Şimdi Ara

Ölücüler aramasın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

bunun modası geçti, artık yeni trend; başlıkta kocaman "HATASIZ, KUSURSUZ" yazıp aşağıdaki açıklamalarda "şurda boya var, burda lokal bay var, şurası küçük bir kazada değişti" demek...

yani artık ağır hasar, pert kaydı olmayanlar hatasız, kusursuz oluyor...
  • bende şuna çıldırıyorum pert araçların %90 ının açıklaması pert kaydı para almak için vardır araç orjinaldir
  • daha önce yazdım cevap veren olmadı peki malum sitedeki "407137810"numaralı ilan için ne kadar teklif edilmeli! araç neredeyse 3 aydır satılmıyor ve fiyat 180 bin tl civarlarından indi!
  • Aklıma geçen renault bayine gittim megane 2 aracım var 2006 model, verdikleri fiyat teklifi 16bin tl dalga mı geçiyorsunuz dedim o an satışcı bozuldu biraz. Tamam düşük fiyat vermelerini bekliyordum da her şeyin de bir sınırı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ölücüler disinda memleketin ucra koselerindeki findik tarlasiyla takas etmek isteyenlerde adamin tuylerini urpertiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam arabayı 2013 te almış 3-4 sene binmiş 50-60bin km yol yapmış sonra satarken aracın 0 ı şukadar diyor 15bin altını yazıyor kardeşim ben 15 bin daha versem 2017 model 0 araç alırım senin 4 sene bindiğin arabayı almam satıcıların aklı varda alıcıların yok sanıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.