Şimdi Ara

Ölücüler aramasın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracın ederinden fazla yazanlar not ölücüler aramasın diyor utanmadan. İnsanların aklıyla alay ediyolar resmen :)

Biz ölücüysek bunlar ne oluyor sizce?

• Fırsatçılar, ya tutarsa diye sallıyorlar işte, o ölücüler mutlaka arayacak kaçarı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 19 Nisan 2017; 18:44:36 >
  • Bakınız ölücü :
     Ölücüler aramasın
    27 bin fiyatı olan araca 20 bin vermek ölücülüktür

20 bine tek 1 tane ağır hasarlı yanmış araç varken adam utanmadan 20 bin teklifte bulunuyor

Ölücüler olmasa belki satıcılar da fiyatı şişirmez

Adam geliyor bakıyor daha buna lpg taktırcam 2 bin düş diyor anguta bak ben aracı lpgsiz diye özel aradım buldum değerinin 3-4k fazlasını verdim sırf lpg yok temiz diye adam lpg taktıracağı için utanmadan indirim istiyor

Bende aracımı satacağım zaman ölücüler aramasın terslerim diye not düşeceğim mutlaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 19 Nisan 2017; 18:45:51 >

• satıcılardan
    çok yüksek isteyenler ballandıra ballandıra anlatıyor
    araçta ne ararsan var. komple boya-belaltı boya-ağır hasar kayıtlı-km değişmiş-değişen dolu
    az isteyenler , belli oluyo sorunlu olduğu

piyasanın normal fiyatlardaki araçlara bakmak lazım

alıcılar ise
    ucuza almak istediği için
    satıcılar hemen ölücü aramasın diyor ... sanki araç çok iyide...ne ararsan var.
    aylarca satmaya çalışacak o yüzden ucuza verecek kaçarı yok .
    araç iyiyse yüksek para verilirde çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 19 Nisan 2017; 18:56:20 >
  • Bunun birde ikiz kardeşi var "ilk gelen alır" sanki millet kuyruğa girdi kapısında
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHYSTER

Bunun birde ikiz kardeşi var "ilk gelen alır" sanki millet kuyruğa girdi kapısında

koy bakalım efsane kasa corollayı kaç saatte satılıyor
  • Araç ederi: 30.000 TL
    Piyasa Değeri: 35.000 TL
    Araca istenilen fiyat: 45.000 TL
    Ölücünün vereceği fiyat: 33.000 tl
    Satıcının (kakalayacağı) fiyat: 43.000 TL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlana araç koyduğun zaman anlarsın
  • Benim 60 binlik ilana "40 bin nakitim var tamam dersen yarın görebilirim aracı" diye mesaj atmıştı biri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    better call Sümeyye :)
  • cidden böyle ölücülük yapıp araç alan var mı
  • Ben özellikle şu lafa çok gıcığım "Biraz fiyatı indir bizde ekmek yiyelim"
    Banane kardeşim senin yiyeceğin ekmekten ? Sen ekmek yiyeceksin diye biz aç mı kalalım ?
  • Kardeşimin 17.500km deki 2014 model Golf ünü dün sattık.

İlan açıldığından beri özellikle İstanbul dan arayanların (biz Akçay dayız) "taa İstanbul dan geleceğim, aracın benzin parası var sonra sigortası yapılacak,kaskosu yapılacak bi dolu masrafı var" diyerek indirim istemeleri ilginçti..

• TÜRK milleti zekidir...tabi ki indirim istenecek...orda yazılı fiyatların en az 3- 4 bin altı teklif edilir...bu çok normal..daha altları ölücü oluyor :)
  • Valla kardeşim satıcı istediği fiyatı söyler.Alıcıda verebileceği fiyatı söyler.Satıcı istediği fiyatı yazdıysa,alıcıda istediğini yazar.Her aracın bir ederi vardır.Edwrinden fazla yazarsan doğal olarak insanlar İndirim ister.Tabi Bununda sınırı var.40liralık arabaya 30 verirsen ayıptır.

• Ölücüler arar aga. Gerçekten ölücüler ama. 20 bin tl lik araba koyduk 14 lira var ne zaman istersen ara alayım diyor adam. Ya da birisi 14 liram var başka param yok ailecek açız diyecek neredeyseç asgari ücretle calışıyoruz arabayı beğendik zor geçiniyoruz bir güzellik yap diyor

• Sen hiç ölücüye denk gelmemişsin
  • Hiç sorma yav,sanki altın kaplama. beleş verse binilmeyecek arabaya eşşek yüküyle para istiyor. biz ölücüysek kendilerde düdükçü

• En azından acil bi durumda ne kadar para geleceğini biliyorsunuz ne güzel.Sinir olmaya gerek yok cevap vermezsiniz olur biter
  • 120 bin lira fiyat yazılıp 3 bin km deki arabaya 100 bin teklif edene ne demeli

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.