Şimdi Ara

Ölücüler aramasın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben hep öyle yaparım. Kendi aracımın fiyatını bakarım ilanlara en yüksek ben yazarım takas teklif edeninde aracını bakarım o modelin en düşük fiyatını tutarım. Napayım içime işlemiş ulan. Satma niyetim yok işte. Arabamı illa almak isteyen varsa benim gözümdeki değerini verecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

adamin isminden anlamaliydin

• Gülün geçin beyle ya bunda bu kadar sinir olacak birşey yok. Madem serbest piyasa var sen istediğin fiyatı yazıyorsan insanlar da istediği fiyatı verir. Yeter kız üslup düzgün olsun.

İyi akşamlar 25 bin TL'ye bırakmayı düşünür müsünüz?

Hayır teşekkürler.

Bu kadar. Vaktiniz varsa sağlığınız değerli boşa harcamayn

• Ölücülere mayın koysan yine ararlar. Bir sistem olacak o saçma teklifi yaptığı an vereceksin yüksek gerilimi vereceksin.
    Sağlam senet, Van'da arsa, küçük baş hayvan, şahinle takas, esnafız sözleri aklıma geliyor tiksiniyorum.

Benim bulduğum yöntem. Örneğin 40 bin yazıyorum 25 bin teklif geliyor. Olur diyorum, seviniyor salak. Bir daha aradığında, kardeşim başkasına 40'a vermiş diyorum. Aslında adres verip gitmeyeceğim ama vicdanım izin vermiyor.
  • 40 bin tl istenen araca 30 bin tl teklif edilirse 140-150 bin tl istenen araçlara acaba kaç bin tl teklif ediyorlar
  • Oda bir şeymi 120 bin tl lik evi ilana koydum adam geldi 75 e ver dedi.küfürbetmemek için kendimi zor tuttum.

• Risk budur.

Ölücüler aramasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap bile vermeye gerek yok böyle mesajlara.
  • Ölüsünü dirisini geçtim, en çok sinirimi bozan olay aracın başlığına Orjinal yazıp sonra boya var diyenler.. Ya da kazasız boyasız diyip iki parça değişen var diyenler..
  • Galeri 68 69 veriyor üstüne para kazanacak normal alıcı 64 de geleyim diyor. Bu millete herşey müstahak git galeriden 74 E al sonra:) Niye uğraşayım ki tanımadığım Ada'mla galericinin hiç değilse yeri belli.

• bizim ülkede alıcı da satıcı da problemli. herkesin herkesi tittiği bir ülke..
  • yüzde on indirim oluyor. 33.5 yazan 30 a veriyor, yaşadıklarımız bu durumda.

benim saf kardeşim de galericinin zaten 33 verdiği arabayı 35 ten satarız diye ilana koyduk 37 yazdık, gitmiş adam kandırmış bunu yine 33 e satmış. bari 34 ten aşağı vermeseydin dedim. galerici zaten veriyor onu, ne uğraştık o zaman.
    olmaz kardeşim satmıyorum o fiyata deyip geçeceksin. bu kadar basit.

ben ekran kartı satıyorum, 500 dedim 300 teklif eden oldu. 475 yazdım pazarlıksız diye, bakın zaten 465 teklif eden oldu satılmadı bu , en son bugün 440 teklif eden oldu artık 400 demeyin lütfen diyorum. forumun ikinci elcisi gelip 400 verirsen alırım diyor, piyasayı da en iyi bilen adam.

ne diyeceksin işte.
  • Ben bir ay önce meganımı aldım. 54 binyazmış adam 50 ye verecekti sözde. Pazarlık yaptık en son 49 dedi. Sonra bir iki hafta gidip işim çıktı alamadım. Kazası vardı ve trameri yüksek olduğu için 48 yukarı vermem dedim. 49 a vereceği (alacağım) işim çıkınca 48 verdi. Yani aradaki fark fazla ben mi ölücüyüm?

Başka bir araç bakmıştım o zaman 53 den 50 verebilirim dedim. Adam demediğini bırakmadı. Bir aydır satamamış şimdi kendisi 50 ye düşmüş.

Abartmadıkça 3-5 bin düşük sölemek ölücülük değil malum sitede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adem_2c -- 20 Nisan 2017; 10:12:30 >
  • zombiler hortlaklar vampirler hatta mümkünse goblinler de aramasın
  • Erestor kullanıcısına yanıt
    Hay senin efsanen batsın !! Bıktırdın ya hu.

Tamam zamanına göre gayet güzel ve sorunsuz bir araç ama artık bitti kardeşim, kabul et bunu. Yıllar önce kullandık, sevdik, beğendik. Herşeyin bir ömrü olduğu gibi bu aracında bir ömrü vardı ve doldurdu bunu. Artık özeme soğuttun araçtan milleti.
  • Şimdi bu konuda uyanıklık yapmaya çalışan alıcı veya satıcı ikisi birden ölücüdür bence. Az önce bi ilan açıklaması okudum aynen şöyle yazıyor HASAR KAYDI 4000 BİNTL DİR.(hadi olabilir diyelim)KAPUT YETKİLİ SERVİSTE DEĞİŞMİŞ(yetkili sevis denilince alıcının kafasındaki hasar veya kaza olayını birazda olsa indirgemek)3PARÇA ÇİZİK BOYASI VARDIR(bakın çizik ha vurma, sürtme değil)ve en son bomba KESİNLİKLE KAZASI YOKTUR.(canımız sıkıldıkça kaputu değiştiriyoruz orasını burasını boyuyoruz kazadan değil hobi amaçlı oldu bunlar) peki güzel türkçemizde bunlara ne denir.
  • bence en büyük sorun fiyatından önce aracın tüm ayıplarını söylememeleri.aracı alıcısı gibi düşünüp fiyat verseler sorun kalmayacak.işin aslı kişilik kişilik ve de kişilik
  • Alıcı da satıcı da suçlu bence... Geçen hafta arabamı sattım 11 nisanda ilana koydum 14 nisanda sattım Allah a şükür kar amacı da gütmedim sadece zarar etmemeye çalıştım çünkü arabaya 1 yıl bindim hiç yalan söylemedim alıcı arkadaşa herşeyi anlattım 1 tanıdık ustasına gösterdi 1 exper e ikiside "tamam al" dediler ve sattım adamla helallestik ayrıldık. İlana koyarken fiyatı ucurmus adam sonra ağlıyor ölücüler aramasin diye ki böyle ilanlara bakın satamıyor sonra fiyat düşürüyor ben ilan takip ederken tarihine çok dikkat ederim ...

• Arabanın fiyatı ilanda belirtilen değerdir. Daha düşük teklifler değerlendirilmeyecektir. Ne kendi zamanınızı harcayın ne de benim zamanımı.

Diye yazarım büyük ihtimalle çünkü pek pazarlık yapan biri değilim. Sünnet derlerse ise en fazla 250 düşerim tahminen. Daha hiç araç satmadım ama cevabım hazır düşük tekliflere

Hayır teşekkürler.

Her gün devamlı çocuklara hayır diyorum zaten alışığım.

Hocam bişey söyleyebilir miyim. Tabiki de hayır oğlum.

Hocam tuvalete gidebilir miyim. 1. Sınıf mısın kızım otur yerine.....

• Adam dh yi düşünerek yazmış

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.