaşlar. Daha neler neler çıktı anlatsam çok zaman alır. Önemli olan ucuza almak değil bedavaya almak

Evet kazandık. KDV ötv yok sadece yüzde 10 u kadar bu kampanyalar vergisi diye birşey aldılar o kadar. E o kadarda olsun. Piyasa fiyatının 3 bin TL altına sattık. :)

Kesinlikle kaçırmayın bu gibi çekilişleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Evet kazandık. KDV ötv yok sadece yüzde 10 u kadar bu kampanyalar vergisi diye birşey aldılar o kadar. E o kadarda olsun. Piyasa fiyatının 3 bin TL altına sattık. :)

Bu ise de bulascam. Peki kac sifre yolladiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• pazar gunu bit pazarinda gozume 2.1 ses sistemi takildi. amblemine baktim focal marka. fazla belli etmeden inceleyip internetten fiyatina baktim. sifiri 300 400 euro civarinda. 2. elide 160 200 arasinda degisiyordu. adama sordum ne kadar diye 30 euro dedi. bi dusundum. 20 vereyim dedim. 25 e anlastik. eve geldim test ettim bi sikinti yok. yemede yaninda yat

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu ise de bulascam. Peki kac sifre yolladiniz

Normalde çok fazla katılırdım. Bu sefer sadece 2 paket papia tuvalet kağıdı aldık geçen sene çıktı. Mesela magnuma bir çekiliş için 150 çubuk yollamışımdır kesinlikle hiç usanmam. Mesela şimdi yılbaşı geliyor bütün avm lerde araba çekilişi var bazılarına katlan az. Mesela adam 250 TL ye bir hak veriyor oraları kaçırma. Sonra mesela migros geçen sene çekiliş yaptı o kadar çok şey vardı ıphone 5s ten semaverde kadar. Bana elektrikli semaver çıktı. Yani çıkma ihtimali çok yüksek olanlarda var. Yani özellikle almıyorum. Sadece alaçağım şeyin çekiliş olan yerde satışı varsa oraya tercih ediyorum. İlk çıkan şey ise ben çocukken 90 ların başında bir gazete o zamanın Avrupa kupalarında uyanan futbol topunu veriyordu. Babamdan yardım alarak doldurduk ve yolladım top çıktı. Tabi şansta

olacak. :)

• abdullahors84 kullanıcısına yanıt
    Deyimler sözlüğünden "kadir gecesi doğmak" tanımına baksak herhalde adın yazar hocam :D

Çok bahsetmeyin kimi ölücülerin kem gözü olabilir :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Arpadan Ölen At

Valla ben bebek bezi emzik pudra gibi birçok malzeme aldım, ve ufukta evliligi bırak nişan söz bile yok : D

Bismillahirrahmanirrahim. Bu kaçıncı seviye

Ben hiç böyle değilim ya indirimde ya da değil fark etmez alıp geçiyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: scorn

quote:

**** de windows 10 45 tl

15 tl kazık yemişsin.

NERDE

durma play

Windows 10'u bedava almak mümkün.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkaneker

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: scorn

quote:

**** de windows 10 45 tl

15 tl kazık yemişsin.

NERDE

durma play

Windows 10'u bedava almak mümkün.

Eskiden değilmiydi o ? Hala devam ediyor mu?
  • aslında sıcak fırsatlar ile ölücüler bölümü ayrılmalı :)
    şurada mesajını okuduğum çoğu kişi aslında ölücü değil ama farkında da değil
    uygun fiyata almak sıcak fırsatçılıktır ama bedavaya yada bedava denilecek fiyata almak asıl ölücülüktür
    sıcak fırsatlarda benim en gıcığıma giden konu ise ,zam haberlerini savunan siyasi görüşlü kişiler
    yahu bu bölüm zaten birkaç kuruş kar amaçlı ve sen gelmişsin zammı savunuyorsun ?
    bu ne perhiz ,bu ne lahana turşusu misali :)

diğer bir konu ise hiç işine yaramayacak bir ürünü ucuz diye almak ,bırakın ölücülüğü ,sıcak fırsatçı bile denilemez :)
  • quote:

370 liralik fareyi bit pazarinda 5 liraya aldim. Tamir ettik babamla suan calisiyor. Tertemiz disi da.

Fare logitech mx master

10 liraya laptop buldum hurdacida 180 liraya yaptim. Maliyeti 190 tuttu. Ikinci el fiyati 1200-1300 lira i7 laptop.

180 liraya amsterdama git gel yaptim samsundan. 200-250 arasi ayni sekilde sirbistan isvec ukrayna yunanistan isvicre danimarka yaptim

600 liraya bimden ps4 slim sifir aldim.

Izmir adana 20 liraya ucak bileti , antalya kibris 60 liraya ucak. Denizli samsun aktarmali 2 ucak 70 tl.

Ukraynada 40 liraya iki gece hostelde kaldim.

S7 edge 1740 liraya aldim gecen yil.

350 liralik skechers ayakkabi amazondan 165e aldim.

290liralik fareyi 180e aldim amazondan.

Teknosadan 75 liralik kulakligi ucretsiz kargo ile 35 liraya aldim. Jbl marka.

30 liraya koton kot aldim 2 tane. Outletten. Suan onu giyiyorum yazarken.

Bosnadan sokakta dolasirken redbullcu gordum. Bana beles redbull verdi.

Turkcell kulaklik olayindan 180 liralik kulakligi 2 tanesini 80e aldim.

Aklima gelenler bunlar simdilik

• Türkiyede hiçbir zaman ölücülük tarzında sıcak fırsatçılık olmaz... adamlar 5-10 dolara bir oda dolusu eşya alıyorlar marketten

herhafta TLC tv'de yayını vardı youtubede bu vardı koydum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende böyleyim indirim görünce kuduruyorum. ihtiyacim olmayan ?eyleri alasim geliyo da para yok

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.